Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været yderst tilfreds med at være lejer Cepheus og de har altid været behjælpelige med hvad enten det kunne have været! Det er vemodig at sige farvel til mit lille hjem, men til tider skal man... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De har altid handlet med det samme, hvis noget skulle laves i min lejlighed. De er informative ift. f.eks varmeaflæsning o.l . Altid samarbejdsvillige medarbejdere og der er styr på deres sager.

Noté 2 sur 5 étoiles

Som hyresgäst tycker jag att man får inte information angående boende i god tid. lägenheten va fin men den var inte prisvärt. Den var dyrt och att man ska själv betalar en elektriker för att installer... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Denne anmeldes af Cepheus, vil jeg lave på vegne af en lejere der har boet hos selskabet i over 37 år. Personen har stadig et hul i loftet på badeværelse, efter en nedbrydning fra 2023. Dette selv om... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Ingen problemer

Rigtig godt boligselskab. Har ingen problemer haft ved indflytning! Bygningen jeg bor i bliver hele tiden vedligeholdt og er der problemer i lejligheden kommer Cepheus hurtig til hjælp!
Kun positiv oplevelse so far

8 décembre 2016

Ingen problemer

Hvis der har været noget med lejligheden, er Cepheus altid kommet så hurtigt som muligt og lavet det uden problemer. De har altid været rare og venlige når man har snakket med dem. Jeg har slet ikke været ude for noget dårligt.

14 juillet 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Intet at klage over - meget god service!

Vil starte med at sige, at vi klart vil anbefale Cepheus til andre.
Min kone og jeg har boet i en af deres lejligheder i 4 år, og når der har været nogle ting, som skulle laves, var de på pletten med det samme.
Vi fik skiftet fliser i brusenichen, en bagplade på et køkkenskab osv.
Dertil kommer, at vi ved fraflytning også havde frygtet "de historier", som florerer på nettet, men her var der heller ikke nogen problemer overhovedet, og vi modtog hele vores depositum 1 uge efter flytteopgørelsen. Vi stod selv for istandsættelsen med kyndig hjælp fra Peter fra Cepheus.

12 juillet 2016

unprofessional company

We lived for one year in an Cepheus appartment. It was all quite okay until we moved out. The painting cost were very high and the invoice for that was obscure. The contact was unprofessional and resulted in that the company just said that they will not answer to my requests to get a proper invoice. We were very disappointed and even have to pay a double amount of heating costs for the last 4 months, from what we were not even there the last month.

6 mai 2016
Logo de Cepheus Ejendomme

Réponse : Cepheus Ejendomme

Kære Gregor

Cepheus Ejendomme har eksisteret siden 1988 og vi har altid haft høje ambitioner om at skabe tryghed for vores mange lejere, blandt andet ved at yde en professionel og seriøs behandling af alle henvendelser. Med næsten 1000 lejemål i Randers, og dermed daglig vært for mere end 2600 mennesker, er det en opgave der forpligtiger, og som vi tager meget alvorligt.

Vi besvarer meget gerne henvendelser fra vores lejere, og har i denne sag også besvaret dine henvendelser. Vi fastholder den tidligere korrespondance, men vi vil her kort ridse sagen op igen.

Du overtog lejligheden den 1. januar 2014. Lejligheden var nyistandsat jf. lejekontraktens § 7 og § 11, pkt. 6.1. Det vil sige, at lejligheden ved overtagelsen var nymalet og rengjort og gulvene var slebet og behandlet. Det er aftalt i lejekontrakten, at lejligheden skulle afleveres i samme stand, som du overtog den i.

Du opsagde lejligheden d. 19. januar 2015 og var herefter frigjort af lejligheden den 1. maj 2015. Vi afholdt fraflyttersyn i lejligheden med din deltagelse den 9. april 2015. Ved dette fraflyttersyn blev lejligheden gennemgået og en flyttesynsrapport blev udarbejdet. Det blev her konstateret, at du havde valgt ikke selv at forestå istandsættelsen og i stedet overlod koordineringen af dette til Cepheus Ejendomme. Bemærk venligst i den forbindelse, at Cepheus Ejendomme ikke tjener på at koordinere istandsættelsesarbejderne.
Når Cepheus Ejendomme koordinerer istandsættelsen, indhenter vi tilbud fra forskellige håndværkere, som afgiver tilbud efter en besigtigelse af lejligheden. Vi vælger herefter det billigste tilbud. Kopi af fakturaerne for det udførte arbejde er fremsendt til dig sammen med flytteopgørelsen. Istandsættelsen af lejligheden på 3 værelser og 89 kvm, beløber sig til: Maling ved malermester Thage W. Nielsen kr. 8.700,00 eks. moms, gulvafslibning ved JC Bygningsrenovering kr. 2.048,00 eks. moms og rengøring ved KC Totalservice kr. 897,75 eks. moms. Hvis du ønsker de enkelte fakturaer mere udspecificeret end de er, kan du, som vi har oplyst dig om tidligere, altid rette henvendelse til de enkelte håndværkere da det er den enkelte håndværkervirksomhed, der selv har udarbejdet fakturaen på baggrund af det afgivne tilbud.

I forbindelse med det netop fremsendte varmeregnskab, har du modtaget en efterbetaling på kr. 2.920,60 incl. moms. Når man bor i en lejlighed, betaler man et aconto beløb for varme hver måned. Man betaler det samme beløb både i vintermånederne, såvel som i de varme sommermåneder hvor man jo ofte slukker helt for varmen i sin lejlighed. I det varmeregnskab, som du har modtaget for ganske kort tid siden, er du blevet afregnet for perioden januar 2015 til og med april 2015, hvilket er kolde måneder, hvor der er tændt for varmen. Det er derfor ikke ualmindeligt, at en regning for disse måneder godt kan overstige aconto indbetalingerne, da det jo normalt vil udligne sig hvis man også bor i lejligheden i sommermånederne. Har du flere spørgsmål til varmeregnskabet, kan du altid kontakte Ista – og kontaktoplysningerne finder du på bagsiden af din varmeopgørelse.

På baggrund af ovenstående finder vi ingen fejl i din sagsbehandling, men har du flere spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os eller besøge os på kontoret i vores åbningstid alle hverdage fra kl 9 til kl. 15.

CEPHEUS EJENDOMME

Super professionelt

Jeg er nu lige fraflyttet en lejlighed hos Cepheus. Mens jeg har boet der, har de altid reageret hurtigt på henvendelser. Ligefra udskiftning af en defekt emhætte til nyt loft på badeværelset pga. vandskade. I dag var der afleveringsforretning, hvilket foregik på en meget professionel måde og der var ingen problemer. Jeg kan klart anbefale andre at benytte Cepheus.

17 mars 2016

Bedste udlejer i landet.

Så har jeg lige afsluttet et lejeforhold på over 2 år med Cepheus. Det har været en fornøjelse på alle områder. Jeg har aldrig oplevet problemer, hverken ved indflytning, under lejeforholdet eller ved fraflytning. Jeg valgte selv at sætte lejligheden i stand, og har i dag fået hele mit indskud tilbage. Såfremt nogen skulle overveje en Cepheus-lejlighed, kan jeg varmt anbefale det. modsat mange andre udlejere i Randers, er der jurister ansat hos cepheus, som har et gennemgående kendskab til lejelovgivningen, og man ser (blandt andet) af den grund, kun fraflytningsopgørelser der er helt igennem fair og i orden (som mange andre, kender jeg en masse i Randers, der har boet i en cepheus-lejlighed, så min erfaring er naturligvis ikke kun bygget på mit eget lejeforhold). mere kompetent og imødekommende personale gældende for hele organisationen (ejendomsindspektører, receptionister mfl.) finder man ikke andre steder.

8 décembre 2015

Ansvarlige og ærlige udlejere

Jeg flyttede til Randers tidligere på året og lejede mig ind hos Cepheus, mens jeg var jobsøgende.
Nogle få dage før jeg skulle skrive under på kontrakten fik jeg endelig tilbudt et arbejde i udlandet jeg ikke kunne sige nej til. Jeg måtte ringe til Cepheus og forklare situationen, de rådede mig jo til at starte med til at blive boende - det er normalt meget dyrt at flytte fra en lejlighed efter bare få måneder.
Men de kunne jo se at det er ikke var så meget at gøre ved det, jeg blev nødt til at flytte igen.
Så jeg flyttede ind med min kone og vi satte os til at vente på at få visum til Kina hvor jeg nu arbejder.

Cepheus har behandlet os rigtig godt. De har været fleksible nok til at være specielt opmærksomme på vores sag. De har vejledt mig meget nøje i hvad jeg skulle gøre for at beholde mest muligt af mit depositum, så min fraflytning kunne gå fra at være meget dyr til at koste så lidt som muligt.

Jeg har haft tæt kontakt med Cepheus igennem hele forløbet, specielt omkring fraflytningen, og jeg vil råde andre til at gøre det samme. Jeg forstår ikke helt hvorfor der nogle, der har haft dårlige oplevelser med dem.
Det kan være fordi de ikke har benyttet sig af samme tætte kontakt med dem som jeg har. Det kan også være Cepheus har forbedret sig siden nogle af de gamle anmeldelser.

Mange tak Cepheus, jeg håber I vil fortsætte med at få masser af tilfredse kunder.
Andreas

15 novembre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon flot lejlighed og professionel servicering

Jeg har pr. 1/7 overtaget en flot lejlighed hos Cepheus, og trods dårligt rygte må jeg sige jeg kun har oplevet positiv og professionel håndtering af hele processen! De ting der skulle ordnes ift. indflyttersyn blev fikset på en uge, og de er altid imødekommende og meget hjælpsomme, og alt i alt en utrolig behagelig overlevelse at flytte ind hos dem.

Så meget glad lejer hér, og kan KUN anbefale dem til andre :o)

13 juillet 2015

Godt tilfreds

Super udlejningsfirma! Hurtig og nem overtagelse af nøgle/lejlighed, selvom det var familie som tog i mod. Ved problemer kom de så hurtigt de kunne, og hurtig udbredelse af fejl/mangler. Fraflytning var de gode til at hjælpe med, og oplevede ikke ekstra regninger.
Alt i alt er jeg godt tilfreds, og vil hellere end gerne leje ved dem igen.

Noget som de kunne blive bedre til, er at sende flytteopgørelsen inden for det tidspunkt, som de har angivet.

26 juin 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

Har været glad for at bo der

Har været lejer hos Cepheus i små 5 år.
Jeg er altid blevet mødt med venlighed, når jeg har haft kontakt med dem. Især deres receptionist, er meget sød og imødekommende, når man møder op eller ringer.
I de år jeg har været lejer hos dem, har der kun være nogle få irritationsmomenter. De er kommet de få gange, jeg har haft brug for det.
Jeg var dog meget nervøs for fraflytningen, efter de anmeldelser jeg havde læst her og nogle på Facebook. Dette var dog ganske overflødigt. Jeg valgte selv at sætte lejligheden i stand ved fraflytningen. Ved flyttesynet var der nogle småting som skulle udbedres, men som vi selv fik tilbudt at bringe i stand. Dette valgte vi at gøre. Og allerede om eftermiddagen modtog vi en mail om at det var godkendt. Vi har fået hele vores depositum tilbage.
Ydermere slap vi for den sidste måneds husleje i opsigelsesperioden,da Cepheus var hurtige til at genudleje den.
Selvfølgelig koster det penge at flytte fra en lejlighed, når den skal afleveres nyistandsat som man modtog den. Det er et kæmpe malerarbejde i de gamle lejligheder med stuk og ikke noget der kan klares på et par dage.

18 décembre 2014

Professionel og venlig

På alle måder er jeg blevet mødt venligt og professionelt. Hendvendelser jeg har haft, er blevet besvaret seriøst og syn og udbedringer bliver der handlet på. Jeg har tillid til, at eventuelle problemer vil blive taget hånd om.

9 décembre 2014

Fin service

Havde ingen problemer i indflytningsprocessen og mangler om udbedrelse er blevet sat igang

10 octobre 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Alt i alt en god oplevelse

Vi har boet hos Cepheus på hobrovej i 1 1/2 år, og det har alt i alt været en god oplevelse. Har der været noget, så er de kommet med det samme. Vi havde dog nogle problemer med noget skimmelsvamp, som der ikke blev taget hånd om.
Vi har ikke oplevet at få den efterregning som mange beskriver, men derimod fået depositummet tilbage uden problemer.

12 avril 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Cepheus behandler nu mig fair nok

Jeg må indrømme jeg syntes deres omdømme er noget skidt, havde jeg set denne havde jeg nok aldrig lejet ved dem.

Jeg havde for en 3 mdr siden en overbo et par lejligheder over mig der sendte en omgang vand fra hendes vaskemaskine, fordi den var monteret korrekt, ned igennem lejlighederne.
Lige pt. har jeg fået malet hele stuen, den ene halvdel endda på cepheus regning.
Nu venter jeg så lige på en banal ting omkring forsikringen skal ordne gulv.
Om cepheus har valgt en anden stil fremadrettet skal jeg ikke kunne sige, men Franko har absolut sørget for jeg har fået en go behandling igennem de her problemer med overboen.

Men ellers har jeg ikke haft nogle kvaler med dem, jo ganske vist råbte en vicevært af mig i baggården for en 4 år siden fordi han troede jeg havde smidt skodder i baggården, men jeg er så også i en størrelse hvor jeg kunne forklare ham på gemen jysk at han skulle tale pænt.

12 février 2014
Noté 1 sur 5 étoiles

Gement og uærligt ejendomsudlejningsfirma, Randers C.

Blev lovet af udlejer [navn], en lejlighed i rolige omgivelser, eller som han selv sagde: Der havde aldrig været problemer der. Lejl. kostede 28.000,- at overtage. Det viste sig så, at overboen i ejendommen, var et bistandsklient par, som tilfældigvis var alkoholikere. Alkoholiker parret larmede helt vildt, til sent ud på natten, hver dag, og havde før fået klager for uorden, hørte jeg senere fra beboere i opgangen.
Da jeg klagede til Cepheus, om larm og støj, fik jeg at vide af [navn], at det kunne de ikke gøre noget ved.
Jeg ophævede lejekontrakten, efter at have boet der, og skevet frem og tilbage med Cepheus, i 3 mdr, og fraflyttede omgående. Cepheus anerkendte ikke ophævelsen og brugte hele mit depositum, på lidt over 23000,- Oven i det, kræver de over 8000,- for istandsættelse. Hmm..

9 octobre 2013

Hustler Firma!

Hold jer langt væk!
der er en grund til halvdelen af deres lejligheder er tomme
har selv boet i en af deres lejligheder og havde kun problemer
efter 3 Måneder vælger mig og min kæreste at flytte
men til flytte synet finder han en hel masse små fejl som vi skal betale
bla skal gulvet høvles efter 3 Måneder!

og hvad sker der for at de vil have 50kr for at bruge deres mini vaskemaskine :-S
nu venter vi så bare på at få en flytte afregning så må vi jo se hvad det ender med
men er 100% sikke på at vi mister vores depositum og sikkert også får en ekstra regning

5 septembre 2013

Hold dig fra Cepheus!

Min kæreste og jeg gik optimistisk op til Cepheus Ejendomme og skrev under, men desværre oplevede vi, at det var en helt forkert beslutning af os. Vi boede der kun lidt over 1,5 år, men det var nok for os. Vi oplevede mange underlige samtaler og situationer, mens vi boede der.

Vi oplevede blandt andet, at de uden at sige noget, tog min cykel (som jeg på daværende tidspunkt brugte hver dag) fra cykelkælderen og sendte den på hittegodskontoret - vi fik den først tilbage efter at min kæreste havde brugt en halv time over telefonen på at få dem til at indrømme, at det var dem, der havde taget den. Derefter stillede de den pænt tilbage. Vi fandt senere ud af, at de ville rydde op i cykelkælderen, men vi havde ingen advarsel fået.
Når vi snakkede med dem, var der ofte dårlig kommunikation, og deres svar på vores spørgsmål var næsten altid negative. Dog var der en sød medarbejder, som prøvede at hjælpe os, når hun kunne.
Vores naboer havde også oplevet Cepheus' mærkelige måder, at håndtere forskellige situationer på. Nogle beboere havde i årevis bedt Cepheus om, at skifte dør ved hovedindgang og gulvbelægningen ud, da det var rigtig slidt og gammelt. Vi betalte hver måned penge til vedligeholdelse, men i stedet bruger Cepheus penge på at renovere deres i forvejen flotte kontorbygning. De vil helst ikke bruge penge på, at beboerne skal bo i noget ordentligt. Mange af lejlighederne er gamle og slidte (vi har set en del af dem rundt omkring i Randers). Nogle naboer havde selv købt en vaskemaskine, fordi vaskemaskinen, som var i vores bygning var rigtig gammel, ødelagt og utrolig dyr at bruge, men da Cepheus opdagede det, sagde de, at nu måtte alle beboere bruge den (den stod i vaskekælderen). Så vores naboer kom hurtigt af med den igen.
Lige inden vi flyttede ud, havde vi en ubehagelig oplevelse. Vi stillede en sort sæk med gamle papirer ned lige ved siden af affaldscontaineren, fordi der ikke var plads til at putte sækken i, da hullet var virkelig lille. Samme aften fik vi et gammelt papir fra sækken, hvor der stod mit navn på, ind ad brevsprækken. Viceværten havde på papiret skrevet, at han allerede var i gang med at melde os til politiet og kommunen for at smide rundt med affald. Hvor blev vi bare sure! Ikke engang en advarsel eller en forklaring - den feje vicevært turde ikke engang se os i øjnene og ringe på og spørge!
Det var nogle af de oplevelse, vi havde, mens vi boede i Cepheus' bygning. Men det værste var faktisk, at de ville have os til at betale for renovering af diverse ting i lejligheden, som ikke engang var i orden, da vi selv flyttede ind, som vi ellers blev lovet ville blive istandsat. Og vi fandt senere ud af, at huslejekontrakten ikke stemmer over ens med loven - de har altså taget penge for noget, som de ikke må (postkasse, udvendig vedligeholdelse osv).

Lad være med at leje bolig hos Cepheus! Men hvis du allerede har gjort det, så sørg for at blive medlem af LLO, så de kan hjælpe dig!

9 juillet 2013

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus