Cosy Llama specializes in creating handcrafted alpaca wedding shawls that are designed to be both luxurious and practical. These shawls are made primarily from alpaca wool, which is known for its softness, warmth, and hypoallergenic properties. The shawls are hand-woven and then brushed to achieve a soft and comfortable texture, making them an ideal accessory for a wedding, especially for outdoor ceremonies where warmth might be needed. The shawls come in a variety of colors, including classic white, ivory, and other shades like silver blue, navy, and cranberry. Each shawl measures approximately 200 cm by 65 cm, providing ample coverage. Additionally, they are produced ethically and sustainably, sourced from alpacas raised in the Andean Mountains of Ecuador. Cosy Llama also offers fabric samples for those who want to ensure a perfect match with their wedding attire. For convenience, Cosy Llama provides worldwide shipping, with delivery times varying by region. They also offer express shipping options for those in need of a quicker delivery. The shawls are easy to maintain, with detailed care instructions provided, ensuring they remain a cherished part of your wardrobe long after the wedding day. Overall, Cosy Llama's alpaca wedding shawls combine ethical production with timeless elegance, making them a thoughtful addition to any wedding ensemble.
Lisbon, Portugal
- contact@cosyllama.com
- www.cosyllama.co.uk
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
J’ai reçu des échantillons de tissus et…
J’ai reçu des échantillons de tissus et couleur trés vite, ce qui m’a permis de choisir mon étole, qui est douce, chaude, et de bonne tenue pour un effet superbe pour le mariage de ma fille et à porter aussi au quotidien. Envoi rapide et soigné. J’en commencerai une autre probablement.
Service client réactif - produits de qualité
Service client réactif
Produit de qualité
Très doux
Un Indispensable !
Produit conforme aux photos et description.
Très doux et agréable.
Bon rapport qualité prix !
Joli produit -couleur écrue
Joli produit -couleur écrue - épais et chaud et livraison rapide. Emballage dans du papier de soie, très soigné
Tout a été parfait
Tout a été parfait, du début à la fin, la qualité est très belle, le service est rapide, Merci !
L’étole est ravissante
L’étole est ravissante, de très grande qualité. Emballage parfait
Excellent site : A Recommander !
Très belle etole en alpaga de grande qualité. Bien emballée et expédition rapide. Carte personnalisée dans le paquet: petite attention charmante appréciée.
Je suis très satisfaite
Je suis très satisfaite. La châle est de très bonne qualité, il est magnifique! La couleur ivoire semble légèrement jaune à côté d'un blanc, mais ça s'harmonise parfaitement avec ma robe de mariée. Belle attention aussi d'avoir un petit mot personnalisé dans mon colis.