Cheapfixit Avis

4,4

Ik had een probleem met mijn laptop toen benaderde ik cheapfixit. Ik kwam met het probleem en hun gaven meteen aan dat het voor hun geen probleem is om het te regelen. Me laptop ging niet meer aan en... Voir plus

ik heb mijn laptop overgegeven aan cheapfixit om het scherm te vervangen. duurde erg lang en na 2 dagen sinds de reparatie is het weer kapotgegaan.

Ruim een jaar geleden bij Cheapfixit een Dell refurbished laptop gekocht die het goed deed (beter dan de goedkopere nieuwe laptops van tegenwoordig). Helaas is uit het niets de ssd harde schijf gecr... Voir plus

Répond généralement dans un délai de 24 heures

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hartstikke fijne ervaring

Hartstikke fijne ervaring. Diverse problemen gehad met (rot)telefoon, vaak zonder iets in rekening te brengen ervoor hebben ze me geholpen met kleine reparaties. Ook als er iets ingrijpends gedaan moest worden, meegedacht met hoe ze dit snel konden regelen voor me zodat ik er het minste last van zou hebben.

4 octobre 2021

Deskundig en goed!

Nette Dell laptop tegen een scherpe prijs aangeschaft, vriendelijk, denkt mee in praktische oplossingen en goede service!

15 juin 2021

Everything was really good

Everything was really good, fast and smooth. And the laptop what I bought it's in a very good condition and also clean which I really appreciate.
Thank you.

16 février 2021

had met spoed een laptop nodig

had met spoed een laptop nodig, eentje uitgezocht bij cheapfixit.nl,
op zaterdagavond, voor een mooie prijs. maandag morgen gemaild of deze echt wel dinsdag kon worden geleverd i.v.m. buitenlandse reis op woensdag, want mijn andere laptop het op zaterdagmiddag ineens begeven, breuk in moederbord of zo. dus mail gestuurd naar cheapfixit.nl, en kreeg vrij kort daarna de melding dat het allemaal geregeld kon worden. en inderdaad, dinsdagmorgen rond 11.00 uur stond DHL aan de deur met de betreffende laptop, welke er ook uitstekend uitziet en werkt. mijn dank hiervoor.

14 janvier 2020