Indlevere bil til service og til dækskifte til nye dæk. Bilen kommer ind med resverhjul monteret. Bilen får udført service og får nye dæk på alle 4 rigtige fælge og den rigtige fælg med nyt dæk mont... Voir plus
Overholder aftaler og gør opmærksom på evt. fremtidige reparationer. Eks. ved skift til vinterdæk som opbevares hos CarPeople, gøres opmærksom på at batteri ligger på 66% og ved hård frost kan det mås... Voir plus
Til Asbjørn biler/Carpeople Holbæk Super firma Altid professionel, og værkfører Kasper er super, og har kun oplevet fair priser. Aflever din bil om morgenen og hent den samme eftermiddag, når... Voir plus
Fik fejl på min bil onsdag tidlig morgen. Kunne liste den ind til Asbjørn biler, da det var lige ved siden af hvor den gik i stykker. Afleverede nøglen i nøgleboksen og ringede senere for at fortæ... Voir plus
- Atelier de réparation automobile
- Service de réparation de pare-brise
- Marché automobile
- Société de crédit et de prêt automobile
- Garage automobile
- Inspection de véhicule
Écrit par l'entreprise
Kør ind til det lokale CarPeople-værksted, når du skal have serviceret elle repareret din bil, have et fair tilbud på et serviceeftersyn eller en reparation, have ordnet et stenslag, en revne eller hvis frontruden skal udskiftes, købe eller have skiftet og opbevaret dæk, have efterset dit aircondition- eller klimaanlæg eller have bilen klargjort til syn.
Ved Faurgården 5B, 4300, Holbæk, Sjælland, Danemark
- 5945 1812
God og høflig betjening og infomation
God og høflig betjening og information.
Hvis der er problemer med ting der skal skiftes er der et hurtig opkald
Og forklare hvad problemet er.
der er al tid god service
Super fin og hurtig service
DET DE LAVER
DET DE LAVER , ET GODT STYKKE ARBEJDE,
LAVER DET GODT OG SOLIDT, BRUGER DE RIGTIGE RESERVE DELE , DE ER NOGET DYRRER END FLERE ANDRE , MEN OGSÅ MEGET BEDRE,.
HANS C. RASMUSSEN
Hurtigt og godt
Værkstedet indkaldte, fik en hurtig tid og god orientering efterfølgende
Superoplevelse
Jeg har netop fået udført service og en mindre skade på min bil - dette er sket både hurtigt og meget proff., jeg anbefaler Asbjørn Biler i Holbæk
Virkelig godt tilfreds!!
Som altid er jeg super tilfreds med…
Som altid er jeg super tilfreds med CarPeople i Holbæk. God service og søde mennesker.
Som altid en fornøjelse at samarbejde…
Som altid en fornøjelse at samarbejde med Asbjørn Biler. Godt, dygtigt, hurtigt og forståeligt arbejde omkring alt med min bil. Tak for god information og hjælp omkring bilen.
Forespørgsel
Jeg var glad for en telefonsamtale hvor jeg oplevede nærvær og god tid til at uddybe forskellige mulige løsninger på mine bilproblemer.
Tak for det.
Venlig hilsen Marianne Hesselbjerg
Verdensklasse service
Sjældent god og ærlig kundeservice
Sjældent god og ærlig kundeservice. Rart at få information og vejledning uden faglingo og salgsgas
Lynhurtig aftale på plads.
Lynhurtig aftale på plads.. De fandt tid i kalenderen og alt udført som aftalt… Ikke nogen ubehagelige overraskelser…