CompuStunt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuw computer gekocht er waren wat probleempje met opstarten maar deze werden supersnel opgelost. Ben zeer tevreden over de service/garantie en zal er zeker klant blijven. Voor mij geen vijf steren... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aantrekkelijke prijs voor een 2e hands: HP EliteDesk Core i7 8700, 16GB, 500GB SSD, Windows 11, tower > € 219,- ,incl vracht. Zonder problemen aan de praat g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De tweede computer besteld en ook deze weer super snel geleverd, nu wel Windows 8.1 pro erop laten doen, dat was dus activeren en wachtwoord ingeven van oud systeem en kon gelijk weer draaien nadat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique

Écrit par l'entreprise

CompuStunt levert sinds 2006 de goedkoopste computers van Nederland,of dit nu een Game-PC is voor thuis, of een zakelijke desktop computer voor op kantoor. Naast nieuw leveren we ook refurbished computers en laptops van a-merken zoals Dell en HP.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Service en communicatie is niks

Slecht bereikbaar. Covid of niet, de communicatie kan zeker beter. Na een paar dagen wachten stuurde ik een mail met de vraag wanneer de pc binnen zou komen. Ik heb hier geen antwoord op gekregen en na weer een paar dagen besloot ik de bestelling toch maar te annuleren. Op deze mail werd wel gelijk gereageerd met dat ik het niet kon annuleren omdat dit een zakelijke bestelling is en dan heb je nou eenmaal niet dezelfde rechten als een consument dit heeft.

Alhoewel ze in hun recht staan, is het wel zo dat vele bedrijven dit wel gewoon doen, dit vond ik zeer jammer. Er werd mij vervolgens beloofd dat het op een donderdag verstuurd zou worden via DHL, dat is niet gebeurd. De bestelling is namelijk later verzonden. Vanwege de feestdagen heb ik het uiteindelijk gisteren pas mogen ontvangen.

De PC is verder wel gewoon goed, alleen is de behuizing niet overeenkomend met wat ik heb besteld. Dit is opzich niet erg want deze is ook wel oké, maar vind het alleen apart dat hier niet op zijn minst een berichtje over is geweest. Het staat ook niet bij het product zelf.

Nogmaals de pc is opzich prima vandaar de 2 sterren in plaats van 1 ster, maar de service kan zeker verbeterd worden. Ik persoonlijk zal hier niet meer bestellen.

6 janvier 2021
Logo de CompuStunt

Réponse de CompuStunt

Beste klant, jammer dat u niet veel begrip heeft voor de situatie. We leggen op onze site vanaf begin december heel duidelijk uit dat de levertijden langer zijn en dat we door enorme drukte moeilijk bereikbaar zijn, en ook geen exacte leverdatums kunnen aangeven. We hebben er alles aan gedaan om uw pc zo snel als mogelijk te leveren, we zijn zoals alle bedrijven afhankelijk van de vervoerders, en mogen momenteel maar een beperkt aantal pakketten per dag meegeven aan de chauffeurs. Hierdoor schuift de daadwerkelijke levering al snel op, erg vervelend, maar dit is een uitzonderlijke situatie (u bestelt tijdens de feestdagen, en tijdens de lockdown) waarbij het ongekend druk is.
We hopen dat u uw mening nog enigszins wilt bijstellen, mocht u niet tevreden zijn met de pc dan kan deze in dit geval naar ons retour voor annulering, nogmaals we proberen iedere klant zo snel mogelijk te leveren, als hierbij iets onverhoopt fout is gegaan dan kan dit altijd opgelost worden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb hier een game pc gekocht voor €2.100

Ik heb hier een game pc gekocht voor € 2.100. Dan verwacht je dat deze stabiel en een hoop spellen kan draaien.

Continue loopt deze vast tijdens spellen met een blue screen als vervolg. Fps drops tijdens het spelen. De opstartschijf wordt niet herkend wanneer de computer aan gaat. Een en al drama dus.

Op een gegeven moment ging alleen nog maar mijn ventilatoren aan bij het opstarten van de pc. Ik compustunt gemaild voor garantie, want de computer valt nog onder garantie. En op de website staat dat je eerst contact moet opnemen voordat je een formulier in vult en dan de computer op te sturen.

Anderhalve week geen antwoord op mijn mail gehad. Wat een klantenservice !!!!
Zelf maar naar een professioneel bedrijf gebracht voor analyse en uitvoering van de reparatie. Moederbord was defect!

Product 3/10
Klantenservice 1/10
Prijs/kwaliteit 2/10

Kortom, koop hier geen producten. U zult hier spijt van krijgen. ( net als ik )

6 décembre 2020
Logo de CompuStunt

Réponse de CompuStunt

Beste klant, u heeft ons gemaild op zaterdag 28 november om kwart over 10 s' avonds, de dag na Black Friday, de drukste dag van het jaar. Dat is nu 5 werkdagen geleden, geen anderhalve week zoals u aangeeft. Het is ontzettend druk, in rode tekst op de site aangegeven dat het een paar dagen kan duren voordat e-mail beantwoord wordt, en dat we momenteel werken met een wachtrij omdat iedereen zo snel mogelijk geholpen wil worden, en overal vertraging is. Erg vervelend, maar door Corona, Black Friday, en feestdagen was dit te verwachten. We vinden het jammer dat u hiervoor blijkbaar geen begrip heeft.

Hulde! 5 sterren.

Tien jaar geleden kocht ik bij Compustunt mijn intel 7 computer en die doet het nog steeds, zonder problemen! Ik heb alleen na 5 jaar een ssd kaart ingebouwd om de prestaties op peil te houden. Nu kocht ik, na 10 jaar weer een nieuwe pc bij compustunt voor de zekerheid. En weer een prima computer, goed gebouwd met de meest recente en degelijke onderdelen voor slechts 663,- euro! Windows 10 geheel startklaar keurig afgeleverd. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik de komende 10 jaar weer probleemloos computerplezier ga beleven. Hulde aan Compustunt! 5 sterren. Met vriendelijke groet: J.A.

16 novembre 2020

Super nieuwe game PC

Super nieuwe game PC besteld en binnen paar dagen geleverd. Inmiddels de 3e PC via Compustunt. De prijs/kwaliteit is dik in orde.

31 octobre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Een betere service kan eigenlijk niet

Beste lezer,
Ik heb nu de tweede pc gekocht bij Compu Stunt maar ik kon geen nieuwe betalen. In overleg met de mensen van dit bedrijf heb ik een pc van Dell gekozen en daar ben ik heel blij mee. Zij hebben SSD 250 GB er in geplaatst en de levering was geheel zoals afgesproken. DE volgende PC zal zeker een Compu Stunt PC zijn.

30 octobre 2020

PC besteld bij Compustunt

PC besteld bij Compustunt. Prachtig systeem maar werkte niet. Via mail direct antwoord gekregen en opgelost. Systeem werkt prima!

Jammer dat ze geen telefonische helpdesk hebben (vandaar 4 sterren) maar verder goede snelle service per mail.

31 juillet 2020

Tweede aankoop

Na 7 jaar met alle plezier gebruik te hebben gemaakt van mijn vorige computer kwam ik nu weer bij CompuStunt terecht voor een nieuw exemplaar.
Prima prijs. Snelle en correcte levering. Hopelijk gaat deze machine net zo lang mee als de vorige.

30 juillet 2020

Site zit goed in elkaar

Site zit goed in elkaar . Kon op een prettige manier een pc samenstellen. Geen verborgen regeltjes, alles was duidelijk. Redelijk snel geleverd ondanks de corona problematiek. Zat een lekker koekje bij alleen jammer dat deze over data was. Mocht ik weer een pc aanschaffen dan word dat zeker dit bedrijf.

1 juin 2020

mooie nieuwe Desktop

vandaag mijn 3-de Desktop ontvangen die ik bij Compustunt heb besteld. Dit keer zelf samengesteld via hun site. Ik wilde namelijk geen game computer maar wilde wel 3 2560x1440 monitors eraan kunnen hangen, ik gebruik hem voor mijn werk. Dus 1 van die Nvidia 8GB kaarten erin en de meest moderne Intel spullen. Werkt super. Ik begrijp wel sommige kritiek hier gegeven maar je moet je mentaal instellen dat het 2 weken gaat duren voordat je hem hebt. Maar de prijzen zijn dan ook wat scherper dan b.v. bij Paradigit.

28 mai 2020

top service

top service, er werd redelijk snel op al mijn mailtjes gereageerd. ik had gevraagd om wat aanpassingen aan de pc en dat kon. levertijd was iets langer dan normaal, maar dat is te begrijpen met een aanpassing en covid-19. voor een lagere prijs dan bij de meeste webshops raad ik jullie zeker aan om bij compustunt te kopen!

8 mai 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Krachtige pc voor een scherpe prijs

Na wat twijfelachtige reacties toch gekozen om een pc bij CompuStunt te bestellen. Na goed contact via de mail uiteindelijk mijn order geplaatst. De levering duurde uiteindelijk iets langer dan vooraf aangegeven, maar was er gelukkig wel binnen 1 week. PC wordt geleverd zonder voedingskabel, maar eenmaal bij aansluiting is dit gauw vergeten. Een hele fijne pc voor een scherpe prijs!

27 mars 2020

Zeer goeie pc

Ik kocht Een Amd model met een paar aanpassingen ik nam een ander videokaart en voeding er stond 2-3 dagen levertijd ik kreeg hem een ruime week later binnen daar kan ik wel begrip voor opbrengen want ik vroeg voor andere onderdelen toen die binnen kwam goed verpakt tegen transport schade alles werkte naar behoren en ook de kabels waren netjes in de computer geplaatst(veel bedrijven raffelen dat af) zeer tevreden met mijn aankoop in de toekomst koop ik hier zeker weer

14 octobre 2019

UPDATE

Ik wacht al 5 dagen op mijn PC!!! Er stond bij levertijd 2-3 dagen... Heb hem 1 week geleden besteld. Ook heb ik 2x compustunt proberen te bereiken door mails te sturen maar ook daar geen antwoord op..
Ze geven ook niet eens een track trace code ..
Ik ben vrijwel zeker van dat mijn PC volgende week dinsdag pas komt
Ze hadden wel even kunnen reageren op mails want ik wacht daar al heel lang op

Update:

Alles is goed verlopen, ik heb mijn PC inmidels als een paar dagen alleen ik was vergeten een wifi kaart en een 2de harde schijf erbij te kopen maar dat is al opgelost.
Voor de rest top PC, ik run elk spel op hoog FPS ultra en ben er heel erg blij mee!

9 août 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

heb wel 12 dagen moeten wachten op mijn…

heb wel 12 dagen moeten wachten op mijn pc maar hij is uitstekend van kwaliteit. en er werd goed op mijn mails gereageerd. vind wel dat ze ook telefonisch bereikbaar moeten zijn in de toekomst. de prijs is veel lager dan elders dus al met al tevreden.
peter

7 juin 2019

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus