Min 15 år gamle harddisk stoppede pludseligt med at virke grundet slid. Der var ikke gode udsigter for at kunne redde mine data, men Casper fik, trods de dårlige odds, reddet alt på min harddisk.... Voir plus

Rigtig godt arbejde fra Conputer112 som fik genskabt bl a. vigtige film og Video filer der var gået tabt da en stor HardDisk gik i stykker. Fin kommunikation fra start til slut. Prisen blev lidt d... Voir plus

Casper fik reddet meget mere slettet videomateriale, end vi turde håbe på, endda på forholdsvist kort tid. Ovenud tilfreds med resultatet! Det var tydeligt, at han dedikerede sig til opgaven. Hans hu... Voir plus

1. Service de récupération de données
  2. Service de réparation d'ordinateurs
  3. Service informatique
  4. Assistance et services informatiques
  5. Service de saisie de données

Écrit par l'entreprise

Datagendannelse for Erhverv & Privat altid gratis analyse og uforpligtende tilbud. Vi sidder parate til at redde dine data, og lave den bedst mulige datagendannelse Hver dag hjælper vi store og små virksomheder, samt private med at sikre og gendanne deres data, dokumenter og billeder. Hos Computer112 sidder vi parat til at hjælpe dig med at genskabe dine data. Når du skal redde dine data, så er det første forsøg altid din bedste mulighed. Stil krav, og vær sikker på, at virksomheden har de bedste faciliteter, den rette erfaring og den rette ekspertise. Hos Computer112 får du: - Over 15 års praktisk erfaring og professionel service - Moderne faciliteter og de bedste værktøjer på markedet - Adgang til ISO 5 cleanroom (rummet sikrer miljøet, når vi skal genskabe dine data fra din harddisk / harddiske )no - Gratis og uforpligtende analyse - Ingen data – ingen betaling, ved delvis dataredning, fremsendes der altid en komplet filliste til din godkendelse, kan du ikke godekende denne betales der intet. Vi redder og sikrer data fra alle typer, modeller og fabrikater af harddisk (SATA, PATA, SAS, SCSI – alle filsystemer), så lige meget hvilken type af harddiske / RAID du har, så kontakt os, for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig/jer. Telefontid alle ugens dage – også søndage og helligdage! Ring 60894112 (kl. 09 – 21)

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Super god service

Super god service! Det endte med at der skulle en "doner" disk til som kostede lidt ekstra, men Casper var transparent hele vejen igennem og helt vildt god vejledning. Alle data endte med at blive reddet selvom det så lidt sort ud.

20 mars 2026

Stor anbefaling herfra

Casper fik reddet ca 35.000 billeder fra en 10-15 år gammel harddisk, som ikke kunne åbnes. Min computer registrerede ikke engang når den blev tilsluttet længere. Alt blev reddet og Casper er utrolig venlig og god at kommunikere med. Stor tak og klar anbefaling herfra.

28 mars 2026

God hurtig service

God og kompetent data recovery fra et sæt gamle mekaniske diske. Alt var reddet ud og lagt pænt. Ikke helt gratis men en god hånd i nøden.

6 avril 2026

God service og ærlig snak.

Min 15 år gamle harddisk stoppede pludseligt med at virke grundet slid.
Det blev desværre også en smule dyre end hvad jeg havde regnet med, men der var ærlig snak om prisen hele vejen igennem, uden skjulte gebyrer etc.
Kan varmt anbefale.

27 février 2026

Fantastisk

Dejlig nemt hos Casper.. Han fik reddet alt data fra min gamle LaCie SSD inden for 10 dage :) 10/10!

27 février 2026

Topklasse

Hurtig, professionelt, gedigent arbejde.
Åben og ærlig dialog. Sætter en ære i leverance og proffesionel stolthed.
Kan varmt anbefales

12 février 2026

Virkelig god og professionel service

Virkelig god og professionel service, Casper er yderst hjælpsom, seriøs og venlig.
Jeg fik reddet mine data fra computer med væskeskade, som et andet firma havde vurderet ikke kunne reddes.
Gennemsigtighed vedr. pris under hele forløbet.
Kæmpe anbefaling og tak for hjælpen!

10 février 2026

Meget tilfreds med opgaven udført

Casper var virkelig nem at arbejde med. Meget sjov, men samtidig professionel person. Jeg har haft min harddisk rundt ved flere virksomheder som ikke kunne gøre meget, men ved Casper fik han udredet alle de data der var på. Kan klart anbefale Computer112.

20 janvier 2026

Computer 112 har hjulpet mig. Super. 1000 tak

Computer 112 har hjulpet mig med at genskabe 10 TB data fra mit D-drev, som var stået af/gået ned.
Det er fantastisk og jeg er meget taknemmelig for at I kunne ordne dette, Drevet indeholde arkitektprojekter fra mange års produktion, som jeg ellers havde måttet opgive at se igen.
Alt endte lykkeligt, og jeg kan på det varmeste anbefale Computer 112, til alle der kommer i en lignende situation som jeg.
Jan Utzon

21 janvier 2026

Stærk anbefaling!

God, hurtig og direkte kommunikation, stor ærlighed og høj professionalisme!
Jeg sætter pris på al den tid og arbejde, der blev lagt ind i forsøget, for at redde mine data fra en harddisk, der blev tabt på gulvet.
Selvom mine data desværre ikke kunne redes, så har jeg en rigtig god, hensynsfuld og positiv oplevelse af hele forløbet.

20 janvier 2026

Manden er virkelig uhøflig

Manden er virkelig uhøflig. Anklager kunden for dumhed og idioti. Splitter disken ad og nægter at samle den. Råber Skrid ad h e l v e d e til! 😱
Bør undgåes

16 janvier 2026

Dejligt professionelt

Det er sjældent, at man har fornøjelsen af at tale med et menneske, som tydeligvis ved, hvad de taler om. Var lynhurtig til at finde problemet, vende tilbage og helt generelt bare superfin at tale med. Professionelt fra A til Z.

19 décembre 2025

Virkelig god service og pris!

Virkelig god service fra Casper, som fik reddet al data fra en harddisk, der var gået i stykker. Det gik hurtigt, og Casper var god til at holde os opdateret gennem hele processen. Det bedste af det hele var prisen – cirka halv pris i forhold til det tilbud, vi fik fra et andet (ret velkendt) sted.

25 novembre 2025

Casper reddede mange minder

Casper reddede mange minder, der mod bedre vidende var kun var opbevaret på en stendød harddisk fra 00erne uden backup. Disken havde fået overspænding. Alt med værdi blev reddet. Der er ikke en billig fornøjelse, men det må være lærepenge for dårlige backup vaner.

9 mai 2025

Min eksterne harddisk stod af med…

Min eksterne harddisk stod af med billeder
der ikke kunne undværes, sendte harddisk til computer112 for udredning, heldigvis kunne data reddes, og jeg fik tilsendt en ny enhed hvor alle filerne var blevet gendannet.

Super arbejde, og dygtige folk,
TAK

6 octobre 2025