Tijdje geleden een controller gekocht bij CleverGaming. Controller bleek na enkele dagen een mankement te hebben. Controller opgestuurd echter door DHL kwijtgeraakt, bewijs was aanwezig. Clev... Voir plus
L'entreprise a répondu
I recently ordered a bunch of modifications at Clever Gaming, where I decided to send in my own controller for them to modify it. They send the controller back the very same day they received, which i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alleen maar lof!! De ‘gouden’ controller van zoonlief gaf de geest. Een mailtje gestuurd en direct reactie terug, ook al was het zondag. Overleg over euvel en oplossing. Controller opgestuurd en na ve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Clever Gaming Clever Gaming is offering you Unique controllers & Modifications! Get yours at www.clever-gaming.com
Controller opgestuurd echter door DHL kwijtgeraakt, bewijs was aanwezig.
Clever Gaming (Rob) hield mij telkens op de hoogte en heeft het nodig gedaan om er achter te komen waar de controller was, maar hij was toch echt zoek geraakt tijdens transport.
Clever Gaming heeft mij een nieuwe controller toegestuurd, wat een topservice van hen.
Ik raad iedereen het aan!!

Réponse de Clever Gaming
De goede communicatie tussen beide partijen gaat wel via de mail. Maar ze beantwoorden hem ten alle tijden wanneer ze tijd hebben. Ze reageren beleefd en communicatief heen en weer via de mail weet je hoe en wat als je vragen hebt over je controleren, of andere benodigde vragen over dat onderwerp. De heren weten ook wat goed is en wat niet voor een custom controller. Je ken ze ten alle tijd vragen voor eventuele reparatie of eventueel iets wat ze in je controller kunnen installeren.

Réponse de Clever Gaming
Een ps5 controller bij Bol.com gekocht aangeboden door Clevergaming. Na een tijd kreeg deze last van drift. Gemeld maar door ziekte laat, erg laat opgestuurd. Door Clevergaming snel opgepakt en perfect hersteld. Dank

Réponse de Clever Gaming
Digimon Booster aangeschaft volgende dag in huis dus een aanrader '

Réponse de Clever Gaming
Als ouder, ben je leek in dit soort aankopen. ( wij ) Na wat mail contact en wat vragen kregen we de juiste antwoorden en linkjes.
Dus goed en snel geantwoord. Daarom deze keuze op dit nederlandse bedrijf!
De mensen van clever gaming hebben mij een uitstekende service bezorgd. Het kan soms wel eens tegen zitten maar het gaat er dan om hoe je ermee omgaat! Exelent en uitmuntendheid zijn enkele begrippen die bij mij opkomen als ik terug denk aan de ervaring die ik met ze heb mogen delen.

Heel mooie controllers .
Snelle service
Snelle reactie´s
Niks negatief over te zeggen.

Réponse de Clever Gaming
Artikel was niet meer voorradig, door de klantenservice en mail contact toch nog fijn geholpen. Snel weer bestellen!

Réponse de Clever Gaming
Controller gekocht blijkt ik niemand meer uit mij Controller Te horen nieuwe shell er op laten zetten en enzo daar super te vreden mee maar nu heb ik dit probleen
Ik had een controller besteld en het kwam super snel aan. Ben er erg tevreden mee!

Réponse de Clever Gaming
Onderdelen besteld en snel ontvangen. Gewoon binnen enkele dagen bezorgd in plaats van die dropshiprommel bij andere aanbieders. Erg tevreden over de producten en als je vragen hebt zijn ze bereikbaar. Dank!

Réponse de Clever Gaming
Wij hebben hier meerdere malen controllers besteld en dit is super goed bevallen. Ze zijn super snel en de klantenservice is fijn!

Réponse de Clever Gaming
Mooie producten heeft dit bedrijf. Ik had wat vragen voordat ik bestelde en deze werden prima beantwoord. Bestelling is uiteindelijk snel geleverd, top!

Réponse de Clever Gaming
Na wat informatie gevraagd te hebben een hele mooie controller besteld voor mijn neefje. Goed geholpen en goede info. Snel geleverd en mijn neefje is helemaal blij hiermee. Top.

Réponse de Clever Gaming
Mooie controllers en een snelle vriendelijke klantenservice!

Réponse de Clever Gaming
ik had een aantal vragen waar ik razendsnel reactie op kreeg.
Ik heb daarom hier een Xbox controller met rapid fire gekocht die ook nog eens sneller binnen. Was als verwacht.

Réponse de Clever Gaming
Negeert specifieke vragen, reageert niet meer op mailcontact.
Amateuristisch bedrijfje.
Er ging iets mis met de bestelling maar uitstekend opgelost en super snel geleverd, een absolute aanrader!!! Keep up the good work :)

Réponse de Clever Gaming
En savoir plus sur les différents types d'avis.