CarPeople - Birkerød Avis 328

4,9

Birkerød Kongevej 74, 3460 Birkerød, Sjælland, DK

Car People har en værkstedschef, Stefan Skov, som er den mest service-mindede person jeg nogensinde har mødt. Og det kombineret med hans ca. 40 års viden om biler (han kan næsten sige dig hvad der er... Voir plus

Jeg kan varmt anbefale CarPeople i Birkerød. Jeg føler mig altid virkelig godt vejledt, altid mødt med et smil og en venlig, imødekommende service. Her arbejder dygtige og reelle mekanikere, so... Voir plus

Jeg dumper ind forbi værkstedet fordi jeg skal have synet en bil, som har et hul i bagklappen. De presser mig ind imellem deres øvrige opgaver allerede dagen efter. Allerede ved bestilling får jeg... Voir plus

Endelig fri for mærkelige lyde i bilen. Efter at have haft bilen hos andre værksteder, der ikke kunne finde ud af hvorfor der var uendelige dunke lyde i min Ford Kuga, fik jeg CarPeople i Birkerød t... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile
  2. Service de réparation de pare-brise
  3. Marché automobile
  4. Société de crédit et de prêt automobile
  5. Garage automobile
  6. Inspection de véhicule

Kør ind til det lokale CarPeople-værksted, når du skal have serviceret elle repareret din bil, have et fair tilbud på et serviceeftersyn eller en reparation, have ordnet et stenslag, en revne eller hvis frontruden skal udskiftes, købe eller have skiftet og opbevaret dæk, have efterset dit aircondition- eller klimaanlæg eller have bilen klargjort til syn.

• Birkerød Kongevej 74, 3460, Birkerød, Sjælland, Danemark

• 51174111

4,9

Business as usula

Da der som regel aldrig er / har været noget væsentligt at være utilfreds med hos jer - synes jeg 5 stjerne bør være passende.

Kompetent, venlig og tillidsfuld kommunikation og service

12 février 2026

Fik akut skiftet til nyt batteri.

De var så dygtige og hjælpsomme med at skaffe nyt batteri inden for et par timer:
Min bil gik i stå på en parkeringsplads, at jeg måtte gå ca. 10-15 min. Gang hen til mit værksted. Konklusion blev, at jeg blev kørt hjem og de ville hente min bil ved at oplade batteri for derefter blive kørt til værkstedet.
Fik min bil igen senere på dagen.
Super god service og har handlet med dem mange gange.

9 février 2026

Service blev udført, men...

Service blev udført, men den fejl der skulle løses under værkstedsbesøget blev glemt. Da værkstedet blev gjort opmærksom på fejlen efter min henvendelse, var det for sent at fikse.
Fejl kan ske, så vi prøver igen...

2 février 2026