Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Product komt niet overeen met de foto op de site. Klantenservice weigert me te helpen en restitutie is niet mogelijk ondanks de onjuiste levering.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

's Morgens muziekkabel voor Parrot MKI9200 bestelt, 's middags bestelling al opgehaald! Toen ik mijn probleem uitlegde gaf Carkitstunter aan dat ik wellicht een andere muziekkabel nodig had, dan i... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Animaux

Informations provenant de diverses sources externes

Alles wat u nodig heeft: levering en inbouw van mobiele communicatie, parrot carkit, nokia carkit, mrhandsfree carkit,kram muteboxen, brodit houder en brodit proclip. Parrot CK3100, Parrot CK3200, Parrot MK6100, Parrot MKi9000, Parrot MKi9100, Parrot MKi9200, Parrot Minikit, Parrot onderdelen, Parrot gebruiksaanwijzing, Parrot stuurwielbediening. Bluetooth carkits.

Coordonnées de contact

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Verkeerd geleverde product

7 mars 2026

Réponse de Carkitstunter

Bijzondere reactie aangezien we al een hele tijd bezig zijn geweest dit proberen op te lossen. Het weigeren te helpen is ons dan ook echt een raadsel. We zijn hier meer dan een uur mee bezig geweest Ook heel duidelijk aangegeven dat het terug gestuurd kan worden en dat het dan terug betaald gaat worden. Dat noemen wij crediteren. Wellicht dat daar het misverstand is ontstaan bij meneer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een Brodit houder besteld voor mijn…

Een Brodit houder besteld voor mijn auto. Deze kwam niet lekker uit waardoor je telefoon gedeeltelijk voor je radio/navigatie scherm komt te zitten. Hier kan dit bedrijf niks aan doen. Het retour sturen met een ingevuld formulier vind ik wat omslatig maar de terug betaling ging super snel. Kleine tip van mijn kant naar de eigenaar toe, stuur je klant even een mail met dat je de product of producten in goede staat hebt ontvangen en meld dan dat de terug betaling is geregeld. Verder blijf zo door gaan

11 novembre 2025

Retouren slecht afhandelen

Ik heb een Bodit houder besteld. Deze is geleverd, maar ik wilde toch iets anders. Heb de houder op eigen kosten via DHL retour gestuurd. Volgens DHL is deze geleverd maar Car Stunter zegt wij hebben camera’s hangen en niks ontvangen. Ik als klant mag het oplossen. Vraag de beelden op van dat tijdstip maar krijg afwezigheid dat ze op vakantie zijn en hoor nooit meer wat!
Kortom totaal niet klantvriendelijk bij retour bestellingen.

17 septembre 2025

Een 10 voor service!

Mijn pakket was keurig optijd geleverd in een pakketautomaat. Helaas bleek de pakketautomaat defect te zijn. Nadat PostNL niet wilde helpen, heeft CarkitStunter prima service verleend. Fijne communicatie en alles netje afgehandeld. Nogmaals dank!

3 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

After sales na contact toch goed!

Vooraf reageert men snel en adequaat op vragen, maar helaas ben ik wel verkeerd/slecht geadviseerd en heb ik twee componenten gekocht die niet bij elkaar passen. Ik had een brodit proclip nodig en kreeg een houder aanbevolen die totaal niet lekker op de proclip past. Daardoor kwamen de schroeven er aan de achterkant uit (met scherpe punten dus tot gevolg).

Na een review hier achtergelaten te hebben, heeft men toch netjes contact met mij opgenomen en de situatie opgelost.

29 février 2024

Réponse de Carkitstunter

Ik kom ik nergens een melding van u tegen. Als u een oplossing wenst kunnen we u eventueel andere schroefjes doen toekomen. After-Sales bestaat weldegelijk. Is voor ons ook zeer belangrijk. Vandaar dat we nogal verbaasd zijn om deze reactie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Carkitstunter meer service dan een webshop

Vandaag een bestelling gedaan waaronder een houder voor de Ipad-mini, binnen 10 minuten na de bestelling werd ik terug gebeld met de vraag of ik wel de juiste had besteld. Bleek dat we een iPad-mini 2 gebruiken. Hierop is de bestelling aangepast en zijn de goederen klaargemaakt voor verzending. Voor een webshop een knap staaltje van meedenken met de klant. Zeldzaam goede service.

27 mai 2022

TOP.

Goed service en ruim aanbod. TOP.

2 février 2021

Réponse de Carkitstunter

Wanneer iemand een defect product (DOA) ontvangt vergoeden wij de verzendkosten. Ik kan alleen via deze review niet zien wie u bent en wat u besteld heeft. Kunt u mij uw bestelnummer even doorgeven zodat we na kunnen kijken wat er mis gaat? Of wellicht heeft u over de betaling heen gekeken?

uitstekende service

uitstekende service, een maandag een brodit clip en houder besteld een dinsdagochtend al binnen. Zeer tevreden.

22 juillet 2020

Uitstekende service

Fijne webshop. Beste prijzen. Mijn pakketje was zoek bij GLS. Ze hebben direct onderzoek ingesteld en een nieuwe zending aangemaakt terwijl GLS de eerste nog steeds niet heeft gevonden.

24 juin 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Al +- 12 jaar heb ik verschillende…

Al +- 12 jaar heb ik verschillende soorten carkits, brodit houders, proclips etc bij Carkitstunter gekocht. Altijd alles uit voorraad en vervolgende dag geleverd.

Zeer tevreden!

23 janvier 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb sinds 2008 al 6 keer wat besteld …

Ik heb sinds 2008 al 6 keer wat besteld bij Carkitstunter / R@s Telecom. En altijd voor de beste prijs en meestal uit voorraad een super Brodit-product ontvangen. Bij een foutje van mijn kant (dubbel betaald) netjes contact gehad en snel mijn geld terug gekregen. Uitstekend bedrijf!

26 octobre 2017

Goede service en advies

Brodit is een mooi en hoogwaardig systeem. Carkitstunter heeft me goed geholpen met het samenstellen van de juiste onderdelen die past bij onze auto en telefoons.

31 juillet 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring, zeer snel antwoord op email

Woensdagmiddag gemaild met vraag levertijd, kreeg binnen 10 minuten mail terug dat ik het vrijdag zou binnen hebben, meteen besteld en inderdaad vrijdag kwam het binnen.
Site doet wat ouderwets aan maar de prijzen zijn stukken lager dan concurrent dus prima zo.

20 mai 2016
Noté 3 sur 5 étoiles

Niet geheel tevreden

De levertijd van het product dat ik besteld had, had blijkbaar een levertijd van twee weken. Dit stond nergens aangegeven en werd ook niet meegedeeld via een e-mail!
Na 3 dagen wachten (je verwacht 'vandaag besteld, morgen in huis', zélf maar even een mail gestuurd met de vraag hoe lang het gaat duren.
Wel klantvriendelijk via de mail.

11 janvier 2016

Geweldige service

Ik was het batterijclipje kwijt van de afstandsbediening. Na een mailtje kosteloos een nieuw clipje gekregen. Geweldig!

9 janvier 2016

Keurige service

Ik bestelde een inbouwkit voor mijn Golf. Ik wist niet helemaal zeker of ik de goede op het oog had.

Even een telefoontje, keurig te woord gestaan. Direct besteld en de volgende dag keurig verpakt afgeleverd.

Helemaal zoals het hoort.

30 juillet 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Deskundig, snel, vriendelijk en de beste prijs

Toen ik mijn probleem uitlegde gaf Carkitstunter aan dat ik wellicht een andere muziekkabel nodig had, dan ik had besteld. Carkitstunter liep mee naar de auto en mijn Parrot MKI9200 bleek Versie 3.0. en daarvoor is een andere kabel nodig die naast iPhone 4 ook 5 en 6 ondersteunt.
Wij hebben direct samen de kabel geprobeerd, deze werkt naar behoren.
Mijn ervaring: goed en deskundig advies, ik ben prima geholpen. Carkitstunter is een echte aanrader.

19 mars 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle correcte service

Ondanks regelmatige updates van de software haperde de RKi 8400.
Daags na het opsturen ervan werd contact opgenomen en kreeg een aanbieding om hem te vervangen voor het nieuwste model met bijbetaling.
Vijf dagen na het opsturen was mijn RKi 8400 weer retour en werkt zoals vanouds.
Prima werk en service.

19 février 2012
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus