Zeeeeeer slechte ervaring
Zeeeeeer slechte ervaring, 4 maanden! wachten op spullen, leverafspraken niet nakomen, hele tijd zeggen we gaan leveren, sommige spullen zijn binnen maar het is gewoon aan het lijntje houden, sterker nog er was nog helemaal niks binnen! Vele malen gebeld, gemaild, terug naar de winkel, geweldig! Uiteindelijk spullen zelf maar besteld. Zakelijk blijven kan de eigenaar niet. Als je iets niet kunt bestellen of het gaat niet voor een bepaalds prijs, zeg dat dan gewoon, heb ik vrede mee. Offerte gemaakt, niks verteld over bijkomende kosten, weer terug naar de winkel, eigenaar R. was het er weer niet mee eens, het woord rechtsbijstand viel…….climax was dat meneer begon te schreeuwen en helemaal doordraaide!! Normaal gesprek ging niet meer, ongelooflijk, wat een malloot, nog nooit zoiets meegemaakt! Blijkbaar ook niet de eerste keer, als ik een paar vroegere recensies mag geloven, geschreeuwd tegen klant met vrouw en kind er bij?? Chapeau! Wat ben jij een idioot eerste klas!! nooit maar dan ook nooit meer CEMA Geleen!! Ik zal dan ook alles doen wat in mijn bereik ligt om dit te verspreiden, wat een mafklapper! Rechtsbijstand heeft ons al in het gelijk gesteld, maar ik wil helemaal niks meer met deze firma te maken!!
24 janvier 2025
Avis spontané