Chantelle Utrecht Fashion Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wie wilt er nu geen mooie en betaalbare kleding ? Ze is altijd eerlijk tegen haar klanten over de maten . Heb nog nooit iets gekocht bij haar wat niet goed was. Bovenal he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd gezellig, eerlijk, mooie kwaliteit kleding, juiste maten, track and trace bij bestelling,leuke prijzen.Kortom een top bedrijf ga gezellig daar shoppen en je bent verkocht!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lieve mensen echt waar en je kunt kleren shoppen en betaalbaar dat kom je niet veel tegen maar ik super blij dat ik hun leren kennen heb doe zo veder ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍

Noté 5 sur 5 étoiles

Super leuke en gezellige Live. Betaalbare kleding, schoenen, tassen en meer.. Genoeg om uit te zoeken, ze zijn beide behulpzaam, vriendelijk en geduldig haar vriend en zij. Niets is te gek om te vrage... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Maison de haute couture
  3. Parfumerie

Écrit par l'entreprise

Wat maakt ons uniek Wij verkopen onze producten via TikTok Live, waar wij de nieuwste items laten zien. Tijdens deze lives passen we de kleding, zodat klanten direct kunnen zien hoe de items vallen en gedragen worden. Hierdoor krijgen klanten een realistisch beeld van de producten voordat ze bestellen. Onze prijzen zijn betaalbaar en tijdens de lives is er ruimte om vragen te stellen over maten, pasvorm en combinaties. De website is momenteel nog in ontwikkeling. Op dit moment staat er een beperkte selectie online, waaronder parfum. In de toekomst zal het assortiment worden uitgebreid met kleding, accessoires en andere producten. Kenmerken: • Verkoop via TikTok Live • Direct zicht op pasvorm door live passen • Betaalbare prijzen • Website in aanbouw • Assortiment wordt verder uitgebreid

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd super vrolijk en vriendelijk

Altijd super vrolijk en vriendelijk, altijd super goed bereikbaar, super kwaliteit van wat ze verkoopt, altijd behulpzaam, kortom zoiets kom je bijna niet meer tegen, hartstikke blij altijd.

Dankjewel Willem voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent.
Dank voor je vertrouwen en hopelijk tot snel weer! ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben vanaf het begin toen ze net…

Ik ben vanaf het begin toen ze net begon al vaste klant en haar kleding is super! Kwaliteit ook heel erg goed en ook tassen,sieraden noem zo maar op altijd tevreden mee. Ze is een super lieve vrouw en ik raadt iedereen haar aan om bij haar te kopen. Ze heeft altijd goeie mooie scherpe prijzen en is er wat kun je altijd terecht of ben je op zoek naar iets dan, kijkt ze met alle liefde voor je.

Ahhh Daphne, hier word ik echt stil van… 🥹💗
Dankjewel voor je vertrouwen vanaf het begin en je lieve woorden over mijn shop.
Zo fijn dat je je altijd welkom voelt en met een goed gevoel shopt.
Alle liefs en tot snel! 😘

Noté 5 sur 5 étoiles

een hele lieve vrouw ze komt haar…

een hele lieve vrouw ze komt haar afspraken na heeft goeie levering goeie service ze verkoopt goeie kwaliteit van de spullen

Lieve Brenda, dankjewel voor je fijne review! 🥰
Wat leuk om te lezen dat je mijn service, levering en kwaliteit zo waardeert.
Afspraak is afspraak, dat vind ik heel belangrijk.
Dankjewel voor je vertrouwen en hopelijk tot snel weer! ✨💕

Noté 5 sur 5 étoiles

Onlangs betaalbare en leuke kleding van…

Onlangs betaalbare en leuke kleding van deze tijd gekocht bij, mevr hielp me goed omdat ik lang ben, nadat alles binnen kwam paste ik alles netjes, ik ben dus erg blij hiermee, zal zeker vaker winkelen en de lives op tiktok z'n altijd gezellig, niet te druk en ze is totaal zichzelf.

1 décembre 2025

Réponse de Chantelle Utrecht Fashion

Lieve Priscilla, dankjewel voor je uitgebreide en lieve review! 💕 Wat fijn om te lezen dat alles zo mooi paste en dat ik je goed heb kunnen helpen. Extra leuk dat je de lives op TikTok zo gezellig vindt , precies zoals ik ze graag houd: ontspannen en mezelf 😊 Dankjewel voor je vertrouwen en ik zie je graag weer terug! ✨💖

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke dame🥰 die snel alles…

Vriendelijke dame🥰 die snel alles verzend.

5 janvier 2026

Lieve Selena, dankjewel voor je mooie review! 🥰
Wat fijn dat je de snelle verzending en vriendelijkheid zo waardeert.
Daar doen we het voor!
Hopelijk tot snel weer 💕✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Top kwaliteit en alles komt snel…

Top kwaliteit en alles komt snel binnen, vriendelijk en denkt leuk en oprecht met je mee als je iets zoekt

Lieve Destiny, dankjewel voor je fijne review! 🥰
Wat leuk om te lezen dat je de kwaliteit, snelle levering en het meedenken zo waardeert.
Dat persoonlijke contact vind ik heel belangrijk.
Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot snel weer! ✨💕

Super leuke kledingwinkel op TikTok

Altijd een leuke live op TikTok, met orginele kleding. Verzendt lekker snel, dus helemaal niks mis mee 🫶

Dankjewel Rob voor je mooie review! 😊
Superfijn dat je de TikTok lives, originele kleding en snelle verzending zo waardeert.
Daar doen we het voor!
Hopelijk tot snel weer bij een volgende live 🙌✨

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus