Rødovrevej sejler! Der er møg beskidt på Rødovrevej. Ikke tømt skraldespande i + 1 uge. Papir overalt. Snavset. Kabiner kan ikke rengøres da der ikke er mere papir i nogle af båsene. Telefonnum... Voir plus
Lisez les avis des autres
Consol Hammel Rum 3 gulvet vådt, klamt og ulækkert. Mangler parpir. Da solen tændte var der 22 rør der var i stykker, så nu ligner man sgu stribet flæsk. Har man så dårlig økonomi, så luk f... Voir plus
Virkelig ulækkert, ingen papir. Sidst jeg skulle tage sol betalte jeg 65 kr x 2, uden kabinen startede. Man kan ikke få fat i kunderservice, og de svarer ikke på mail. Forfærdeligt sted.
Føj. Skam jer på Rødovrevej!! 4 kabiner uden papir. Skraldespande overfyldte. Længe siden sidst, at der har været rengjort her. Havde heldigvis selv papir med. Nu havde jeg ligesom betalt. Dette... Voir plus
Min veninde & jeg besøger ofte jeres…
Min veninde & jeg besøger ofte jeres solcenter i Rødekro.
DET gør vi ALDRIG igen!!!
Møgbeskidt, mangler næsten altid papir også har i verdens dårligste kundeservice!
I skylder os 2 * 80kr da jeres sol pludselig slukkede så vi kun fik 30 sekunders sol, og vi kan på ingen måde komme igennem på tlf eller mail til jer.
Og dette er sket for os op til flere gange, nu er grænsen nået & VI VIL have de penge retur!
Absolut nul stjerner
Absolut nul stjerner.
Der mangler rengøring, især på gulve og måtter i hver eneste solkabine, og der mangler pude til hovedet konsekvent i en af kabinerne.
Solene bliver åbenbart ALDRIG rengjort. Tykt fedtlag og støv i
yderkanterne og manglende papir til
aftørring.
Jeg har prøvet at skrive en mail, via mailadressen på Colsol solcenter hjemmeside, men fik retur svar om at
de ikke kan modtage mails.
Hvorfor i alverden er der så en mailadresse på hjemmesiden?
Man kan godt ringe til dem, men telefonen bliver bare ikke taget. Uanset hvor mange gange og hvor længe man ringer indenfor "kundeservice" tiden.
Det er totalt bondefangeri at tage sol i Græsted. Rørene må være gamle og giver ikke farve og det koster over 60 kr hver gang.
Under AL kritik
712 Brøndby Øster Torv…
712 Brøndby Øster Torv…
Hvis man kunne give minus stjerner, så havde jeg gjort det!
Vanvittigt ulækkert solcenter- papir overalt, intet aftørret og ekstremt beskidte gulve. Udover det, brugte jeg 200kr på en maskine som viste sig ikke at fungere. Jeg ringer til deres servicetelefon, hvor ham som tager telefonen lyder som om han lige er vågnet- men han fortæller mig at jeg bare skal skrive en besked til samme nummer om min oplevelse, og at jeg så får mine penge tilbage. Men jeg får abselut ingen respons på mine beskeder og her en uge efter har nummeret blokeret mig!
Ekstrem dårlig oplevelse og ingen form for service! Hold jer langt væk!
Møg beskidt oplevelse af Consol solcenter på Baunehøjvej, Kgs. Lyngby
Vedr. Concol solcenter på Baunehøjvej 22, kgs. Lyngby.
Hvis man kunne give minus stjerner ville jeg gøre det. Der var møgbeskidt, en ting er at man selv skal tørre solen af det er fair nok, men gulvet var ulækkert beskidt og meget nedslidt. Sidste gang jeg kommer der og vil ikke anbefale stedet til nogen ijkke engang min værste fjende - desuden var det dyrt. En ultimativ øv oplevelse.
Der er beskidt
Der er beskidt, og der mangler papir i Consol i Auning.
Flere gange har oplevet at solariet slukker efter under halvdelen af tiden man har købt
Sidste gang jeg var der startede solen ikke og der var 79 kr ude af vinduet. De svar ikke på hverken mail eller tlf.
Hold jer langt væk fra det fortagende.
Consol solcenter Peter Bangsvej 57 var…
Consol solcenter Peter Bangsvej 57 var møgbeskidt og der manglede papir til aftørring af solseng.
Derudover var der fejl på betalingsappen, så jeg blev trukket 3 gange for en gang sol. Når man kontakter kontaktpersonen får man først besked om, at hun vil undersøge det, men herefter radiotavshed.
Jeg kan ikke længere få svar på mine henvendelser og jeg har betalt 3 gange for meget for en soltid uden kompensation.
Vanvittig dårligt og klamt sted
Vanvittig dårligt og klamt sted, vanvittig ulækkert og deres kabine ville ikke tænde så der røg 104kr ud af vinduet. De tager heller ikke telefonen eller svarer på mail
Consol solcenter Randersvej i Viborg
Consol solcenter Randersvej i Viborg. Snavset og ulækkert, der ligger aftørringspapir og flyder på gulvene, skraldespandene er overfyldte og der er kun to “hovedpuder” til fem kabiner. Da jeg i går og igen i dag ville ind på solcentret, var døren låst og på servicetelefonen blev der ikke svaret. Prisen er dog sat op til det dobbelte. Consol solcentrene kan bestemt ikke anbefales og fremover vil jeg gå til en af firmaets konkurrenter, når jeg vil i sol.
Fy for H e l vede et møg beskidt…
Fy for H e l vede et møg beskidt solcenter i Nørresundby 😡 Man kan kun komme ind i kabinerne efter man har betalt .. intet papir , overfyldt skraldespand. De svarer ikke på tlf , sms , mail .. vi sætter aldrig vores ben dette ulækre sted igen
Møg beskidt og ingen kunde service. Rødekro afdelingen.
Der bliver ikke gjort rent i deres solcenter. De tømmer stort set aldrig affald spanden og de fylder ikke op med papir. Vi kom ind i en hvor der var så beskidt over det hele og ingen papir eller rengørings væske og gulvet var vådt og møg beskidt. Der var blod i selve solariet som ikke var gjort rent. Man betaler jo inden man kan åbne døren så man kan ikke fortryde sit valg, så pengene er bare væk. Vi prøver en anden kabine men den er lige så beskidt og ulækkert. Vi beder om at få vores penge tilbage men de svare ikke på beskeder og er umulige at komme i kontakt med.
Vi kommer aldrig til at bruge deres center i Rødekro igen.
Vi gav 52 kr for 15 min
Vi gav 52 kr for 15 min. Ablout ingen resultat! Ikke investere dine penge i dette solcenter hvis du ønsker resultater😡
THERE ARE NOT POSSIBILITIES TO CONTACT…
THERE ARE NOT POSSIBILITIES TO CONTACT WITH THEM! 4 days they ignoring my mails, donn’t answering in the calls…
I was tried to Baugh the salcream in cansol center mashine, but twice was stocked and the cream I don’t get. I made the photos, screenshot of payment that they will come back my money.. how to contact with them??????
Solen startede ikke
Solen startede ikke, jeg skiftede så sol, og ingen problem der, men jeg havde jo betalt 2 gange så 160 kr for 20 min sol. Skrev til kundeservice ingen svar, rykkede igen og forsat ingen svar. Det er en flok uden samvittighed, der står bag åbenbart, og vi kunderne er dumme nok til at støtte dem selvom der er mange klager herinden. Så vi kan vel bare takke os selv. 😡
Det sejler hos Consol i Aabybro
Jeg har forgæves forsøgt at ringe Consol op, og de svare ikke på mails. Solcenteret i Aabybro sejler, der er møgbeskidt ingen papir eller sprit i solarierne. Jeg har sendt mails i denne uge og i sidste uge. Ingen svar, og heller ingen handling. Jeg har aldrig oplevet så klamt et center i Danmark før, ved ikke om de er ved at gå konkurs siden der intet sker. Men det er uhygiejnisk af H til, og man kan først gå ind i solen når der er betalt så man har ikke en jordisk chance for at se om der er gjort rent eller fyldt op.
Man burde som kunde sætte skilte op i centeret for at advare andre så de ikke ender med at betale for at skulle ind og ligge 25-50 personers gamle sved.
Fy for S…N CONSOL..
De stjæler folks penge
De stjæler folks penge. Prøvede at sætte 300 kr. ind på mit søkort. Den trak penge fra min konto men har aldrig sat pengene ind og de vil ikke gøre noget ved det. Rent svindel og bedrag
Solcenter på vindebyvej
Efter 2 forsøg kom jeg i kontakt med servicetlf. vedr min manglende soltur da en anden åbenbart havde været lidt for længe om det og min tur og betaling gik tabt.( mærkeligt at det overhovedet kunne ske) fik lovning på refundering af beløb hvis jeg sendte oplysninger via sms til service centret- intet er sket efter 3 henvendelser, virkelig ringe. Ikke desto mindre så betalte jeg mere via solkort end mønt betaling den19/4.. forstår jeg virkelig ikke😤
I’ve been at the finsensvej center
I’ve been at the finsensvej center, and it has questionable hygiene, it’s very dirty.
The machine was alright, I got an even tan, but the hygiene just makes the tanning experience bad!
Consol solcenter påFrederikssundsvej…
Consol solcenter påFrederikssundsvej 192. Gamle og slidte kabiner med utydelige display. Solariet startede ikke efter køb i appen og ingen respons når man ringer eller skriver på mail. De har 2 forskellige telefon nr med 3 forskellige vente ‘toner’. Svindlede…
Decideret ulækkert
Consol sol Kjellerup. Kun en kabine var tilgængelig og der var sprit, MEN intet papir. Det papir der var, var brugt og lå og flød rundt omkring i rummet og skal ikke kunne udtale mig om hvad der sad fast i det møgbeskidte gulvtæppe. Decideret ulækkert.
Find et andet sol center, det er det eneste rigtige at gøre i sådan et tilfælde.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.