Blev positivt överraskad! Mitt hår är svårt att färga då färgen sällan fäster. Fick då rekommenderat att testa färgbomb av en kompis och det blev så bra och snyggt. T.o.m mina gråa hårstrån fick färg.... Voir plus

Helt nöjd. Vi har egen brunn. Och jag vill va blondare än jag är. Håret blir gult efter bara nån dusch.. 😩 Bomben tonade bort mina gula shades i håret och jag fick min kallare gråa nyans jag vill h... Voir plus

Seriöst företag med kunden i fokus. Hög kvalitet på varorna och alltid ett trevligt och professionellt bemötande. Capura gör alltid det där lilla extra för kunden som gör att man alltid känner sig nöj... Voir plus

Wow, snabb leverans och väl förpackat. Känns verkligen tryggt att beställa ifrån er! Jag uppskattar också att paketet kom till utlämningsställe så jag vet att det går att spåra om något skulle hända... Voir plus

1. Magasin de produits capillaires
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de produits de beauté
  4. Grossiste en produits de beauté
  5. Magasin de cosmétiques
  6. Magasin de produits de beauté

Varmt välkommen till hos oss. Capura of Sweden är ett familjeföretag med fokus på snälla hud & hårvårdsprodukter för både dig och vår miljö. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt till ditt hår. Ta gärna kontakt med oss via våra sociala medier för att få tips och råd av vår frisör & färgtekniker. Våra kundfavoriter och storsäljare är våra färgbomber, de finns i mer än 26 olika nyanser. Skapa din alldeles egna nyans genom att blanda olika nyanser med varandra. Vår färgtekniker kan ge dig tips på vad som kan fungera på ditt hår. Du når henne via våra sociala medier eller via mail. Vi har även fönar, plattänger, trimmer, skäggprodukter, nagelfilar och mycket mycket mera. Vi har givetvis också schampo och balsam för alla hårtyper. Har du hårbottenproblem så finns det specialprodukter för det som kan lindra klåda, mjäll eller andra hårbottenproblem. Vi hjälper dig gärna och guidar dig till rätt hårvårdsprodukter. Färgar du håret hemma och vill ha en bra färgpensel, eller en skål avsedd för hårfärg? Då har du kommit rätt! Vi har proffsprodukterna till dig. Hos oss kan du köpa allt från skålar, penslar, slinghättor, folie, kammar, handdukar, borstar och mycket mycket mera.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

229 avis

Demande des avis aux clients

4,8

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb leverans. Bra utbud. Bra priser.

25 avril 2026

Réponse de Capura

Hej. Tack för att du gett oss full pott av stjärnor och att du gillar vår sida och våra produkter. mvh Capura teamet

Grymma färger.

Tror många väljer bort då det är dyrt. Men värt det helt klart❤️

20 mars 2026

Réponse de Capura

Hej. Tack för ditt fina omdöme och för att du gett oss nästan full pott av stjärnor. Vi vet att vår produkt är lite dyrare än andra, men den är magisk, så vi håller med dig att den är värd sitt pris. Mvh Capura teamet

Färgbomberna är sjukt bra

Färgbomberna är sjukt bra! Det blir en otrolig färg 🙌🙏🏻

17 février 2026

Réponse de Capura

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du gillar våra färgbomber lika mycket som vi. Mvh Capura teamet

I love it

I love it! På mitt grå hår och de slingor blev "magnifique"
Tack🙏

24 janvier 2026

Réponse de Capura

Stort tack för dina fina ord, och det gör oss så glada att läsa att dina slingor blec magnifique. Mvh Capura teamet

Bra produkter

Tycker att det är bra produkter lätt att använda.

13 janvier 2026

Réponse de Capura

Tack för dina fina ord och för att du gett oss full pott av stjärnor. Med vänliga hälsningar Capura teamet

Beställde straxt efter julafton och…

Beställde straxt efter julafton och trots massa röda dagar hade jag beställningen på nyår precis när jag ville ha den. Angav även en adress långt ute på landet och det kom fram ändå. Supernöjd! Även med produkterna.

25 décembre 2025

Färgbomben Carnelian Copper

Carnelian Copper blev helt enkelt supersnygg i mitt blekta hår 👌🏼 nu när mörkret kommer 😊 Ska beställa en eller två till 😁

11 octobre 2025

Réponse de Capura

Åh så glada vi blir att du gillar Carnelian Copper precis lika mycket som vi. Tack för dina fina ord och för ditt omdöme. Mvh Capura teamet

Snabbhet utan krångel

Snabbhet utan krångel. Allt perfekt!

2 novembre 2025

Réponse de Capura

Tack för ditt omdöme, och för att du gett oss full pott av stjärnor. Mvh Capura teamet