Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringstiden er mere vildledende end vejledende. Bestilte 3 radiator den den 18 marts. Med leveringstid på 12-14 arbejdsdage. Helt ok. Den 1 april får jeg en opdatering at leveringen først var den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Completvvs har en god hjemmeside med deres eget, leverandørens og EAN varenummeret. Dvs. jeg kan være helt sikker på hvilken vare det er. Bestillingen nem og hurtig. Jeg blev nødt til at... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet lever fuldt op til forventningerne. Men stjernene angiver min glæde over hvor hurtigt varerne blev ekspederet og modtaget. Bestilte torsdag aften og modtog natten til lørdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig leverance. Jeg bestilte en vare på deres hjemmeside Fredag, med hjemme leverance via DAO, Lørdag morgen, stod varen uden for min dør. Hurtigere leverance en dforventet, tak.

À propos de l'entreprise

1. Rénovateur de salle de bains
  2. Magasin d'articles de salle de bains
  3. Prestataire de réaménagement de cuisine
  4. Magasin de matériel de plomberie

Écrit par l'entreprise

CompletVVS.dk er en dansk webshop, der tilbyder et stort udvalg af VVS-produkter til både private boligejere og professionelle håndværkere. Vores ambition er at gøre det nemt og overskueligt at finde de rette løsninger til hjemmet – uanset om det gælder renovering, nybyggeri eller mindre forbedringer i hverdagen. I vores sortiment finder du produkter inden for blandt andet badeværelse, køkken, varme, installation og ventilation. Vi arbejder løbende på at tilbyde moderne og funktionelle produkter, som kombinerer kvalitet, design og attraktive priser. Hos CompletVVS.dk prioriterer vi en god og tryg kundeoplevelse. Derfor har vi fokus på personlig service, hurtig levering og professionel vejledning gennem hele købsprocessen. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge de rette VVS-løsninger, og vi ønsker at gøre processen så enkel og problemfri som muligt. Vi samarbejder med velkendte producenter og leverandører for at sikre et sortiment med holdbare produkter i høj kvalitet. Samtidig følger vi udviklingen i branchen tæt, så vi kan tilbyde løsninger, der matcher moderne behov og boligtrends. Hos CompletVVS.dk handler det om mere end bare produkter – det handler om at skabe gode oplevelser, høj kundetilfredshed og løsninger, som vores kunder kan have glæde af i mange år.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

6 mars 2026

Hej Ugur,
du får tak for at have givet os så flot en anmeldelse :-)
Tak for de 5 skinnende stjerner :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig levering og gode priser

Meget hurtig levering og gode priser. Kan ikke gøres bedre.

10 mars 2026

Hej,
tusind tak for den rosende omtale af vores virksomhed, og for at du har brugt tid på at give en god anmeldelse :-) Det varmer :-)

Kom meget hurtigt dejligt

3 mars 2026

Hej Jørgen,
det glæder os at alt er forløbet tilfredsstillende i din handel med os :-)
Vi siger mange tak for at du har belønnet os med en 5-stjernet anmeldelse :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

Klar anbefaling - god pris og hurtig levering !

Kort og godt:
Rigtig god oplevelse, forstående og hjælpsom kundeservice.
Meget hurtig ekspedition og levering! Fint produkt og god pris.

Vil helt sikkert anbefale CompletVVS, og er ikke sidste gang jeg handler her. - men vælger aldrig DAO til levering igen!

****************
Lidt længere købsoplevelse:

En dårlig oplevelse blev vendt til positiv og rigtig god oplevelse!

Jeg bestilte et håndvaskarmatur til badeværelset søndag aften, og allerede mandag morgen fik jeg besked om at det var afsendt. Jeg valgte at få afsendt med DAO. Torsdag havde jeg intet modtaget, og pakken stod stadig som afventende hos DAO. Det var umuligt at komme igennem på telefonen til CompletVVS, og DAO nægtede at have modtaget indleveringen og ville have et bevis på det.

Det lykkedes til sidst at komme igennem til kundeservice, og til “Maria”, som forklarede at de desværre ofte oplever denne udfordring med DAO, og hun hjalp derfor med en returproces. Meget sød og behjælpelig. - og forstående for frustrationen.

I stedet kunne jeg så bestille en ny, og vælge PostNord i stedet. Igen mega hurtig ekspedition, og den var hos mig dagen efter!

Virkelig god kundeservice (når man kommer igennem), og stor hjælp og forståelse! Meget hurtig ekspedition og levering! En rigtig god oplevelse!

Eneste grund til at jeg ikke kan give 5 stjerner, er at jeg skulle betale den nye ordre også, og så vente på at få pengene tilbage på den første. De penge er dog tilbageført igen.

23 février 2026

Som forventet.

Som forventet. Intet usædvanligt

2 mars 2026

Hej Jan,
dejligt at alt har levet op til forventningerne, og at det bare har været en fin og godkendt købsoplevelse :-)
Tak for bedømmelsen.

Alt var fuldstændig perfekt

Alt var fuldstændig perfekt, hurtig levering og varer som forventet

2 mars 2026

Hej Tina,
du får mange tak for denne skønne anmeldelse, og for de rosende ord angående processen hos os :-)
Tak for de 5 dejlige stjerner.
mvh. Jan / CompletVVS

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk!
Bestilte et badeværelsesmøbel inkl. vask mv. Vask blev leveret - men møbel manglede.
Det tog dem FEM (5) dage at indrømme at de havde lavet en fejl - på trods af billeder fra levering. Herefter ville de have mellem 5-8 dage til at levere et nyt.
Jeg siger stop og de kan afhente deres ting og refundere mig. En dato bliver aftalt og varer sat frem. Billeder med indpakning og placering bliver uploadet til dem som dokumentation. Intet bliver afhentet, MEN de påstår at de har været der forgæves!
Nu ved jeg at en kamp venter for at få mine penge tilbage.
Jeg har ikke ord for den inkompetence og arrogance denne virksomhed udviser.

6 mars 2026

Hej Jan,
vi er selvfølgelig ærgerlige over at du ikke har været tilfreds med forløbet hos os, og at du har følt det nødvendigt at udtrykke dig som du gør.
Det er korrekt at et badeværelsesmøbel manglede i forsendelsen, og at det tog nogle dage at få kastet lys over sagen hos Danske Fragtmænd, som fandt frem til at møblet ikke var kommet med på dén fragtbil.
I og med at det var en bestillingsvare, og som skulle leveres fra Holland, ville der gå de forventede 5-8 hverdage.
Det er helt fint som du har sat varerne frem til afhentning, og vi har også booket den afhentning som aftalt. At vognmanden har kørt forgæves på adressen, skyldes at fragtfirmaet havde registreret et forkert husnummer på fragtbrevet, som vi også har videreinformeret dig om.
Varerne er efterfølgende blevet afhentet korrekt, og vores kundeservice-afdeling har sat en kreditering af beløbet igang.
Du skriver at du ikke har ord for den inkompetence og arrogance du føler vi udviser. Jeg synes ellers du har sat rigeligt med ord på det, når jeg læser din sag igennem, og endda i et omfang, så jeg er imponeret over at mine kollegaer venligt og roligt har hjulpet dig i mål.
Jeg ser faktisk en ekstraordinær kundeservice i en situation, hvor jeg nok ikke selv havde haft motivationen til at gøre det samme.

Noté 4 sur 5 étoiles

God website og super hurtig levering

23 février 2026

Hej Steen

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Dejligt at høre, at du oplevede siden som god, og at leveringen var hurtig.

Super hurtigt

18 février 2026

Réponse de Completvvs.dk

Mange tak for de 5 stjerner, Flemming.

Det glæder os at høre, at du oplevede en super hurtig levering.

Lige efter bogen.

Lige efter bogen.. tydelig faktura, god besked, hurtig levering og fin indpakning

17 février 2026

Réponse de Completvvs.dk

Mange tak for de 5 stjerner, Lars.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med faktura, besked, hurtig levering og indpakning.

Jeg købte en grohe k400 køkkenvask

Jeg købte en grohe k400 køkkenvask. Leveringen var kvik. Der stod i beskrivelsen at der var forborede huller som skulle bores ud med et almindeligt spiralbor i 35 mm. Det havde jeg ikke så kontakter Kundeservice, 11 februar kl 13.41, som fortalte mig at da hullet var forberedt kunne jeg slå proppen ud med en skruetrækker og en hammer. Den beskrivelse var jeg lidt nervøs med då kontaktede Kundeservice igen, 12 februar kl 13.15, med samme svar.
Da jeg udfører operationen flækker vasken. Kontakter igen Kundeservice og opretter reklamation. Får oplyst at der i vedlagte papir står at der skal bruges et kopbor. Så altså nu en tredje forklaring. Dette stemmer dog ikke overens med vedlagte papir hvor der står at det er et spiralbor der skal bruges. Bestiller ny vask og prøver med et kopbor, heldigvis fungerer dette fint.
Så jeg kan ikke anbefale "specialisterne" i Kundeservice. Det kostede mig en ny vask. Måden at håndtere reklamationer, og at tage ansvar, er heller ikke i orden.

11 février 2026

Hej Allan

Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at det har været en frustrerende oplevelse.

Vi rådgiver altid ud fra producentens anvisninger. Når det gælder udstansning eller boring i køkkenvaske, er korrekt værktøj og fremgangsmåde afgørende, da forkert belastning kan medføre skade på materialet. Hvis der har været uoverensstemmelse mellem mundtlig vejledning og den skriftlige montagevejledning, er det naturligvis beklageligt.

Reklamationer vurderes ud fra, om skaden skyldes en produktionsfejl eller er opstået i forbindelse med montage. Ønsker du, at vi gennemgår sagen igen, er du velkommen til at kontakte vores kundecenter med ordrenummer og dokumentation, så vi kan foretage en fornyet vurdering.

14 février 2026

Hej Lis,

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt – det gør altid oplevelsen nemmere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem at finde den rigtige vare og…

Nem at finde den rigtige vare og bestille. Levering var superhurtig.

12 février 2026

Hej Marianne,

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du nemt fandt den rigtige vare, og at leveringen gik superhurtigt – sådan skal det helst være.

Hurtigt og billigt

Det var en ganske god oplevelse og tingene kom hurtigt, så det var jo dejligt!☺️

17 février 2026

Hej Kasper,

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at tingene nåede frem hurtigt – det gør jo hele handlen lettere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og godt produkt.

Hurtig levering og godt produkt.
Dårlig emballage. Æsken var åbnet.

11 février 2026

Hej Tage

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og produktet.

Det er naturligvis ikke meningen, at emballagen skal fremstå åbnet. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundecenter, hvis der har været noget med varen, som giver anledning til bekymring.

Tåstrup

Dejlig hurtig levering

14 février 2026

Hej Lars

Tak for de 5 stjerner. Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, nemt at bestille.

12 février 2026

Hej Johnny

Tak for de 5 stjerner. Det glæder os, at du oplevede hurtig levering og en nem bestilling.

Watch it

Watch it. They will con you. They advertise Panasonic heat pump as 7.5KW when it is only 3.5 KW. They are not the only ones doing it. You may think you buy model 35 but you only get model 25 and you are paying 2000Kr more than other vendors.

13 février 2026

Hi Willy,
Just when you think you’ve heard it all, someone can still surprise you with accusations :-)
The 7.5 kW stated for the Panasonic heat pump refers to the maximum heating capacity:

It is completely standard practice to present it this way. In the product description, we clearly state both the nominal capacity and the maximum capacity when the temperature drops below -25°C.
So no, the detailed product information is there precisely to inform our customers, so they don’t overlook anything or feel misled.
And of course, it’s great for you if you can find the same product cheaper elsewhere :-)
Best regards,
Jan / CompletVVS

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus