3,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Utroværdig og dårlig bilforhandler!

Jeg købte en bil fra Carsten i Silkeborg, som førstegangs bilejer af en brugtbil spurgte jeg ham ind til en del omkring bilen, og spurgte om der var brugtvogns garanti med. Det svarede han ja til, men det havde han ikke skrevet på slutsedlen, jeg vil opfordre alle til ikke at handle med Carsten. Og hvis i gør så sørg for at gå bilen igennem for den mindste fejl så han kan få det fixet før I modtager bilen eller betaler for den.

15 mars 2025

Hej Lars
Kan ikke lige forstå din anmeldelse, hvis du har købt bil hos mig, tænker jeg du burde ringe og fortælle hvad du er utilfreds med, da det ikke fremgår af din anmeldelse.

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Autoværkstedet fremstår både uprofessionelt og amatøragtigt. Hvordan kan man finde på at pumpe et dæk helt op til 4 bar i forbindelse med en udskiftning? Det er langt over det anbefalede og direkte uforsvarligt. Jeg kan kun anbefale andre at holde sig langt væk – der findes værksteder, der tager både sikkerhed og deres kunder langt mere seriøst.

27 novembre 2025

Hej

Denne anmeldelse har intet med CN Biler Silkeborg at gøre, vi reparerer kun egne biler og ikke kunde biler, så du må forveksle os med et andet firma, så venligst få denne anmeldelse slettet.

Fantastisk service

Min kæreste købte en brugt Mini hos Cnbiler, men desværre gik motoren i stykker på vej hjem. Det kunne have været en rigtig ærgerlig oplevelse – men forhandleren håndterede situationen helt eksemplarisk.

Uden tøven tilbød han at tage bilen retur og sørgede endda for at hente den på Sjælland, selvom hun havde købt den i Jylland. Det er sjældent, man møder så ansvarlig og hjælpsom en service, især når det gælder brugte biler.

Hele forløbet blev håndteret med respekt, ærlighed og god kommunikation. Vi blev trygt og godt behandlet hele vejen igennem. Det er tydeligt, at denne forhandler går op i kundetilfredshed og står ved sine salg.

Kan varmt anbefales – her får man en ordentlig og reel behandling.

6 octobre 2025

Kæmpe anbefaling

Har købt fem brugte biler, og aldrig oplevet en service som den Carsten gav i forbindelse med køb af en ældre Skoda Fabia.. et sløvt bilbatteri blev foreslået udskiftet med et nyt uden tøven, og da blæseren gik, blev den udskiftet med en ny uden beregning, trods det krævede en dags arbejdstimer.
Næste gang jeg køber brugt bil kigger jeg hvad Carsten har inden jeg undersøger andre steder.. kæmpe anbefaling 💥

25 septembre 2025

En ekstremt uprofessionel oplevelse

En ekstremt uprofessionel oplevelse – hold jer langt væk fra CN Biler

Jeg havde en særdeles dårlig oplevelse med CN Biler og vil på det kraftigste fraråde andre at benytte dem.

Jeg kontaktede dem for at få udskiftet min forrude. Efter gentagne opkald over flere dage, hvor jeg selv skulle følge op hver gang, fik vi endelig en aftale i stand. Dagen før den aftalte tid ringede jeg igen for at sikre, at alt var som aftalt – her blev tiden så pludselig rykket. Jeg ringede endnu engang for at dobbelttjekke, og fik at vide, at jeg blot skulle møde op onsdag formiddag.

Da jeg ankom onsdag kl. 11, viste det sig, at Carsten – som jeg havde haft dialog med – slet ikke var til stede. Han var ude på en anden opgave og havde desuden glemt at bestille forruden! Jeg blev foreslået at efterlade bilen i et døgn, selvom vi havde aftalt, at den blot skulle bruges i fire timer.

Det er dybt uprofessionelt at glemme en kunde og en bestilling, og at kommunikationen var så rodet og upålidelig. Jeg kørte hele vejen fra Aarhus til Odder forgæves – og følte mig spildt og taget let på.

CN Biler havde glemt de overhovedet havde en aftale med mig...

CN Biler virker useriøse og uorganiserede. Hvis du sætter pris på din tid og forventer ordentlig kundeservice, bør du finde et andet sted.

30 juillet 2025

Hej Sam

Denne anmeldelse har intet med CN Biler i Silkeborg at gøre, vi reparerer kun egne biler og ikke kunde biler, så du må forveksle os med et andet firma, så venligst få denne anmeldelse slettet.

Varm anbefaling af Carsten/CN Biler

Jeg købte en bil hos Carsten ved CN Biler, og det er måske ikke sidste gang. Carsten er ordentlig og behagelig i sin måde at gøre tingene på - det oplevede jeg i hvert fald selv, da jeg hhv. kontaktede ham pr. telefon, da jeg var ude at se på bilen og da jeg sidenhen overtog den. Da bilen ikke havde kørt på motorvej i lang tid, da jeg overtog den, “brokkede” den sig lidt, da jeg et par dage efter gjorde dette. Carsten kom samme dag, hvor han tog bilen med hjem og kiggede på den, hvortil han leverede den næste dag, hvor alt var i skønneste orden. Jeg kan varmt anbefale CN Biler/Carsten.

14 mars 2025

God mavefornemmelse.

Har netop købt en 13 år gl. Nysynet Ford Fiesta engros hos Carsten. Jeg gik derfra med en supergod mavefornemmelse, han virker utrolig ærlig og reel. Ud fra min oplevelse kan jeg kun anbefale andre at handle der.

29 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg anbefaler 100% at købe din næste…

Jeg anbefaler 100% at købe din næste bil hos CN biler. Som første gangs-køber, var det en utrolig rar og fin oplevelse hos Carsten. Imødekommende og klar til at hjælpe. Bilen var som beskrevet på annoncen, og alt i alt en super fin køber oplevelse.

30 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Anmeldelse af "Cn biler", Funder ved Silkeborg.

Anmeldelse af "Cn biler", ved Carsten Nielsen i Funder, ved Silkeborg.
Hjemmeside: cnbiler.dk

Jeg havde kig på en brugt Volvo V70 hos forhandleren.
Jeg talte i telefon med ejeren af virksomheden, Carsten Nielsen.
Han fortalte, at Volvoen var uden rust.
Ligeledes står det skrevet på "CN bilers" hjemmeside og på Bilbasen.dk, at bilen er uden rust.
Jeg kørte fra Midt-Sjælland til Midt-Jylland, for at købe bilen.
Da jeg kom frem til "CN biler" stod det klart, at der var rust i begge forskærme på Volvoen. Og det var ikke bare en lille rustplet, men derimod ret meget rust i begge forskærme.
Carsten Nielsen tillod sig endda, at være forundret over, at jeg ikke ville købe bilen.
Jeg vil bestemt ikke anbefale "CN biler" til nogen, tværtimod !

Henrik Just

18 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus