CARS.dk Avis 352

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lige købt en Cupra Tasvascan El, hos Cars i Højbjerg, og fik en super professionel behandling af Lucas, der trods sin unge alder vidste alt om bilens specifikke udstyrsliste. At han så samtid... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har for nylig købt en Cupra Born hos cars.dk Jeg er utrolig glad for mit køb. Hele processen har været en fornøjelse, og jeg vil gerne give en særlig ros til Bjørn Glistrup for hans professionel... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg købte en ny Hyundai Ioniq6 med træk fra cars.dk. Den overordnede oplevelse har været super fin, god kommunikation med sælger, god bytte pris for min bil og de fik mig foran køen så jeg kunne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og professionel oplevelse hos Cars.dk i Højbjerg Jeg købte bil hos Cars.dk i Højbjerg og havde en rigtig god oplevelse – især takket være Bjørn. Hele forløbet var professionelt og behag... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Marché automobile
  3. Vendeur de voitures d'occasion

Écrit par l'entreprise

Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.

Din køreglæde starter hos CARS

Écrit par l'entreprise

Vælg blandt 100+ biler
Alt vi annoncerer, har vi klar til prøvekørsel. Kan du ikke finde den bil, du søger - så finder vi den til dig!
Køreglæde i dag og på den lange bane
Vi ønsker at give dig den bedste køreglæde. Det gør vi ved at tænke 360 grader rundt om dit bilkøb. Derfor yder vi 100% god service - lige fra rådgivning, finansiering, forsikring og at holde din bil driftssikker med autoriserede serviceværksteder.
Fleksibel leasing af biler i luksusklassen
Går du efter førsteklasses kvalitet, rådgivning og ekstraordinær køreglæde? Med CARS Premium tilbyder vi attraktive flexleasingaftaler til dig som privatperson eller igennem din virksomhed.
Kilometergaranti
Vi giver fuld kilometergaranti, så du kan stole på, at bilen har kørt de antal kilometer, der står på speedometeret.
Tryghedsgaranti
Vi kan ikke trylle en brugt bil om til ny. Men vi kan give dig den skønne følelse af at have fået ny bil. Vi giver alle vores biler et omfattende mekanisk og kosmetisk tjek, så din kommende bil ser ud og kører næsten som ny.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og professionel oplevelse…

Rigtig god og professionel oplevelse hos Cars.dk i Højbjerg
Jeg købte bil hos Cars.dk i Højbjerg og havde en rigtig god oplevelse – især takket være Bjørn. Hele forløbet var professionelt og behageligt, og jeg følte mig godt vejledt hele vejen.
Jeg fik lov til at prøve tre forskellige biler, inden jeg fandt den helt rigtige, og der var fuld forståelse for, at det var vigtigt for mig at være helt sikker. Det oplevede jeg som virkelig god kundeservice.
Derudover havde vi aftalt, at der skulle stål fælge med i tilbuddet, men da der ved en fejl var skrevet alu fælge på slutsedlen, stod sælgeren fuldt ud ved det. Resultatet blev, at jeg fik alu fælge til den oprindelige pris – uden diskussion. Det vidner om høj troværdighed og ordentlighed.
Alt i alt super god service, og det var en fornøjelse at handle med en mand, der står ved sine ting. Kan varmt anbefales.

23 avril 2026

Hej Morten

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse!

Det glæder os, at Bjørn gjorde oplevelsen både tryg og professionel. Det er præcis den slags ordentlighed, vi er stolte af.

Tak for din varme anbefaling. Du er altid velkommen tilbage.

Noté 4 sur 5 étoiles

Overordnet tilfreds

Jeg købte en ny Hyundai Ioniq6 med træk fra cars.dk.
Den overordnede oplevelse har været super fin, god kommunikation med sælger, god bytte pris for min bil og de fik mig foran køen så jeg kunne køre fra Sjælland til Århus og hente på den dag jeg havde mulighed for det.

Grunden til 4 og ikke 5 stjerner er, at trækkrogen ikke kunne monteres da jeg hentede bilen. Det betød at jeg har været nød til at køre bilen på værksted 1. uge jeg havde den. Det kunne have været undgået hvis trækket var testet inden jeg hentede bilen.

Det viste sig at 2 bolte var forbyttet under monteringen på bilen. Det var en nem løsning, som jeg fik rettet på ViaBiler's værksted in Brøndby, men det var træls og et irritationsmoment at det ikke spillede fra begyndelsen.

19 avril 2026

Hej Maja

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at selve handlen og kommunikationen fungerede godt.

Det er selvfølgelig ikke godt nok, at trækkrogen ikke var tjekket inden aflevering og vi beklager den unødvendige ulejlighed det gav dig. Det tager vi med som en vigtig læring.

Vi håber, at du nu nyder din Ioniq6 til fulde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har for nylig købt en Cupra Born…

Jeg har for nylig købt en Cupra Born hos cars.dk
Jeg er utrolig glad for mit køb. Hele processen har været en fornøjelse, og jeg vil gerne give en særlig ros til Bjørn Glistrup for hans professionelle rådgivning. Han kommunikerer klart og har styr på de tekniske detaljer ved bilen.
Cars.dk har et flot udvalg af moderne biler i høj kvalitet. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til alle, der overvejer at købe bil hos dem.

27 mars 2026

Hej Lula

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på!

Det glæder os at høre, at hele processen føltes som en fornøjelse, og vi er stolte over at have Bjørn på holdet. Han er netop den type rådgiver, der gør en forskel – teknisk skarp og med en kommunikation, der gør komplekse valg nemmere.

Tak for din varme anbefaling. Den betyder virkelig noget for os.

Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye Cupra Born, og du er altid velkommen hos os igen.

Køb af Cupra Tasvascan El

At han så samtidig ville give en rimelig byttepris for vores “gamle bil”, gjorde ikke oplevelsen dårligere 😊
Vi kan kun anbefale CARS.

20 avril 2026

Hej Hans Jørgen

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – og tillykke med den nye Cupra Tavascan El!

Det er dejligt at høre, at Lucas gjorde et så godt indtryk og tusind tak for anbefalingen. Den varmer.

Vi håber, I får glæde af jeres nye bil, og I er altid velkomne hos os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige købt min første elbil hos…

Jeg har lige købt min første elbil hos afdelingen i Hjørring.

Her blev jeg mødt af Niclas en venlig og imødekommende sælger der gav mig god og kompetent vejledning i, hvad skiftet fra benzin til elbil ville have af betydning for lige netop mig.

Jeg har følt mig i trygge hænder gennem hele forløbet, og vil give en varm anbefaling til andre om at besøge afdelingen i Hjørring, hvis det er tid til at skifte til elbil.

23 mars 2026

Hej Malene

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at Niclas kunne give dig kompetent og personlig vejledning omkring skiftet til elbil – det er en stor beslutning, og vi gør os umage for, at det føles rigtigt hele vejen igennem.

Tak for din varme anbefaling - den betyder meget for os. Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye elbil, og du er altid velkommen hos os igen.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. God råd og vejledning. Let at komme kontakt på mail.

26 février 2026

Hej Mathias

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede forløbet som både hurtigt og effektivt – og at du fik god rådgivning undervejs.

Tak for tilliden, og du er altid velkommen hos CARS.dk igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og kommunikation igennem…

God service og kommunikation igennem hele forløbet, da jeg i sidste uge købte en elbil. Tak til Dergin, for en tryg og god handlen!

5 décembre 2025

Hej Shakila

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er dejligt at høre, at du har oplevet god service og kommunikation med Dergin gennem hele forløbet, og at handlen føltes tryg og god.

Tak for tilliden - og stort tillykke med din elbil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem handel og meget fin service

Jeg købte en Kia EV3 og solgte min egen gamle bil i bytte. Dergin gav en rigtig fin behandling af mig og en god byttepris. Der var intet at komme efter. Så top point herfra.

5 décembre 2025

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det er fantastisk at høre, at handlen med din Kia EV3 gik nemt og problemfrit, og at Dergin kunne give dig en god oplevelse med både service og byttepris.

Rigtig god fornøjelse med din nye bil, og du er altid velkommen forbi igen hos CARS.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og vejledning som altid ☺️

24 octobre 2025

Hej Marikka

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du igen har haft en god oplevelse med både service og vejledning hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos CARS.dk igen næste gang.

Købte id4 i oktober måned

Købte id4 i oktober måned, vores første el-bil.
Blev modtaget af Lucas der er en ung mand der ved noget om el- biler. Blev sat godt og grundigt ind i bilen, der også fik træk, helårsdæk og undervognsbehandling.
Lucas var også meget tålmodig, da der gik en times tid med betaling via bank.
Bilen var opladet til 80%, så vi kørte helt hjem!
PS!
Fik også kaffe og en elektronisk p Skive!
Så en god oplevelse og klar anbefaling her fra!
Lisbet og Jørgen

22 octobre 2025

Hej Lisbet og Jørgen

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! Hvor er det skønt at høre, at jeres første elbiloplevelse var positiv, og at Lucas kunne give jer en tryg og grundig gennemgang af jeres nye ID.4. Og selvfølgelig er vi glade for, at I kunne køre hjem med bilen næsten fuldt opladet ☺️

Vi ønsker jer mange gode og lydløse kilometer i jeres nye elbil - og I er altid velkomne forbi til en kop kaffe og en snak om biler!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fedt bilhus med lækre biler …. Men med kunden i centrum

Jeg elsker når en sælger kommer mig imøde og byder velkommen til .. og han holder fokus på samtalen med mig og de ønsker og ideer jeg har til min mulige nye bil … han er lyttende og nærværende og opfanger meget hurtigt at vi faktisk har snakket sammen tidligere over telefonen. Han husker sågar også det jeg spurgte ind til på en bestemt bil … kigger på den og siger “ jamen det er jo præcis hende her vi talte om og hun er klar til at komme med jer på tur”
Han låner nøglerne til den bil vi ønsker at bytte med og vi drager på tur . Da vi kommer tilbage har han prøvekørt , gennemgået og vurderet vores bil og kommer ud til os da vi parkere efter den fine tur. Stadig med samme fokus på os selvom hans mobil flere gange forsøgte at få hans opmærksomhed.

Sådan en sælger er Bjørn Glistrup … og det er i mine øjne ( desværre ) ved at være lidt af en sjældenhed.

Vi ender med at købe på prøvekørte bil og er i dag de lykkelige ejere af en Cupra Born vz .

Desværre havde Bjørn fri den dag vi hentede bilen men til gengæld opdagede vi til stor glæde at hans kollegaer havde samme egenskaber eller kundetække om man vil. Den unge mand der leverede bilen til os havde på ingen måde travlt med at få os ud af døren og det endte da også med at vi egentligt bare stod og hyggede om bilen mens han kompetent svarede på de ting vi spurgte om.

Så er man til topmoderne biler men helst vil handle på den “gammeldags” måde hvor man tager en snak med en sælger der har gidet og sætte sig ind i tingende han sælger så er det min anbefaling at man smutter ud til cars.dk i Højbjerg

22 août 2025

Hej Bent

Tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har oplevet både nærvær, og ikke mindst god gammeldags kundeservice hos os i Højbjerg.

Det betyder meget, at du fremhæver vores dygtige team og deres evne til at lytte og give sig tid til at finde den helt rigtige løsning. Stort tillykke med jeres nye Cupra Born. Vi håber, den bringer jer masser af køreglæde fremover.

Du er altid velkommen forbi igen, uanset om det er for en snak, en kop kaffe eller en ny bil😊

Stor gensidig tillid

Stor gensidig tillid. Vi havde vores svigersøn til at hjælpe os. Hvilket lettede handelen, da vores svigersøn og sælgeren talte godt og fortrolig med hinanden. Sælgeren opdagede en fejl i bakkameret, som straks hånd i hanke med.

12 septembre 2025

Hej Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at handlen foregik i en atmosfære af gensidig tillid.

Det betyder meget for os, at du bemærker ærligheden i vores tilgang, og at en fejl blev opdaget og håndteret med det samme. Sådan skal det være - problemer skal ikke gemmes væk, men løses.

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi sætter stor pris på tilliden og står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg mødte en ærlig sælger

Jeg mødte en ærlig sælger, der havde god tid, og var hjælpsom på den gode måde. Ikke for travlt, men gav os tid til selv at vurdere om det var en bil jeg kunne bruge. Fik en god vejledning. Kan jeg virkelig anbefale til andre.

27 septembre 2025

Hej Jack

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du følte dig mødt af en ærlig og hjælpsom sælger, som gav dig ro og tid til at træffe den rigtige beslutning.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode vejledning - det betyder nemlig meget for os, at du følte dig godt hjulpet hele vejen igennem.

Du er altid velkommen forbi igen, hvis du får brug for yderligere hjælp eller rådgivning i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem fantastisk og professionel…

Helt igennem fantastisk og professionel service.
Sælger var lydhør og tog sig rigtig god tid til at forklare.
Virkelig god oplevelse, og endte også ud i at jeg købte en bil 😊

9 septembre 2025

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Og skønt, at det hele endte med, at du fandt den rigtige bil 😊

Vi ønsker dig mange gode køreture fremover, og du er altid velkommen hos os igen - uanset om det gælder spørgsmål, hjælp eller bare en kop kaffe.

Noté 5 sur 5 étoiles

VW ID4 eller Volvo EX40 ?

Jeg kikkede efter VW ID4 eller Volvo EX40
Jeg blev modtaget, forstået og vejledt på en afslappende måde. Personen jeg blev modtaget af, virkede meget troværdig og det var han gennem hele forløbet.

22 septembre 2025

Hej Finn

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os meget at høre, at du følte dig både forstået og godt vejledt under dit besøg. Lige præcis sådan en oplevelse ønsker vi, at alle vores kunder skal have ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

En varm og tryg oplevelse – tusind tak!

Jeg købte min elbil hos Cars.dk, og det var en virkelig behagelig oplevelse.

Da jeg hentede bilen, stod den fuldt opladet og klar. En lille ting, men det gjorde en stor forskel.

Tak for den tillidsfulde og venlige service 🙏

11 juin 2025

Hej Irma

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er utrolig glade for at høre, at dit køb af elbil hos os blev en behagelig og tryg oplevelse. Det betyder meget for os, at du lagde mærke til de små detaljer - som at bilen stod fuldt opladet og klar ved afhentning - for vi ved, at netop de ting kan gøre en stor forskel.

Tak fordi du fremhæver den tillidsfulde og venlige service - det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi ønsker dig mange gode køreture i din elbil, og du er altid velkommen hos os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kone og Jeg købte i Maj måned 2025…

Min kone og Jeg købte i Maj måned 2025 en Volvo XC 40 Recharge, som vi er rigtig glade for.

Vi blev fra første dag mødt af et venligt og proffesionelt personale.

Vores kontakt hos Cars var Bjørn, som vi bare må sige er en fantastisk sælger som er ærlig og som har stor viden indenfor området, hvilket vi har sat stor pris på.

De varmeste anbefalinger herfra!

Martin og Jeanette.

1 mai 2025

Hej Martin og Jeanette

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og den varme anbefaling ☺️ Det glæder os meget at høre, at I er blevet taget godt imod af vores team, og at jeres oplevelse med købet af jeres Volvo XC40 Recharge har været både professionel og tryg.

Vi er især glade for at høre, at Bjørn har kunnet give jer ærlig og kompetent rådgivning - det betyder meget for os, at I har følt jer i gode hænder gennem hele processen.

Vi ønsker jer mange gode kilometer i jeres nye bil og ser frem til at byde jer velkommen hos CARS.dk igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

En bilhandel ud over det sædvanlige

CARS….
Ja hva’ skal man sige…
Jeg tror aldrig jeg har oplevet, så behageligt og rart et sted at handle bil!
(Jamen Chris, de vil jo bare ha dine penge.. og sælge dig en bil!) -
Nææææ, ved du hva’.. den følelse havde jeg faktisk overhovedet ikke! - langt fra!

Fra E-mail med spørgsmål, til håndtering ved ankomst!
Jeg kan kun takke for -og anbefale den forrygende service der blev ydet, af Dergin fra start til slut!

Ligeledes var afhentningen af bilen, med service på højt plan!
Vi havde fornøjelsen af den unge mand Lucas (med C!), skøn skøn udlevering af bilen.
Og masser af tid til snak og forklaring !
- Dergin / - Lucas fortjener et ekstra stykke kage på fredag ;-).

Og med en nr. plade der slutter på 176(AGF) kan jeg da slet ikke andet, end at give stjernerne fuld spil, og anbefale bilkøb hos CARS hvis DU skal ha’ ny bil!

Det eneste negative jeg kan komme i tanke om…………
Er at jeg ikke har handlet Bil hos CARS før nu!
TAK til jer

11 août 2025

Hej Chris

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ☺️ Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en bilhandel ud over det sædvanlige - og at både Dergin og Lucas kunne bidrage til dette.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi er glade for, at vi nu kan tælle dig blandt vores kunder.

Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil - og husk, vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en elbil hos Cars

Jeg købte en elbil hos Cars juni 2025. Det var en god oplevelse og en dygtig sælger, Lucas som hjalp med oplysninger om bilen mv. Jeg har ikke haft elbil før men det er en dejlig køreoplevelse og jeg har ikke fortrudt.

12 juin 2025

Hej Niels

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første elbilkøb blev en god oplevelse, og at Lucas kunne hjælpe dig godt på vej med alle de nødvendige oplysninger ☺️

Vi ønsker dig mange gode kilometer fremover og står altid klar, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Super rådgivning og service

Super rådgivning og service. Bjørn havde stor forstand på biler og gav kompetent og ærlig vejledning.

16 juin 2025

Hej Jakob

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at Bjørn kunne bidrage med god vejledning.

Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar, hvis du får brug for os i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus