na de koop van mijn Yamaha RX-A2A Avantage ook gekocht bij Correct Waren nu mijn speakers aan een upgrade toe de Kef Concerto Meta is het geworden besteld via de webshop van Correct prima Corr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Artikel uit de koopjeskelder gekocht. Eerst navraag gedaan en er bleek een lichte beschadiging aan de verpakking te zijn. Bij ontvangst was ik verrast dat de verpakking in prima staat verkeerde en er... Voir plus
Snelle afhandeling van de bestelling. Goed te woord gestaan toen de aankoop niet functioneerde (Navionics+ kaart). Wacht nog op een retourformulier voor terugzending. Kon kiezen voor geld terug of ver... Voir plus
L'entreprise a répondu
Makkelijk uitzoeken voor een normale prijs. Zeer snelle verzending alleen jammer dat Post.nl zoals gewoonlijk daar weer wat roet in het eten gooide om de levering een dag uit te stellen. Verder leuk h... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin Hi-Fi
- Magasin d'électroménager
- Magasin d'électronique
- Décorateur d'intérieur
- Centre de bien-être
Écrit par l'entreprise
Correct is 3 april 1940 opgericht en nog steeds een oer-Rotterdams familiebedrijf. U kunt bij ons in zowel de tradiotionele winkel aan de Ceintuurbaan 111 in Rotterdam en nu ook in de webshop www.correct.nl terecht voor uw elektronica aankopen: Hifi, televisie, computer, witgoed, keukenapparatuur, car-electronics, navigatie, sport- & marine elektronica en nog veel meer. * Vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring in de elektronica-branche * Ook de winkel is 7 dagen per week open (m.u.v. 7 nationale feestdagen) * Gratis parkeren op eigen parkeerterrein tegenover ingang en openbaarvervoer stopt praktisch voor de deur * Voorraad-indicatie geldt voor zowel de winkel als de webshop Wilt u meer weten over het Rotterdamse familiebedrijf 'Correct' klik dan hier (https://www.correct.nl/historie.php)
Coordonnées de contact
Ceintuurbaan 111, 3051KA, Rotterdam, Pays-Bas
- +31104618618
- verkoop@correct.net
- www.correct.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Oplaad kabel besteld voor mijn ctek…
Oplaad kabel besteld voor mijn ctek acculader, had de verkeerde besteld en met 1 telefoontje werd binnen 20 uur de juiste afgeleverd, ik ben helemaal blij met correct online.
Zeer klantvriendelijk bedrijf.
Zeer klantvriendelijk bedrijf.
Door een fout op een google advertentie m.b t. verzendkosten kreeg ik als nog de gratis verzending aangeboden.
Ondanks bevestigde annulering toch verstuurd
Bij Correct een bestelling geplaatst voor een autoradio en deze meteen betaald via iDeal. Bij controle zag ik dat er geen CD speler in zat en die is wel nodig. Dus meteen na het plaatsen van de bestelling een mail gestuurd en daarin gezegd dat ik de order wou annuleren. Vlak daarna keurig het volgende antwoord gehad. "Geachte heer, Wij hebben uw bestelling laten vervallen. Onze administratie zal het factuurbedrag zo spoedig mogelijk op uw rekening terugstorten In het vertrouwen u hiermnee naar genoegen te hebben geinformeerd,
met vriendelijke groet,
Luc Volders Correct BV"
Geregeld dus zou je denken, nee hoor. De radio werd 2 dagen later gewoon geleverd, ik weer gemaild over wat te doen maar geen antwoord gehad. Tsja, nu moet ik het pakket op eigen kosten retourneren, dat is service van 1 ster....
Op 14 juli 2021
Op 14 juli, 2021 bij de nautische afdeling geweest en daar een lowrange fishfinder uitgekozen. Was een verjaardagscadeau maar bleek niet op voorraad. Verkoper, ik zal zijn naam niet noemen, vertelde mij dat hij ging kijken of dat het product voor 3 augustus geleverd kon worden anders zou hij het showroom exemplaar voor mij inpakken van voor de zelfde prijs als nieuw. Op 15 juli werd ik keurig gebeld met de mededeling dat er na 8 augustus weer een nieuwe voorraad geleverd werd maar dat het showroom model voor mij was ingepakt. Ophalen kon wanneer het mij uitkwam. Ik op maandag 2 augustus, met mijn bon naar correct maar u voelt het al aankomen de Lowrange was op 15 juli, net na mijn telefoontje van de verkoper verkocht door de verkoper in een tijdsbestek van 2 uur. Of je korte termijn geheugen is helemaal weg of je staat op provisie basis maar ik zit dus zonder kado. Correct heeft verder weinig moeite gedaan om voor een andere te zorgen zodat ik toch nog een kado zou hebben. Eenmaal buiten heb ik een lowrange gekocht dicht bij mij in de buurt maar wel een duurdere. Ik zou 5 % korting kunnen krijgen op een waterkant die ik ook besteld had. Kortom een waardeloze verkoper en een nog meer waardeloze inkoper en management daar. Ik koop er nog geen schroefje meer. Service nul.
Prijst rommel aan en service ho maar!
Prijst rommel aan en service ho maar!
Correct prijst een hoogbejaarde vrouw een TV aan die binnen 2 jaar mankementen vertoont. Vervolgens weigert Correct de garantieverplichtingen na te komen. Correct smeert hoogbejaarden dus niet alleen rommel aan die het binnen 2 jaar begeeft, maar laat haar klanten vervolgens ook nog eens volledig in de kou staan. Blijkens de vele andere negatieve reviews over de after sales service, blijkt dit helaas geen uitzondering te zijn! Nooit meer Correct dus!

Réponse de Correct
Klantvriendelijk en goede kwaliteit!!!
We zijn al jaren erg tevreden met de klantvriendelijkheid en kwaliteit van Correct. Middels deze review willen wij met name dhr. Vinke hierover complimenteren om zijn duidelijke uitleg en behulpzaamheid. Van aankoop tot de snelle bezorging heeft dhr. Vinke alles super goed geregeld.
De klantvriendelijkheid van dhr. Vinke verdiend echt een compliment. Top!!!
2 weken moeten wachten op monteur, terwijl koelkast staat te “loeien”
Heel vervelend gewoon 2 weken moeten wachten op een monteur terwijl een koelkast van 1,5 jaar, dus in de garantie, staat te loeien omdat waarschijnlijk de compressor kapot is.
Het geluid is niet te harden, maar correct besteed dit uit aan AEG, en die hebben n tekort aan monteurs, waar de klant dus de dupe van is! Topservice naar niet heus!
Uitstekende after Dales
Rustig winkelen op afspraak. We zochten een witte koelkast met handgreep aan de buitenzijde. De verkoper wist precies welke merken dit konden leveren. Was goed op de hoogte van de verschillen tussen de koelkasten waardoor er een goed advies kon worden gegeven. Onverwacht liepen we na snelle en nette bezorging tegen een probleem aan. Correct dacht mee en kwam met een perfecte oplossing. Persoonlijke service waar je blij van wordt.
Bestelde via Bol.com een oventje
Bestelde via Bol.com een oventje. Op de website staat, uw oude apparaat nemen we mee. Mooi. PostNL levert af. Zet de doos voor de deur. Neemt u het oude apparaat mee? Nee, dat doen wij niet. Gebeld met klantenservice, mag dit zware apparaat nu zelf naar een PostNL service punt brengen. Top. Maar vind dit een slechte service!!!!!
Ondanks dat de site wat bijzonder eruit…
Ondanks dat de site wat bijzonder eruit ziet toch besteld. Gisteren besteld en vandaag gekregen. Zeer tevreden over de bestelling en afwerking hiervan. Ook netjes verpakt. Zou hier zo weer wat bestellen.
Groetjes uit friesland
Weer een prima service!
Op zondagavond een 65" tv van meer dan €1500 besteld, en deze werd de volgende dag aan het begin van de middag al geleverd door de vriendelijke bezorgers.
Ik zag die maandagochtend dat de tv bij een concurrent net €111 in prijs was gezakt en had correct gevraagd of zij de tv, die ik inmiddels al betaald had, ook met die €111 korting konden aanbieden. Hier gingen ze in mee, en ik heb het bedrag een dag later netjes teruggestort gekregen. Super! Ik zal hier zeker weer bestellen.
Ze moeten alleen echt nodig hun site updaten, want ze zijn in de jaren '90 blijven steken qua design en werking. Ook een track en trace zou fijn zijn, want die was er niet.
Zeer snelle levering
Donderdagmiddag laat een Yamaha versterker besteld en de volgende dag in de ochtend al door een vriendelijke medewerker geleverd
Zeer snelle levering !!
Gistermiddag laat luidsprekers besteld…
Gistermiddag laat luidsprekers besteld en de volgende dag in de ochtend al geleverd
Zeer tevreden met het product en de kundige verkoper
Zeer snelle levering !!
Grote klasse
Sony Autoradio had een klein probleem en ze hebben zo netjes en met respect naar mijn kant alles en snel opgelost.
Dank je wel!
De service is buitengewoon goed de…
De service is buitengewoon goed de medewerkers geven een goed advies al vanaf 1974 een tevreden klant.
Verstand van zaken maar slechte…
Verstand van zaken maar slechte service. Na aankoop van yamaha DAB+ set welke ik kado kreeg bleek dat de speakers bedraad waren. Mijn partner had hier niet opgelet. Geen probleem toch zou je zeggen. Direkt volgende dag binnen 24 uur ongeopend teruggebracht. Dan wordt de werkelijke aard van de verkoper zichtbaar. Met opmerkingen als: ik hoef hem niet terug te nemen, er mankeert namelijk niks aan en je had beter op het internet moeten kijken dan had je geweten dat het bedraad was. Dit werd diverse keren herhaald. Ik kreeg mijn geld retour maar ik kreeg het gevoel dat ik onze lieve heer maar op m'n blote knietjes moest bedanken. Jammer, heb hier in het verleden vele duizenden euro's uitgegeven. Maar ze zijn nu een klant kwijt. Ik betaal graag wat meer voor goede service.
Slechte service
Slechte service , ga liever naar de mediamarkt daar kan je wel je geopende producten retourneren!!

Waardeloze service
In oktober een netwerkspeler gekocht, vanaf dag 1 niets dan problemen met het ding. De dag na de koop hierover gebeld, de verkoper die ik sprak wist het zelf ook niet. Dus vanaf dat moment wekelijks contact met de technische ondersteuning van Denon, die zelf de conclusie trekken dat er een fout in zit, en me adviseren het ding terug te sturen naar de winkel. Na alleen maar ellende met dit rotding wil ik mijn geld terug, maar dat kan niet. Ik kan hem alleen op eigen kosten opsturen ter reparatie....
Wat een waardeloze service zeg..

slechte reclame voor correct
ik kocht in 2018 2 tv’s oled55c7v bij correct..! 1500,00 per stuk
nu 3 mnd over de garantie tijd zijn de beeldbuizen allebei ( bij normaal gebruik geen gamen ofzo) in het midden van het beeldscherm ingebrand ( geel word groen bv)
maar van correct krijg ik een telnr van lg en de woorden ja ze zijn uit de garantie..!!
lg wil ze maken voor 1100,00 per stuk..
kreeg daar coulance dus 465,00 per stuk,
maar ik vind dat niet normaal dus, schrijf ik een email naar correct.... en wat denk je , niets meer gehoord.... mijn vrouw is bezig met meester Frank Visser...!!

Réponse de Correct
Garantie ja tot de deur ......
Heb daar 1 jaar geleden een elektrische buitenboord motor gekocht 24 v Haswing gekocht. Al vrij snel brak de verbinding tussen de gashandel en de aandrijving af. Dit heb ik zelf gerepareerd op een deugdelijke manier. Recent was de buitenboord motor defect. Kon niet meer voor of achteruit. Dit heeft overigens niets met mijn reparatie van doen. Dit ter reparatie gebracht bij Correct. Er zit nog 2 jaar garantie op maar nu druk Correct haar snor geeft geen garantie omdat ik zelf de eerste reparatie hebt verricht. Echt een hele flauwe manier om van je verantwoordelijkheid af te komen.

Réponse de Correct
En savoir plus sur les différents types d'avis.