Vaker klant bij deze winkel, bekend met de kwaliteit van de artikelen. Zeer tevreden en altijd een terugkerend klant. Enige wat fijn zou zijn, ondanks de hoge bestelwaarde online word er toch verzen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hele lieve dames die hier werken, ik ben altijd goed geholpen met eerlijke en passende advies. Wordt enorm gewaardeerd, en ben zeker een vast klantje! Complimenten aan de dames.
Altijd goede ervaringen gehad met ENTI. Zowel via de mail als in de winkel. Ook alhamdoulilah altijd tevreden geweest met de kleding. Eindelijk een brand die kwalitatieve kleding verkoopt voor een bet... Voir plus
Ik ben afgelopen week weer in de winkel geweest, en was erg tevreden met de klantenservice. De dame die mij heeft geholpen was erg vriendelijk en geduldig! Ik ben altijd tevreden geweest over mijn it... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ENTI is een toonaangevend modest fashion merk en behoort tot de top 2 van Nederland en België. Wij staan bekend om onze focus op kwaliteit, stijl en service. Wat ENTI bijzonder maakt, is dat wij altijd werken met hoogwaardige stoffen en veel aandacht besteden aan de kwaliteit van onze modest kleding. Onze collecties hebben unieke designs, een mooie pasvorm en zijn betaalbaar, zodat onze klanten stijlvolle en comfortabele kleding kunnen dragen. Bij ENTI geloven we dat modest fashion zowel elegant als krachtig kan zijn. Met een grote online webshop en een prachtige winkel van 200 m² in Amsterdam bieden wij onze klanten een fijne en betrouwbare winkelervaring. Goede service staat bij ons centraal: persoonlijk, vriendelijk en gericht op tevreden klanten. Onze missie is om vrouwen krachtig en zelfverzekerd te laten voelen door middel van fashion. ENTI maakt kleding die niet alleen mooi is, maar vrouwen helpt zich zeker, comfortabel en sterk te voelen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- info@byenti.com
- www.byenti.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goede ervaring
Goede ervaring. Begroet met “salam wa alaikum”. Vriendelijke behandeld door Safa.
Not responding per Email
Leider nicht so gute Qualität und extrem überteuert. Produkt hat mir Ausschlag im Gesicht verursacht und bei Anfrage auf Email wird nicht geantwortet, obwohl online steht das da nach 24h geantwortet werden sollte? Lieferung war schnell aber Rücksendekosten muss man selber tragen.
Goede kwaliteit en prijs verhouding…
Goede kwaliteit en prijs verhouding heel classic! Ik ben tevreden ik wil nog meer maar helaas is het uitverkocht .
Is mijn 2de bestelling en alles is goed…
Is mijn 2de bestelling en alles is goed gegaan.ik ben heel content van de bestelling en van de service.dikke aanrader👌
Mooie zachte kleur past heel mooi bij…
Mooie zachte kleur past heel mooi bij zowel lichte kleding als donker
Hele fijne service goed geholpen door…
Hele fijne service goed geholpen door de medewerkster en dacht met mij mee.
Fijne ervaring
Fijne ervaring, goed geholpen door de medewerker. Kwalitatieve jurken.
Super kwalitatieve kleding en…
Super kwalitatieve kleding en hoofddoeken. Personeel is erg behulpzaam.
Mooie winkel met lieve personeel
Mooie winkel met lieve personeel. Wordt goed geholpen en de kwaliteit van de kleding is ook super mooi
Vriendelijke medewerkster
Super goede kwaliteit en lieve…
Super goede kwaliteit en lieve medewerkers die je meteen te woord staan en helpen waar nodig is.
Hele mooie winkel met fijn personeel…
Hele mooie winkel met fijn personeel dat met je meedenkt en prachtige kleding verkoopt!
Zeer fijne ervaring in de winkel
Zeer fijne ervaring in de winkel, je wordt goed geholpen en altijd mee gedacht. Jurken zijn van mooi kwaliteit allahouma barik
Top service
Fijne service en goed geholpen!
Geweldige kwaliteit!
Hele fijne winkel en medewerkers.
En savoir plus sur les différents types d'avis.