Fellow Prismo

Fellow Prismo Avis

La note en étoile d'un produit correspond à la moyenne de tous ses avis.

Logo de Coffeedesk

Vendu par Coffeedesk

www.coffeedesk.pl

13,3 k Avis

4,9

Les informations sur cette page sont basées uniquement sur les avis produits écrits par des clients de Coffeedesk via Trustpilot.

Ce que les clients ont mis en évidence

Qualité

• GTIN: 852212007229
  • MPN: 1148

Tous les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Wraz z Aeropress sprawdza się idealnie w domu jak i na wyjazdach.

Rapport qualité / prix: 4
Noté 5 sur 5 étoiles

Cześć do Aero press niezbędne do parzenia kawy oczywiście o określonych parametrach Gorąco polecam świetny produkt

Noté 5 sur 5 étoiles

Zakupiony w zestawie z AeroPress Go i miałem obawy czy będzie pasował ponieważ opinie w internecie są różne ale okazały się całkowicie bezpodstawne. Może nie dokręca się całkowicie do końca ale w żadnym stopniu nie wpływa to na korzystanie z tego zestawu. Podsumowując dla wszystkich niezdecydowanych - Tak, działa z AeroPress Go.

Noté 3 sur 5 étoiles

Fajny filtr z uszczelką. Zaworek to porażka... W ketchupie jest mocniejszy. Za taaaką kasę spodziewać się można czegoś wiecej.

Qualité: 3
Rapport qualité / prix: 3
Noté 5 sur 5 étoiles

Wypadł i zaginął taki malutki zaworek flow control. Nie do dostania jako część zamienna. Na szczęście można kupić w coffedesk komplet. Mój aeropress znowu robi dobrą kawę.

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybka wysyłka Produkt zgodny z opisem

Noté 5 sur 5 étoiles

Zmienia oblicze Aeropresu. Kawa wychodzi podobna jak z ekspresu. Warto zainwestować.

Noté 5 sur 5 étoiles

Średnica zewnętrzna uchwytu filtra jest większa niż oryginalnego Aeropress

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo fajna alternatywa dla aeropressa.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zdecydowanie lepszy niż filtry papierowe, które stosowałam dotychczas do parzenia kawy.

Jak zawsze doba jakość.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jak dla mnie odkrycie roku 2024. Do tej pory moja kawowa przygoda była związana z Aeropress, Clever i V60 z przewagą Clevera bo tego używam codziennie w pracy. Fellow Prismo spowodował że zacząłem szukać nowych smaków i delektować się espresso którego w sumie nie piłem. Małe, niepozorne, i co prawda drogie ale fantastyczne i warte zakupu urządzenie. Warto złapać jakąś promocję albo kupić w zestawie razem z aeropressem. Jedyne co mi się nie podoba to kolor - jest niebieski a nie czarny. Ale to też mogę przeboleć. Serio - jak ktoś lubi "bawić" się kawą tak jak ja to pozycja obowiązkowa.

Noté 5 sur 5 étoiles

Great product for espresso like coffee in your aeropress. You can use your paper filter in top of your metal filter if you wish.

Fantastyczny produkt, używam codziennie

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybkie espresso w podróży? Czemu nie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jak nie mam czasu na filtry papierowe to używam tego filtru :)

Pyszna kawa bez expresu

Użyteczny do espresso

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem wielkim fanem produktów firmy Fellow z uwagi na jakość wykonania i design. Kawa z użyciem filtra Prismo wychodzi z pełnym "body", gęsta. Powstaje bardzo dobre espresso w sam raz na początek dnia. Polecam produkt fanom kawy bardziej zawiesistej.