4,2

Bien

Recensie DS3 Black Beauty

Recensie DS3 Black Beauty – gekocht bij Jan van Care Ebben

Als gelukcoach en schrijfster heb ik bakken verstand van… gevoelens, trauma’s en triggers.
Van auto’s? Laten we zeggen: ik weet waar de sleutel in moet. Meestal. 🔑🙈

Maar goed, een mens wil wat stijlvols onder de kont. Geen rammelbak die je innerlijke kind doet huilen, maar een care met karakter. Enter: de DS3 Black Beauty. Alleen de naam al klinkt als een sensuele bondgirl in autopak. En ik viel – uiteraard – als een blok.

Gelukkig kwam daar Jan van Care Ebben. Die begreep dat ik geen zin had in gladde verkooppraatjes, maar in duidelijke taal en een beetje compassie voor mijn autotechnische onvermogen. Jan luisterde, dacht mee, legde geduldig alles uit alsof hij tegen een lief maar licht hysterisch kind sprak dat haar eerste fiets met versnellingen kreeg. En ik voelde me: gehoord. Gezien. Kundig geholpen. Alsof ik wel verstand had van pk’s en velgen (spoiler: nog steeds niet).

Kortom:
Ik reed weg in m’n DS3 alsof ik de hoofdrol speelde in m’n eigen film.
Geen midlifecrisis, gewoon een vrouw met ballen én een prachtige zwarte panter op wielen.

Dankjewel Jan. Voor je service, je geduld en het feit dat je me niet uitlachte toen ik vroeg waar ik de sproeier bijvul.

17 mai 2025

My husband loved his early Christmas…

My husband loved his early Christmas present! Top quality in the t-shirt & the picture on it was clear & very pronounced!
I will be ordering from this company again.

24 décembre 2024

Shirt is super cute

Shirt is super cute. Santa on a motorcycle. Got for our son for Christmas. He rides but also works for Harley Davidson. We know he’ll love it & wear it during the holiday season. 👍🏼

16 novembre 2024

Very Satisfied Customer

My husband and I ordered my father in law a shirt that we know he is go na love. The shirt feels to be good quality and the size was spot on. We cannot wait to give it to him for Christmas.

5 décembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit