Jeg har brugt flere andre synshaller i området, denne har klart det mest venlige personale. Jeg skulle have lavet et registreringssyn på MC hvor de, inden synet, gav god vejledning ift. småting jeg... Voir plus

City Bilsyn lever bestemt op til de andre gode anmeldelser - god vejledning - også ud over selve bilsynet, hvor jeg havde et spørgsmål eller to... Første gang jeg bruger dem, men bestemt ikke den sids... Voir plus

1. Agence de location de voitures

Informations provenant de diverses sources externes

City Bilsyn - drive-in syn uden tidsbestilling

3,9

Bien

Mega professionel og super tålmodig service

Super professionel oplevelse. Jeg blev vejledt i at bestille den 3. nummerplade og her fik jeg fat i en meget tålmodig herre som nemt fik mig guidet igennem motorkontorets uoverskuelige hjemmeside og de udfordringer jeg havde. Det lykkedes at bestille nummerpladen på 2 minutter som jeg havde brugt dage på inden - så tusind mange tak til City Bilsyn.

12 décembre 2025

god oplevelse

har i dag været til syn med bilen, modtog en rigtig god service og mødte venligt personale....meget tifreds

2 mai 2025

God service

Hurtig bestilling, god service med sms reminder, smil og god stemning.

Fik ovenikøbet gode råd om min bil og hvordan jeg skulle holde den kørende længst muligt. Super godt!

22 février 2024

Dårlig service

Dårlig service. Jeg kommer ind ad døren og venter til en kommer og tager imod. Så lige efter kommer der dansk mand ind. Og medarbejderen kommer ind og direkte til ham og spørg hvad han kan gøre for ham. Forventede at han spurgte hvem kom først. Da jeg så valgt og gå direkte kommer han efter han har betjent ham og spørg er der noget jeg kan gøre. HMMM NEJ TAK. Forskelsbehandling bryder jeg mig ikke særlig meget om. Aldrig i mit liv vil tag jer igen.

27 février 2023

City Bilsyn - en god oplevelse

City Bilsyn lever bestemt op til de andre gode anmeldelser - god vejledning - også ud over selve bilsynet, hvor jeg havde et spørgsmål eller to... Første gang jeg bruger dem, men bestemt ikke den sidste !

23 juin 2022

Top Service

Dejlige mennesker samt. hurtig og god Service. Højester anbefalinger fra min side.

16 février 2022

Klar anbefaling - venlig og hjælpsomt personale.

Jeg skulle have lavet et registreringssyn på MC hvor de, inden synet, gav god vejledning ift. småting jeg skulle ændre. Til synet var der kort ventetid og kaffe. Efterfølgende fik jeg god forklaring på de punkter der skulle forbedres til inden omsyn.
Desuden god håndtering af COVID-19 smitterisiko.

30 avril 2020

Nemt og hurtigt

De er grundige, men hurtige og venlige. Ikke så meget snak, bare op med bilen og så i gang. Kaffe og en avis mens man venter. Mere kan man ikke forlange.

24 novembre 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit