Camerafilterstore Avis 434

3,8

Eerste bestelling duurde bijna 3 weken. Communicatie over retour van 1 verkeerd besteld onderdeel verliep ook moeizaam. Kreeg geen info waar het naar teruggestuurd moest worden.... Gelukkig klacht in... Voir plus

Blijkbaar goede verkopers, alles leek eerst ok. Veel uitleg, ruime keuze, artikelen vlug verstuurd. Maar daar stopt het. Ik had een verkeerd artikel ontvangen, verschillende mails over gestuurd. Absol... Voir plus

Prima zaak. Overzichtelijke site. Ik heb een Marumi EXUS Circulair Polarisatiefilter 77 mm gekocht voor 109.95 euro. Ex verzendkosten ad 3.95. Bij elkaar prima prijs. Ik heb goede ervaring met dit fil... Voir plus

Onlangs heb ik een Marumi DHG achromat Macro 200 +5 filter aangeschaft via camera filterstore. Het filter is in de beloofde tijd netjes thuis bezorgd. Met deze filter kan ik meerdere lenzen omtove... Voir plus

1. Photographe

Informations provenant de diverses sources externes

Camerafilterstore.nl is dé specialist in alle soorten filters en accessoires voor fotografie en video, zoals UV filters, grijsfilters, polarisatiefilters, macro voorzetlenzen en nog veel meer. Daarnaast zijn wij distributeur van 84.5mm filters. Camerafilterstore.nl staat voor betaalbare topkwaliteit en biedt dus ook vele leuke cadeau-ideeën voor liefhebbers van fotografie!

3,8

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Geen product ontvangen.

Hier op 10 nov een uv filter besteld wat op voorraad was en binnen 1 a 2 werkdagen thuis bezorgd wordt met postNl. Betalen kan via I-deal en er komt een bevestiging. Daarna is het stil, telefoonnr wordt niet beantwoord noch mails met bv de vraag wanneer kan ik het thuis verwachten of is er iets mis met de levering?
Bestelde uv filter was voor 5 december dus ruim op tijd.

Via het keurmerk Q shop wat op hun website staat, heb ik een bericht gestuurd. En ja binnen het uur een reactie dat het wordt verzonden maar geen track en trace ontvangen! Na 6 weken 1 reactie ontvangen.

Ik hoop dat het komt met postNL maar ik ben bang dat het nooit aankomt.

Update 23-1-2026:
Nadat ik contact had opgenomen met de ACM en een voorbeeldbrief van hun verstuurd heb kwam er toch een reactie. En daarna weer een stilte.
ACM gaf aan dat dit bedrijf bij hun bekend is en gaf aan dat ik waarschijnlijk mijn geld kwijt ben. Dus ik raad dit bedrijf niet aan.

15 décembre 2025

Great shop for some rare articles

One of the few shops where you can find Marumi filters. The price is most of the times better, than anywhere else.
One point for improvement: would be great if there was a possibility to track the order, as now you just make an order and constantly check the mailbox, as no tracking code is shared.

19 avril 2025

Prima

Het geleverde artikel was zoals het beschreven stond op de website en het was van goede kwaliteit.
Besteld op 4 maart, verzonden op 8 maart en geleverd te Belgie op 14 maart 2025.
Ik ben tevreden.

14 mars 2025

Filtermaat nog verkrijgbaar

Gelukkig hadden ze mijn filtermaat nog en niet eens voor de hoofdprijs. Dan neem je de verlengde levertijd voor lief. Nu is mijn cameratas klaar voor een werkbezoek aan Nieuw-Zeeland.

6 février 2025

Prima product en prima service.

Goede ervaring; ik had een protect-filter besteld en maar bij het verzenden was iets mis gegaan. Na email contact werd direct actie ondernomen en 3 dagen later werd alsnog het protect-filter afgeleverd. Hele goede service dus. Dat is tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend meer. Prima adres, een aanrader.

6 janvier 2025

Product nooit mogen ontvangen.

Product nooit mogen ontvangen.
Heb een omnibounch besteld voor mijn Canon flitser.

Zou op voorraad zijn en afgelopen week zijn verstuurd.

Meerdere keren gemaild en gebeld maar geen reactie.

Mensen wees gewaarschuwd

11 décembre 2024

Goed assortiment voor professionals

Ik was al een tijdje op zoek naar dit speciale B+W polarisatie filter. Bij vrijwel niemand was dit filter te koop maar door het brede assortiment van de camera filter store had ik het product snel in mijn bezit.

7 novembre 2024