Lisez les avis des autres
Altid rigtig god behandling hos Peng. Jeg har gået til behandling for hjernerystelse, depression og cyklusproblemer, og alt sammen går frem ad. Peng er også kinesisk læge, og han har en evne til at mæ... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
- www.chinacenter.dk
10⭐️ if I could!
I'm so happy I found Dr. Peng's clinic online. He helped my mom with a very horrible cough. She was so tired of it. Dr Peng welcomed us always with big smile. This positive energy he shares is an extra bonus.✨🙏🏼❤️
10 ⭐️ from us!
Min adresse er forkert,Hjælp mig venligst med at rette det.
Det er China Center
Jeg har ikke været på denne adresse i mange år.
Hjælp mig venligst med at ændre til de aktuelle kontaktoplysninger:
Tusinde Tak!
Jeg ringede til dig mange gange, men ingen svarede.
Jeg sendte dig en e-mail, og ingen svarede.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal kontakte dig?
Hello Trustpilot
Hello Trustpilot
I haven't been at this address in years.
www www chinacenter.dk
Please help me change to the current contact information:
www www chinacenter.dk
Thank you so much!
I called you many times, but no one answered.
I sent you an email and nobody answered.
I don't know how to contact you?
Hej Trustpilot
Jeg har ikke været på denne adresse i mange år.
Hjælp mig venligst med at ændre til de aktuelle kontaktoplysninger:
Tusinde Tak!
Jeg ringede til dig mange gange, men ingen svarede.
Jeg sendte dig en e-mail, og ingen svarede.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal kontakte dig?
Stor anbefaling
Jeg startede jos Dr. Peng i februar, havde daglige hovedpiner, spænding i nakken og jævnligt migræne. Allerede efter første behandling mærkede jeg tydelig forandring oc havde det meget bedre. Og nu, 2 måneder senere er jeg symptomfri.
Mine varmeste anbefalinger til Dr. Peng, som altid er venlig, imødekommende og har en stor forsyåelse for præcis hvilken hjælp den enkelte patient har brug for.
Meget professionel og erfaren…
Meget professionel og erfaren behandler. Jeg kan virkelig anbefale Chinacenters behandling til hele familien.
Fatigue og insomnia
Er blevet behandlet for kronisk træthed/fatigue, hjerne tåge og svær insomnia/ søvnløshed gennem 1 1/2 år. I begyndelsen måtte jeg køres dertil og støttes ved gang hvor jeg nu kan cykle ubesværet igen og endda begynder at kunne løbe korte stræk. Og hjerne tåge har jeg intet mærket til det sidste halve år. Min søvn er også næsten normal igen med over 7 timer i 9 ud af 10 nætter. Mine varmeste anbefalinger til Peng som udover at være en fantastisk dygtig akupunktør også er et varmt og behageligt menneske:-)
Den beste sted at få en god behandling
Jeg anbefaler Peng fordi at han er det eneste som kan hjælpe mig med alle mine sundhed problemer. Peng forstår kilden hvor vores sundheds problemer kommer fra, han behandler ikke bare stedet hvor vi har ondt. 1000 tak Peng fordi jeg har muligheden at blive behandlet af dig, du har en speciel forståelse af vores krop.
Heal and relax
I can warmly recommend Dr Peng - He helped me heal my foot pain, which I struggled with for a year and I have been to physiotherapists, chiropractors and that did not help. I could feel ease of pain after the 2nd session. I will definitely continue going to Dr Peng for my overall wellbeing. And a plus is that you get to truly relax during the session 🧘🏼♀️
Akupunktur der virkelig virker – kan varmt anbefale Peng!
Anmeldelse af Peng Behandler – Akupunktur, Ægte Traditionel Kinesisk Klinik
Jeg har i flere år lidt af spændinger i nakken, som var næsten konstante og kroniske. Som en bivirkning fik jeg ofte hovedpine samt kvalme, og mine øjne var meget følsomme over for stærkt lys og direkte sollys.
Jeg har prøvet forskellige behandlinger såsom fysioterapi og osteopati, hvilket måske hjalp en smule under selve behandlingen, men desværre uden en varig effekt. Jeg har også været til MR-scanning, neurolog og øjenlæge, men ingen af undersøgelserne fandt nogen specifik årsag til mine symptomer. Neurologen foreslog migrænemedicin, men det havde heller ingen virkning.
Heldigvis fandt jeg Ægte Traditionel Kinesisk Klinik og begyndte behandling hos Peng. Hans akupunkturbehandling og urtete har gjort en enorm forskel for mig! Allerede efter den første behandling mærkede jeg forbedring. Nu er jeg helt fri for spændinger, og mine øjne klarer stærkt lys meget bedre.
Jeg begyndte behandlingen for ca. 1,5 måned siden og kommer nu ca. én gang om ugen. Jeg er utroligt glad for endelig at have fundet noget, der virkelig virker!
Jeg kan varmt anbefale Peng. Udover at være ekstremt dygtig inden for sit felt, er han også utrolig venlig, imødekommende og møder altid sine klienter med et stort smil og positiv energi. Hvis du overvejer akupunktur, så er Peng den rette at gå til!
…VARMT KAN ANVEFALE DR. Peng
Jeg har gået effektiv behandling for min tennisalbue samt sene betændelse i overarm og håndleddet. Jeg benyttet først ShocWave som var smertefuld og jeg brugt mange penge for den uden hjælp.
Hos dr. Peng har jeg været til behandling siden december og har det meget beder nu. Jeg føler mig i gode hænder og professional.
Jeg er blevet træt at lægerne som kan ikke finde ude af en effektiv behandling, nu kan jeg få den også til min øjnene sygdom kan ikke behandles lægeligt.
Best acupuncturist
I have been going to Dr. Peng for almost three months to treat long covid symptoms. His diagnosis was spot on and since the first treatment I felt a lot better than I had felt in 2 years. No doubt he is a very experienced and skilled acupuncturist, and truly cares about his patients. I can't recommend him enough - thank you Dr. Peng!
DEN BEDSTE I KØBENHAVN
DEN BEDSTE I KØBENHAVN
40-50 ÅRS ERFARING
PROFESSIONEL OG PERFEKT BEHANDLING
IMØDEKOMMENDE OG FOKUSERET PÅ PETIENTENS BEHOV OG VELVÆRE
Fantastisk akupunktør – professionel og effektiv behandling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse hos Chinacenter. Fra første besøg følte jeg mig tryg og godt taget imod. Akupunktøren Peng er yderst professionel, lyttende og meget dygtig til sit fag.
Behandlingen har hjulpet mig og jeg mærkede en klar forbedring allerede efter få sessioner. Klinikken er ren, behagelig og afslappende, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre.
Jeg kan varmt anbefale Chinacenter til alle, der søger en effektiv og professionel akupunktør. Jeg kommer helt sikkert igen!
🌹❤️
Den bedste behandling i byen
Jeg er kommet hos Dr. Peng flere gange de seneste år, og jeg får altid den bedste behandling. 1000 tak Dr. Peng!
Yderst effektiv behandling
Jeg stiftede bekendtskab med Dr. Peng i 2022, da jeg på daværende tidspunkt var blevet sygemeldt med corona senfølger. Jeg var blevet smittet med Covid-19 i marts 2020 og var hårdt ramt kognitivt. Jeg var igang med samsynstræning og energiforvaltning, som var gavnligt - men det var mit lange forløb hos Dr. Peng med akupunktur og urtete, der hjalp mig tilbage og 100% raskmeldt. Senest har han hjulpet mig med en svær infektion i urinvejene, som han ret hurtig fik under kontrol. Peng er utrolig faglig dygtig og stiller hurtigt en diagnose. Han møder alle med stor venlighed og respekt og jeg kan kun give ham min bedste anbefaling. Jeg er ham dybt taknemmelig.
Grundig og omhyggelig
Jeg har modtaget behandlinger hos Peng gennem mange år. Peng er Danmarks bedste kinesiske læge. Han finder altid finder tid i kalenderen og stiller meget omhyggelige diagnoser.
Vores datter Emmalou har haft eksem i…
Vores datter Emmalou har haft eksem i ansigtet omkring munden,lægerne havde ikke held med at få det væk. Efter 6 behandlinger hos Peng var det væk. Hun skal have en behandling én gang i mellem, for at holde det væk. Vi har været meget tilfredse, med bahandlingerne, det virker
Fri for eksem og kløe
Jeg havde eksem på inderlårene og ekstrem kløen. Min læge bad mig kontakte en hudlæge, og jeg fik mange behandlinger og nogle salver, men det blev kun værre.
Jeg fandt Peng på nettet, og tænkte, at jeg ville give det et skud.
Efter den første behandling var kløen mindre. Efter nogle gange forsvandt min eksem helt og det holdte helt op med at klø.
Jeg gik senere tilbage for at se min hudlæge. Hun blev meget overrasket, da hun så mig, og spurgte, hvad der havde hjulpet mig.
Jeg sagde, at jeg havde været hos en læge i traditionel kinesisk medicin. Hun sagde, at hun var meget imponeret over den læge, og skrev det ind i min journal.
Min hud har det rigtig godt takket være Peng. Kan anbefales!
Peng er en rigtig god kinesisk læge
Peng er en rigtig god kinesisk læge. Han er både venlig, rar og en god behandler.
Hans behandlinger har hjulpet mig.
Super flink og super dygtig behandling…
Super flink og super dygtig behandling som virker. Altid i møde kommende og meget professionel. Så dumt ikke at komme forbi .Natasha
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.