Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Christian er fantastisk! Han har hjulpet mig med en skulder, der har gjort ondt i flere år, efter blot få behandlinger. En absolut anbefaling!

À propos de l'entreprise

1. Praticien de médecine alternative

Écrit par l'entreprise

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, der styrker kroppens evne til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri og foregår på en briks under kyndig vejledning af kropsterapeuten Christian Winding. Det handler i al sin enkelhed om at forene krop og sind og genskabe den fornødne balance. Alligevel baserer Christian behandlingerne på et naturvidenskabeligt fundament og tester, og behandler, i udstrakt grad, ud fra samme principper som fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Les gens ont aussi consulté

Christian er fantastisk

11 mars 2026

Fantastisk behandling

Christian finder de steder, der “knirker” og kan være den bagvedliggende årsag til dét, man kommer med. Det er dejlig “nørdet” når andre har opgivet én.
Dejlig behandling selv om den “tar fat”.

29 août 2025
Logo de Kropsterapeut Christian Winding

Réponse : Kropsterapeut Christian Winding

Kære Louise. Tusind tak for de fine ord, og dermed en anmeldelse jeg vil være meget stolt af.

Professionel og meget kompetent

Christian er noget helt særligt - jeg tror, jeg vil kalde ham ‘kropshvisker’ frem for kropsterapeut :)
Jeg har i tre år døjet med kroniske bækkensmerter efter graviditet og fødsel med bækkenbetændelse til følge. Jeg har i den periode gået til flere fysioterapeuter, men uden de store resultater. Ved et tilfælde endte jeg hos Christian og efter mit første besøg kendte Christian nærmest min krop bedre end jeg (og tidligere fysioterapeuter). Han lavede nogle simple ‘styrketests’ og fandt frem til mine svage punkter, som er skyld i balladen. Jeg fik styrkeøvelser som hjemmelektier og ved ugentlige behandlinger sikrer han, at nogle af mine overspændte muskler spænder af. Det bliver vendepunktet - jeg er endelig fri for kroniske smerter og kan begynde at forbedre min kondi og evne til at dyrke motion. Jeg er meget taknemmelig og vil til enhver tid anbefale dig et besøg hos Christian. Han er desuden yderst behagelig og venlig - og hører god musik :)

8 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Inden besøget hos Christian har jeg i…

Inden besøget hos Christian har jeg i flere år haft smerter. Efter kun 2 behandlinger har jeg allerede fået det markant bedre, og Christian var hurtig til at finde årsagerne og løsningerne TAK. Tidligere har jeg prøvet massage, fysioterapi, kiropraktik, akupunktur uden det har hjulpet på mine problemer i arme, skuldre, nakke og konstante smerter ved brystkassen. Kan varmt anbefale Christian.

17 mars 2025

Christian er super kropsterapeut

Christian er super dygtig kropsterapeut, kan virkelig anbefales .
Første gang jeg var hos Christian, kunne han se at der var noget at arbejde med, ved at jeg skulle ligge på briksen, som jeg følte at jeg lå lige.
Christian kan vække alle muskler I kroppen, mine var helt spændte. 😃
Jeg kunne ikke gå 3 km.uden det gjorde ondt i ryg og ben ,efter 4 gange er det super godt,kan både gå og stå uden problemer 😃

27 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Christian er en helt fantastisk…

Christian er en helt fantastisk behandler, som virkelig har hjulpet mig med mine knæ problemer. Havde forsøgt alt muligt andet først, og også mange andre behandlere, det gør jeg med garanti aldrig igen. Christian er manden, som gør en forskel og hans grundighed er særlig unik, og jeg kan kun klart anbefale Christian, hvis du døjer med skader.

7 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Christian Winding har hjulpet mig med…

Christian Winding har hjulpet mig med smerter i nakke og lænd, som ingen andre har kunnet hjælpe mig med. Og jeg fik øvelser med hjem som gør at jeg kan holde det i skak fremadrettet. Han er også virkelig god til at forklare, hvad det er der foregår i kroppen, og hvorfor smerterne er der. Jeg giver hermed Christian Winding de varmeste anbefalinger.

20 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Christian er meget kompetent og dygtig

Christian er meget kompetent og dygtig! Har lige idag været hos ham i forbindelse med akut smerteproblem i lænd/balle - da jeg kom var næsten enhver bevægelse besværliggjort af smerter… Bl.a at skulle tage strømper og sko på… En time senere efter behandling, så er smerterne stort set væk og jeg kan igen bevæge min krop ubesværet!

12 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem positiv oplevelse og resultat

Da jeg fandt Christian Winding, var jeg meget forpint af smerter fra spændinger akkumuleret over lang tid pga medfødt skævhed. Har over mange år søgt flere forskellige former for kropsterapeutiske retninger, som ikke har virket tilstrækkeligt. Christian lytter og har stor faglig viden og ser hele kroppens funktioner og sammenhænge. Han ved lige, hvor han skal trykke. Det virker!
Det gør ondt og GODT!
Mine varme anbefalinger.

29 décembre 2023

Smertefri...

Efter mere end 25 år i smerter fandt jeg Christian Winding og, hold da op, allerede efter 3 behandlinger var jeg så godt som smertefri. Det bliver bedre efter hver gang, gode råd og øvelser, der hjælper, får man også med. Noget nær et mirakel!

20 décembre 2023

hjælpe slidt sanger

Jeg har gået hos Christian i en årrække. Jeg er sanger og har opdaget at når jeg har været hos christian med fokuls på skuldre og hals, så synger jeg bedre. Så nu tager ofte en session før jeg skal i studiet,hvis jeg gerne vil være sikker på alt spiller. Han har også hjulpet mig med smerter i lænden ved en tidligere lejlighed.

29 mars 2023
Logo de Kropsterapeut Christian Winding

Réponse : Kropsterapeut Christian Winding

Kære Trinelise. Tusind tak for de fine ord. Det er virkelig noget der luner.

Vildt dygtig!

Vildt dygtig!
Jeg anbefaler på det varmeste Christian Winding. Efter forgæves at have været ved et utal af forskellige behandlere med smerter efter en operation, kom jeg til Christian, som allerede efter første gang hjalp mig markant. Han ved så ufatteligt meget om kroppen, er opslugt af at finde nøglen og løse dine kropslige udfordringer,( og gør det!) og er samtidig et meget rart, inspirerende og tillidsvækkende menneske.

18 mars 2023

Sæt kroppen fri

Gennem 14 år havde jeg uden effekt fået behandling pga. to sovende fingre. For 5 år siden opsøgte jeg Christian Winding. Jeg fik en behandling og en øvelse, som jeg har lavet hver dag siden. Sammen med Christian er det som om, jeg forstår min krop meget bedre. Jeg kan bedre forklare, hvad der er galt og sammen med en behandling og meget ofte en øvelse, kommer der hurtigt en bedring i min tilstand. Jeg er 64 år og en meget ivrig tennisspiller, så der er lidt der skal fikses engang imellem. Tak Christian du er den mest kompetente behandler jeg kender.

22 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg træner en del jujitsu og har i den…

Jeg træner en del jujitsu og har i den forbindelse ofte ondt i nakke, ryg og en del forskellige led. Jeg har været til et bredt udvalg af diverse sports massør, kiropraktor og body sds. Der er intet der har virket så godt som Christian Windings behandlinger! Jeg er fast klient og glæder mig altid til min næste behandling og så er Christian oven i hatten et meget muntert gemyt, så oplevelsen er altid helt eminent! Mine varmeste anbefaleser.

2 août 2022

Smertefri

Jeg kom første gang til Christian for 6-7 år siden, jeg havde den gang en skulder som jeg havde haft rigtig mange smerter i, som jeg ikke kunne løfte over hovede og kroniske betændelse, jeg kan i dag bevæge min arm helt frit, og den er næsten smertefri 🙏🏻 når jeg nå får smærter i den igen, tager jeg kun en time hos Christian og så er den god igen, jeg vil også nævne at han også har hjule mig med bedre søvn og andre små plager i min krop, jeg føler mig som ny hver gang jeg er hos ham. Han har også hjule flere af min familie og venner
Jeg anbefaler han på det varmeste 🙏🏻

20 février 2023

En varm anbefaling

Behandlingerne hos Christian har gjort at jeg har fået tilliden til min krop tilbage. Christian er omhyggelig og sanser hvor spændingerne er og hvordan det hænger sammen.
Det er en stor glæde at blive behandlet hos Christian Winding og jeg kan varmt anbefale ham.

9 février 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus