Rigtig god oplevelse i…
Rigtig god oplevelse i hudplejeklinikken med rådgivning af produkter ift. køb til gave.
ClearSkin er en hudplejeklinik i Esbjerg. Vores vision er at tilbyde mange forskellige eksklusive og resultatorienterede behandlinger for både mænd og kvinder. Herunder finder du både ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og meget mere
Stormgade 23 st. th, 6700, Esbjerg, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Jeg fik en behandling d. 19 marts efter en lang pause, grundet fødsel af min søn. Jeg har snart fået min behandling af hver og en af de dygtige piger og denne dag blev jeg behandlet af en af deres nye. Jeg skulle vokses og var lidt nervøs for behandlingen, grundet mit ar i mavsen efter kejsersnit. Hun tog så godt hånd om mig og var god nænsom og overraskende smertefrit!(så smertefrit som en woks downthere, nu kan være). Denne oplevelse gjorde at jeg blev nød til at sende ros og en anbefaling afsted!!
Jeg er altid tilfreds med mine behandlinger ved Claerskin.
Det er tydeligt at mærke og høre deres kompentente ekspertise når man ligger på briksen og i dere klinik føler jeg mig altid tryg og godt behandlet.
De er super dygtige til, at behandlingen handler om dig som kunde og ikke small talk om vind og vejr. Jeg har en klar fornemmelse af, at pigerne kan huske ens hud og behandlinger, hvilket giver mig som kunde en mærkbar tryghed og tillid til, at de ved bedst hvad der skal til.
Fem store stjerne herfra.
Fik lavet lash lift, to dage efter var mine vipper nede igen! Virkelig ked af bruge så mange penge på noget som ikke holder, dog reklameret med holdbarhed på 6-8 uger..?
Kan ikke anbefales..!

Réponse de Clearskin hudplejeklinik
Er yderst tilfreds med clearskin klinikken.
Har i dag fået en akut tid og takker mange gange for super flotte negle og for jeres positive sind og proffetionelle behandlinger.
En oplevelse af ren forkælelse... stor faglighed, professionalisme og forkælelse fra begge indehavere af Clearskin... lækre behandlinge og lækre produkter - tak for jer 😊
Jeg er bange for at jeg er blevet afhængig........
Skøn ansigtsbehandling og vurdering af min hud. Ville lige bruge mine nuværende produkter færdig og så bliver der bare skrevet ind hvad jeg skal have, når tid er :-)
Rigtig gode behandlinger og utrolig søde og kompetente medarbejdere. Vil klart anbefale clearskinhudpleje
Ærlig og lige ud af posen.
Giver gode og brugbart råd.
Fokus på at hudplejen er tilpasset ens hverdag og den tid som er til rådighed.
Jeg elsker at få behandlinger her, jeg tager turen hele vejen fra Århus når jeg skal have vokset ben, lavet ansigtsbehandling eller have massage :) yder professionelt og dejlig atmosfære
En savoir plus sur les différents types d'avis.