Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

underviseren i finansiel rådgving, p jeg har selv lige færdiggjort en finas-økonom uddanelse. for små 6 måneder siden. det var okay, niavuet kunne godt være lidt højere i nogen af fagene ellers va... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Lyngby campus is fine, quite good classes there, teachers cared, thats why i gave 2 stars. If I would only rate Soerne campus, it would be 0 stars, teachers dont care, classes are without any sense... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

God skole med mange gode undervisere. Skolen er altid ren og pæn. Dog havde jeg regnet med mere undervisning, og føler til tider det er mere selvstudie end jeg havde regnet med, da jeg meldte mig in... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe Ringe RInge Drives helt uden hensyn til de studerende. Vejledning i opgaver og eksamen er IKKE eksisterende. Og når man klager, sættes helt urimelige formkrav og regler op, så klagemulighed... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi med et stort udvalg af videregående uddannelser. Uddannelserne kan tages på fuldtid eller på deltid.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

den 2 årige finas-økonom uddanelse.

underviseren i finansiel rådgving, p

jeg har selv lige færdiggjort en finas-økonom uddanelse. for små 6 måneder siden. det var okay, niavuet kunne godt være lidt højere i nogen af fagene ellers var det tilpas. dog var nogen af underviserne meget dårlige, eller ikke kunne det faglige stof. især en lære som startere med p, og er undervise i finansiel rådgivning, valgte af give mig skæld ud foran alle og udstiller mig på en dårlig måde foran mine med studrende. istetde for at sige vi skulle lige snakke efter timen. valgte hun at gøre det foran alle. hvilket de andre ogås synes var over grænsen meget, jeg valgte dog ikke klage over hende da jeg følte jeg nok ikke ville få medhold.
denne opgave vi skulle lavet var lave et kundemøde hvor nogen var rådgiver og hvor nogen var kunder. samt aflvere en opgave omkring finansiel rådgving. her var min lære sur over jeg havde lavet opgaven alene og ikke i gruppe som en anden lære havde sagt var okay jeg gjorde. men hun mente det skulle jeg ikke have gjort. igen den ene lære siger nogen og den anden siger noget andet. de snakker ikke med hinanden omkring hvad de sagt til eleverne. trodsalt det der var sket kom jeg alligevel igennem finansieller rådgivning med en fin karatere selvom min lærer p ikke havde forventede det og sagde inddirekte til mig at jeg ikke ville bestå den skiftlige efter den sidste OLA. det var sjovt nok at se hende efter også lige fortælle det gik godt og jeg kom igennem. det hun troede jeg ikke kunne klare.

20 novembre 2024

VÆRSTE SKOLE NOGENSINDE!! FIND NOGET ANDET

Jeg kan desværre ikke anbefale denne uddannelse. Mit samlede indtryk er, at den mangler den nødvendige seriøsitet og struktur, hvilket gør det svært for de studerende at få en udbytterig læringsoplevelse. Underviserne har generelt ikke været særligt hjælpsomme, og flere har givet indtryk af at være nedladende frem for støttende. Dog har jeg haft to gode undervisere i henholdsvis Erhvervsjura og Kommunikation, men resten har desværre ikke levet op til forventningerne.

Derudover opleves der en skæv tilgang til studerende med forskellig baggrund, hvor der tilsyneladende mangler forståelse for, at ikke alle har samme forudsætninger som eksempelvis studerende med en HHX-baggrund. Dette kan give en uretfærdig start på studiet og gøre det vanskeligt at følge med.

Studievejledningen har heller ikke været tilfredsstillende. Min egen oplevelse var en samtale på næsten to timer, hvor jeg følte, at der ikke blev lyttet til mine udfordringer, men snarere skabt yderligere frustration. Vejledernes tilgang kan opleves som ufleksibel og lidt ufølsom, idet de blandt andet har udtalt, at hvis man ikke kan tilpasse sig, bør man overveje at droppe ud – i stedet for at tilbyde konstruktiv støtte.

Klassedynamikken har ligeledes været en udfordring. Samarbejde i studiegrupper er ofte problematisk, da mange studerende virker uvillige til at arbejde på tværs, hvilket skaber en utryg og ekskluderende atmosfære. I nogle tilfælde har der også været tegn på en arrogant kultur og direkte mobning, hvilket studiemiljøet naturligvis lider under.

Alt i alt har min oplevelse af denne uddannelse været meget skuffende. For dem, der ønsker en mere seriøs og støttende studietilgang, vil jeg anbefale at undersøge alternative uddannelsesmuligheder, eksempelvis CBS eller lignende institutioner.

1 octobre 2024

Hej Elvira

Tak for, at du tog dig tid til at beskrive din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at det er det indtryk, Cphbusiness efterlader dig med.

Selv uden at kende til din specifikke uddannelse eller studiestatus, er det klart, at det selvfølgelig ikke skal være, som du beskriver.

De studerende på Cphbusiness kommer med forskelligartede baggrunde, og det skal vi kunne rumme. Ligesom at klassedynamik og studiegrupper selvfølgelig skal være noget positivt, der bidrager til et godt studiemiljø, ikke omvendt.

På samme måde er det selvfølgelig heller ikke meningen, at en snak med studievejledningen skal skabe yderligere frustration, tværtimod.

Vi er som sagt kede af at høre om din oplevelse. Det lyder som om, at du har gjort Cphbusiness opmærksom på problematikkerne, men hvis du føler, at der er grundlag for at klage, så finder du oplysningerne her: https://www.cphbusiness.dk/kontakt#andre-kontaktmuligheder-klager-item

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kommunikation og det går ud over dig

Ik søg efter plads til denne skole, de kommunikere så dårligt at det vanvid. De har disse OLA'er man skal op til og har været igennem dem alle. Så er der en sidste OLA som de har kommunikeret så dårligt at det vanvid, står hverken inde på deres moodle app eller mit skema på telefonen.

Skal så op til en re-OLA omkring hele pensum, pågrund af dårlig kommunikation og det hele handlede om at oprette sig en profil på en hjemmeside og det var det.

8 novembre 2024

Kære Mikkel

Vi er kede af at høre om din oplevelse af kommunikationen omkring OLA’en.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så vil vi anbefale dig at kontakte studievejledningen.
Deres kontaktoplysninger finder du her: https://www.cphbusiness.dk/mit-cphbusiness/faa-vejledning

Hvis du efterfølgende mener, at der er grundlag for at klage over forløbet, så finder du kontakten her: https://www.cphbusiness.dk/kontakt#andre-kontaktmuligheder-klager-item

Truth: Oplevelsen på multimediedesigner i CPH business lyngby

Hold dig lang væk fra CPH business lyngby, multimediedesigner. Du kommer ikke til at lære om dine efterspørgsler.

Jeg havde ikke forventet så lidt undervisning. Selvom jeg har en baggrund inden for content creation og UI/UX, så virker det som om, at underviserne næsten ikke dækker disse områder – det er i hvert fald min oplevelse.

Lærerne er alt for naive, når det kommer til læring. De siger: "Vi tror, I lærer bedst, når I selv tager ansvar for jeres egen læring." Men her opstår problemet – vi lærer ikke så meget om UI/UX eller content creation. Lad mig give et eksempel inden for content creation:

Hvordan skal man selv lære at skabe indhold, når lærerne kun dækker 20% af emnet? De nævner storytelling og kameravinkler, men går overhovedet ikke i dybden med color grading, After Effects eller animationer. Det er åbenbart meningen, vi selv skal lære det – og det er et kæmpe problem for studerende, der gerne vil mestre disse områder. Color grading er en af de vigtigste færdigheder, og det er ikke noget, man lærer på en uge, det kræver flere måneder at mestre.

I skriver selv på jeres hjemmeside: "Vi skal nok klæde jer godt på, så i kan drive jeres egen virksomhed." Hvordan forbereder i en, når i ikke viser den studerende om de mest væsentlige faglige områder?? Hvordan skal vi lære det, når I blot siger, "I skal lære det selv"?

Så er der UI & UX. En lærer, der starter med D, er flink, men han afviger konstant fra emnet og spilder tid på irrelevante emner. Et eksempel er at han ville snakke om et specifik emne om UI, så efter 2 min ville han begynde at snakke om hans egne mening om diverse ting som ikke er relevant for emnet i de næste 15 min, derefter huskede han lige igen hvad han skulle snakke om, så han tilbage på sporet, efter kort tid, væk fra sporet igen. Hvis du spurgte nogen på multimediedesigneruddannelsen, hvem der er den dårligste lærer, ville de fleste nok nævne ham.

Vi havde også en episode i undervisningen inden for content creation, hvor en anden lærer ikke engang havde styr på sit emne. En del af os som allerede har haft erfaring inden for content creation kunne godt se at de ting som denne lærer ikke er så god til content creation.

Jeg føler, at jeres uddannelse spilder vores tid og liv, fordi jeg kan rent faktist se, at der er mange som gerne vil have en god fremtid inden for multimediedesigner, men det et problem når i ikke engang er så engageret som os.

Jeg er ikke den eneste, der har det sådan. Størstedelen af min klasse og parallelklassen føler præcis det samme: "For lidt undervisning", "Useriøs undervisning", "Spild af tid", "Dårlig undervisning", "Lavt niveau" og "Alt for nemt".

Jeg kan se på mine medstuderende, at deres kreative evner ikke er så god. Jeg hader at indrømme det, men når jeg ser på deres design, vil jeg tro at organisationer vil ikke hyrer dem, fordi deres design er for grimt. Her kan man skyde skylden på jer, da i ikke var nogen gode undervisere, og bare sagde: "I skal lære det selv."

Man skulle have et snit på mindst 5, så vidt jeg husker, for at komme ind. Men med den oplevelse, jeg har haft på CPH Business Lyngby, føles det som om, man burde have et lavere snit. Jeg synes at STX føler som et højere niveau.

Multimediedesigneruddannelsen på CPH business lyngby, mangler virkelig mange faglige redskaber og undervisning i værktøjer som color grading, Photoshop, Adobe Premiere Pro og endda Adobe Lightroom. I har LinkedIn Learning, men de fleste af os bruger det ikke. Jeres lærere skal inddrage mange flere værktøjer i undervisningen.

Alt i alt dækker uddannelsen kun toppen af isbjerget, men mangler 80% af de vigtigste værktøjer og fagområder, man har brug for som designer og som content creator. I underviser simpelthen ikke i de grundlæggende elementer.

I skal stoppe med at være så naive og sige "Lær det selv." Det er simpelthen uansvarligt. Tag det seriøst, og brug denne feedback. Det er common knowledge. Jeg føler, at man som studerende bliver dummere af at gå på denne uddannelse.

På første semester havde vi fire timers undervisning om ugen, hvilket var fint nok. Men på anden semester:

To timer, hvor vi "undervises" i UI, og så to timers selvstudie. Når jeg siger "selvstudie," mener jeg, at 85% af klassen tog hjem. Så i virkeligheden havde vi kun to timers undervisning, hvilket er et stort problem for dem, der bor langt væk fra Lyngby. Spild, af, tid.

Selv mine forældre synes, at multimediedesigneruddannelsen på CPH Business er helt til grin.

Jeg synes, det er ærgerligt, at jeg måtte droppe ud og sige farvel til mine gode medstuderende for at finde en anden uddannelse.

Tak for alt til min medstuderende, og tak for bogstavligtalt ingenting til CPH business multimediedesigner.

20 août 2024

Hej Nikolai

Vi er kede af at høre om din oplevelse af uddannelsen til multimediedesigner.

Det er rigtigt, at vi på Cphbusiness har fokus på, at de studerende spiller en stor rolle i at drive deres læring frem. Det er et helt bevidst valg, men det skal selvfølgelig give mening i sidste ende.

Som studerende må man gerne blive en anelse frustreret undervejs i læringsprocessen, men det skal gerne være en konstruktiv frustration, som resulterer i bedre læring.

Multimediedesigneruddannelsen er en uddannelse, som spænder bredt over mange kreative og tekniske fagområder på ganske kort tid. Det kræver dels en prioritering fra Cphbusiness’ side og dels en investering fra den enkelte studerendes side.

1. og 2. semester af uddannelsen er tænkt som et bredt fagligt fundament og er indholdsmæssigt mere eller mindre fastlagt gennem den nationale del af studieordningen, som gælder for os og for alle andre udbydere af uddannelsen.

På vores 3. semester kan man til gengæld vælge sin specialisering, som er netop egnet til at komme i dybden med sine foretrukne emner, som for eksempel avanceret video og post production, som du har savnet på de første semestre, eller contentproduktion, webudvikling og UX/UI.

Vi er godt klar over, at undervisere kan blive opfattet forskelligt af forskellige studerende. Derfor bliver underviserne på Cphbusiness også løbende evalueret af de studerende, og vi kan derfor ikke genkende din oplevelse af. at underviseren generelt skulle blive opfattet negativt.

Vi er klar over, at vinterens flytning til et nyt studiemiljø, hvor vi skal undervise på en anden måde end tidligere, har ført til større bekymringer og utilfredshed blandt nogle af vores studerende på multimediedesigneruddannelse. Forholdene skal selvfølgelig være i orden, og selvom vi løbende justerer og tilpasser undervisningen og studieformen, så har flytningen uden tvivl givet udfordringer.

Vi er som sagt kede af at høre om din oplevelse. Det er jo ikke det, der er meningen med vores uddannelser. Derfor holder vi også løbende øje med kvaliteten på alle vores uddannelser, og resultatet kommer bl.a. på UddannelsesZoom. Her fx multimediedesigner på Cphbusiness Lyngby: https://www.ug.dk/vaerktoej/uddannelseszoom/#!/parameters?subeducations=udb2-multimediedesigner:101607,&tab=udd

Vi håber, at du finder en anden, god uddannelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Engagement og kvalifikation

Okay- så er det tid til et positivt indtryk af Cphbusiness i Nansensgade.
- Engagerede og kvalificerede undervisere på uddannelsen Kommunikation og Formidling.
- Dedikeret studievejledning.
- Central beliggenhed og okay faciliteter.
- Overkommelige priser for de udbudte moduler.
Min konklusion er : Cphbusiness Nansensgade er en troværdig uddannelsesinstitution.

15 juin 2024

Truth bomb!

Truth bomb!! (Specifikt omkring markedsføringsøkonom uddannelsen)
Som nævnt i andre reviews, er skolen meget uorganiseret. Lektionerne aflyses en time før de begynder, så vi som bor langt væk må vende om efter at have spildt tid og penge.
Uorganiseriet kommer også i høj grad til udtryk ved eksamener og opgaver. Jeg tror ikke engang at lærerne selv har styr på, hvad opgaverne og eksamener præcist går ud på. Du kan spørge den ene lærer som siger noget og spørge en anden som siger noget helt andet.

De er meget gode til at promovere sig selv som praktisk anlagt fordi skolen hyrer lærer med praktisk erfaring. Virkeligheden er at de slet ikke er så praktiske i deres undervisning, alt er på et teoretisk niveau og iøvrigt er en gymnasial uddannelse på HHX på et langt højere akademisk niveau end den her skole.
Det er virkelig til grin

1 janvier 2024

Hej Fiona

Vi er kede af at høre om din oplevelse af uddannelsen.

Alle de ting, du nævner, skal der selvfølgelig være styr på. Vi er udmærket klar over, at uklarhed i informationen er noget af det, som går allermest ud over studieoplevelsen – derfor arbejder vi også hårdt på, at man som studerende ikke sidder med den oplevelse, du desværre har.

Spørgsmål til oplevelsen af uddannelsen er en del af de faste, nationale undersøgelser og løbende evalueringer.
Vi holder hele tiden øje med resultaterne, og de nationale undersøgelser kan alle se og sammeligne resultaterne af her: https://www.ug.dk/vaerktoej/uddannelseszoom/

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har kommentarer til dit forløb eller ønsker at klage.
Al kontaktinformationen finder du her: https://www.cphbusiness.dk/om-cphbusiness/kontakt#klager

Noté 1 sur 5 étoiles

Avoid this place if you're looking for…

Avoid Søerne campus if you're looking for effective teaching and support with your studies. Their approach may leave you frustrated, and you might find it difficult to get the help you need to solve your academic challenges. The assistance offered there is often not very helpful. In fact, they refuse to help. It's a lot of back and forth about how they don't want to assist you.

28 novembre 2023

Dear Dulce.

Thank you for the review.

We are sorry to hear that you feel that way about the academic approach at Cphbusiness.

Our academic approach strives to strike the balance between helping and guiding students to learn by working with cases in groups.

Our lecturers are more guides than teachers – more pointing the way than providing answers.

We know that it is challenging sometimes, but we believe that this approach leads to building broad competencies that are valuable in business life.

We are sorry to hear that you don’t feel that we have found the right balance.

Kind regards

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringede for at få svar på spørgsmål, men blev bedt om selv at finde svarene på deres hjemmeside ?

Jeg kontaktede cphbusiness pr. telefon da jeg gerne ville have nogle flere informationer om deres diplomuddannelse i ledelse.

Medarbejderen jeg talte med lød som om hun faktisk ikke gad tale med mig. Da jeg i løbet af den 53 sekunder lange samtale fortalte at jeg havde nogle læst nogle informationer på deres hjemmeside og havde nogle spørgsmål, var kommentaren: Når du kan finde de informationer står svarene på de andre spørgsmål vel også på vores hjemmeside"

Men jeg havde jo ikke stillet spørgsmålene til hende endnu.

Hvis det er behandlingen man får inden man går igang med en uddannelse, hvordan bliver man så behandlet som studerende ?

26 mai 2023

Kære René

Det er bestemt ikke meningen, at det er den oplevelse, man skal sidde med, når man har kontaktet os – og det beklager vi.

Selvom der er meget information på vores hjemmeside omkring uddannelserne, så er det helt naturligt, at der er spørgsmål, man ikke finder svar på.

Jeg håber, at du vil tage kontakt til vores studievejledere på efter- og videreuddannelsesområdet.

Deres kontaktoplysninger finder du her: https://www.cphbusiness.dk/om-cphbusiness/kontakt#studievejledning-efter-ogvidereuddannelse

Det er de helt rigtige til at besvare de spørgsmål, du måtte have omkring diplomuddannelsen i ledelse.

Pris forøgelse på 43%...

Vi var 2 som lavede en reservation til en uddannelse/kursus, og på den baggrund søgte midler gennen en fond. Efterfølgende satte Cphbusiness prisen sat op med 43%. Cphbusiness, mente ikke at der var indgået et kundeforhold, som de skulle forholde sig til via vores reservation, og fastholdte prisforhøjelsen på 2.800 DKK. (fra 6.190 til 8.990). Det er meget dårlig business og mangel på moral fra deres side. Jeg kan ikke anbefale at købe kurser mv fra Cphbusiness, da de bare kan ændre prisen som det passer dem.

8 mars 2023

Kære Mark

Vi er bestemt heller ikke begejstrede for at skulle foretage den prisstigning, du omtaler, men det kan blive nødvendigt i nogle tilfælde.

Det er i de tilfælde, hvor et hold har meget få kursister, men hvor udgiften til lokaler, underviser osv. er den samme, som hvis der var mange på holdet.

Derudover er vi også ramt af samme generelle stigninger i udgifter som resten af samfundet. Det kan også blive nødt til at påvirke vores priser.

Hvis man søger en fond som fx Omstillingsfonden, så vil man kunne søge igen på baggrund af den nye pris. Vi skriver om Omstillingsfonden her: https://www.cphbusiness.dk/videreuddannelse/omstillingsfonden

Vi er kede af at have været nødt til at sætte prisen op for det kursus, du havde reserveret en plads på, og vi vil gøre vores allerbedste for, at det ikke sker igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

E-handel var en forfærdelig uddannelse…

E-handel var en forfærdelig uddannelse og jeg droppede ud i første semester.
Utrolig ringe information om hvad lærerne egentligt forventer vi skal levere til eksamen og OLA'er.
Læringsplatformen Moodle fungerede overraskende godt i forhold til cphbusiness blågårdsplads, selvom den stadig er elendig. Hvorfor skal det gøres så indviklet?
Undervisningen var mere eller mindre gennemgang af læste lektier. Ingen nye guldkorn eller aha oplevelser og uddybninger.
Dårlige foredrag af eksterne, der var rent spild af tid.
Flere forfærdelige stress tests i starten til lige at bryde folk helt ned, uden at de havde anden relevans end at stress teste. Totalt unødigt. Nårh ja med fremhævning af de dygtigste elever og deres måde at løse opgaverne på. Hvorfor i alverden kunne man ikke give redskaber til at alle kunne komme igennem på bedste vis?
Kan godt forstå hvis drop ud raten er stor!
Ingen hjælp fra undervisere hvis man gik til dem med sine problemer.
Fik voksen skældud af en underviser som i den grad ikke passer på én men nærmere slagter én. Samme underviser skulle tale med de enkelte grupper omkring talent test eleverne havde besvaret. Her forstod underviseren ikke helt selv hvad testen sagde, var ikke ordenligt forberedt og talte om sig selv... Stort ego. Personen fortalte yderligere at vedkomne aldrig selv havde læst alt dengang de gik i skole, og samtidig prædikede for at man skulle læse alt, og være til alt undervisning.
De 4 første uger af e-handel var med brobygning fordi vi er så mange blandede uddannelser der mikses. Men E-handel tager ikke hensyn til at man kommer fra forskellige uddannelser. Der bliver gjort stor forskel på elever og deres kunnen. Og mange bliver hurtigt hægtet af, uden mulighed for opsamling igen.
Grupperne skulle fungere et semester ad gangen, hvilket var åndsvagt. Og desuden var grupperne aaalt for store. 4-6 personer i hver. En optimal gruppestørrelse er 2-3 hvilket enhver da ved!
Måske det vil være smartere at lave uddannelsen om til 2årig i stedet, når nu der er så meget vi skal lære på alt for kort tid.
Havde håbet det blev min sidste uddannelse, men desværre blev det til min sidste skole...

14 septembre 2022

Kære Edi

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med professionsbacheloruddannelsen i e-handel i løbet af dit første semester.

Det er ikke det billede, vi generelt har af uddannelsen, men vi er altid parate til at forbedre den til gavn for os alle.

Du nævner flere kritikpunkter i din anmeldelse. Under din uddannelse skulle du gerne have haft mulighed for at komme med din kritik – både direkte, men også via de faste evalueringer.

Selvom du ikke længere går hos os, så vil vi meget gerne høre nærmere din oplevelse.

Du er meget velkommen til at skrive til områdechef Susanne Rievers og uddybe din kritik. Susanne er øverste chef for uddannelserne inden for salg og markedsføring, og hun har e-mailadressen sur@cphbusiness.dk.

Ringe Ringe RInge

Ringe Ringe RInge
Drives helt uden hensyn til de studerende.
Vejledning i opgaver og eksamen er IKKE eksisterende.
Og når man klager, sættes helt urimelige formkrav og regler op, så klagemuligheder reelt ikke er en mulighed.
De svarer ikke, henvender sig ikke og vender ikke tilbage.
De overskrider deres egne regler og frister. Men who cares? Det handler jo kun om studerendes karriere, fremtid og liv.

7 juillet 2022

Kære Jens

Vi er kede af din oplevelse og vil meget gerne høre nærmere, så vi kan finde ud af, hvor det er gået galt i kommunikationen.

Du må meget gerne tage fat i programlederen eller underviserne på dit studie og fortælle mere om dine oplevelser. Du kan også skrive til studievejledningen. Deres kontaktoplysningerne finder du her: https://www.cphbusiness.dk/om-cphbusiness/kontakt#kontakt-studievejledning

Ida, Cphbusiness

Noté 1 sur 5 étoiles

Store problemer med at finde en gruppe

Jeg ville starte med at sige, da jeg startede på CPHBUSINESS (Markedsføringsøkonomi) var alt godt og de første øvelser vi lavede var super fine og sammenholdet var godt i klassen. Det blev dog værre og værre for hver opgave vi lavede og klassen blev næsten skilt af.

Jeg fungerede ikke særlig godt i den første gruppe jeg var en del af og prøvede derfor at spørge alle grupperne i min klasse om jeg måtte blive en del af deres, hvor jeg fik et nej. Derefter tog lærerne ansvaret, hvor jeg endelig fik en gruppe i slutningen af andet semester næsten 9måneder efter min første gruppe. Jeg står så nu faktisk uden en gruppe og jeg får så pænt at vide af mine lærer jeg bare skal komme op til den mundtlige eksamen, hvor jeg vil få et 00 og blive skrevet på en opgave, så jeg kan fortsætte til den individuelle eksamen. Det er super fint, så længe jeg kan komme videre. Nu står jeg så i den situation at jeg ikke er blevet skrevet på nogen opgave, som jeg er blevet lovet og skal nærmest gå hele semesteret om, fordi lærerne ikke engang kan snakke med hinanden.

En af lærerne fra CPHBUSINESS har endda sagt direkte til mig: "Jeg har givet op på dig, der er ikke noget at gøre", som var direkte til mit ansigt. Dette er seriøst en bachelorudannelse og jeg kan ikke engang stole på at kunne komme videre i systemet, hvis ikke jeg lige fungere med de mennesker, som er i min klasse tilmed også den information lærerne giver mig.

Man kan hverken stole på det lærerne siger eller at få opbakning fra dem, når der opstår problemer. Overvejer nu kraftigt at gå videre med dette til ledelsen af skolen.

19 mai 2022

Hej Nicklas

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi vil anbefale dig at kontakte studievejledningen, hvis du ikke allerede har gjort det.
Deres kontaktoplysninger kan du finde på https://www.cphbusiness.dk/om-cphbusiness/kontakt#studievejledning-fuldtidsuddannelser

Noté 2 sur 5 étoiles

Avoid if you can

If I would only rate Soerne campus, it would be 0 stars, teachers dont care, classes are without any sense, no guidance, no help from the teachers to the point that they dont even tell you what a project is about, and then drag you for not understanding. Teachers also dont keep guidelines and deadlines, even though they expect students to respect every detail of the curriculum.

30 mars 2022

Dear Ma.

Thank you for your review.

We are sorry to hear about your experience at Cphbusiness Søerne.

We don’t recognize the perception of the lecturers portrayed in your review, but we urge you to bring specific episodes and issues to our attention if you haven’t already.

The best way to do that is to contact Student Counselling. Their contact information is here: https://www.cphbusiness.dk/english/about-cphbusiness/contact#studentcounsellingandinternshipservices

Kind regards

Noté 1 sur 5 étoiles

Skolen er meget dårlige til at…

Skolen er meget dårlige til at vidergive informationer, både om eksamener og læsning. Det flow, hvor vi skal se vores pensum der skal læses op, er under alt kritik. Det virker aldrig og er umildbart den dårligeste løsning jeg har set til dato. Undervisningen er fin, og der er gode lærer. Men de er enormt dårlige til at vejlede til eksamen, og vi får ingen informationer.

24 janvier 2022

Kære Julie

Vi er kede af din oplevelse og vil meget gerne høre nærmere, så vi kan gøre det bedre.

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt studie

En god uddannelse. Dog kan it-systemerne godt forbedres

10 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Kantine manden er en af vigtigste…

Kantine manden er en af vigtigste personer jeg har mødt i mit liv. Han ændrede mig, indefra.
Han er lige så varm og god som hans mad. Hans smil vækker min appetit og hans øjne stiller den.
Løb væk med mig, Marco.

10 décembre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus