Dækgaragen ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Fik lavet min bil der måtte vente på den i 14 dage..... Skulle have 4 punkts udmålt min bil hvilket endte i totalt slidte dæk og ingen forståelse for fejl på værkstedets side man bliver holdt hen me... Voir plus

FEM STJERNER HERFRA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Punkterede på det ene baghjul på ferien. Reservehjulet er jo kun beregnet til begrænset kørsel og Dækgaragen lå lige i nærheden. De tog bilen ind lige med det samme, s... Voir plus

DANMARK’s bedste service og vejledning 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 6 ud af 5 stjerner herfra , har i mange år fået sat samme dæk på som sidst - igennem 10-15 år denne gang var der åbenbart lavet om dæk- model Så... Voir plus

Kom uanmeldt tirsdag morgen efter påske, grundet udsivning af luft i et baghjul. Jeg blev betjent med det samme, og samtidig skiftede de mine vinterdæk ud med sommerdæk ved samme lejlighed. Havde kun... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Garage automobile
  2. Service de climatisation automobile
  3. Atelier de prestations de freinage
  4. Magasin de pneus
  5. Magasin de roues

Écrit par l'entreprise

Autoværksted og dækcenter. Michelin forhandler. Billige dæk priser. Lav timepris (kr. 359,- ex. moms) www.daekgaragen.dk

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Fantastisk service

Fantastisk service, kan kun anbefale Per og Co - 5 stjerner herfra

19 novembre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Mange tak for den fine anmeldelse! 🌟 Vi sætter utrolig stor pris på din tilbagemelding 🙏🏻

I er utrolige hjælpsomme og…

I er utrolige hjælpsomme og omstillingsparate, en ven i nøden.

12 novembre 2024

Dækskift!

Jeg fik skiftet fra sommerdæk til vinterdæk på en lørdag. Servicen er altid helt i top. Ledelse og medarbejdere er kompetente, nærværende, smilende og i godt humør. Jeg fik en kop kaffe mens jeg ventede. Regningen er altid rimelig. Jeg har aldrig haft noget at kritisere ved mine besøg. /AGS

2 novembre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Super hurigt service og skøn betjening…

Super hurigt service og skøn betjening 😊
Dejligt med kaffe mens man venter 🤗

13 novembre 2024

Fik skiftet til vinterdæk

Fik skiftet til vinterdæk, samt afbalancering af vinterdækene, altid god service, venlige hjælpsomme personale. Fornuftige priser. De er blevet mit faste sted når der skal laves noget på min bil.
Kan kun anbefale dette værksted.

13 novembre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Vi glæder os til at se dig næste gang😊

Altid professionel

Altid professionel, venlig og hurtig ekspedition

6 novembre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Venligt, serviceminded, hurtigt og god pris

Jeg har netop fået 4 stk Michelin CrossClimate2 - 225/45 R18 monteret på bilen. Fin pris samt super venlig service, og hurtig ekspedition fra bestilling til at jeg kunne rulle afsted med nye dæk på bilen. Klar anbefaling herfra :-)

1 novembre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Dejligt at du er blevet godt og sikkert kørende 🚗

Dækgaragen er tryghed for mig

Altid super service, personlig betjening, hurtige tider og meget rimelige priser.

Har brugt Dækgaragen i flere år, stadig meget tilfreds. Nu med skift til elbil og heraf nye vinterdæk, var de bestemt nogle af de billigeste på markedet.

Jeg kan kun anbefale dem!!

4 novembre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Selv om det kostede penge

Selv om det kostede penge, er det en fornøjelse at komme hos dækgaragen, super dygtige og kompetente medarbejder og god service

4 novembre 2024

Det er top professionelt

Det er top professionelt - fra bestilling af tid og tilbud på dæk pr tlf og så selve skift af dæk - det kører bare og præcis til tiden - 35 min så var vi kørt igen.
Kommer gerne igen fra Otterup næste gang vi skal have dæk

2 novembre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Dejligt at det var køreturen værd 😊

Vinterdæk

Hurtig og billigt skift til vinterdæk, fantastisk service og altid god rådgivning.

1 novembre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Kompetent hurtig og skarp pris

Hurtig, kompetente, og det gælder både kontor og mekanikker, altid skarp pris,
Føler sig vældig godt og trykt behandlet har altid en god fornemmelse når man køre der fra.
Bedste anbefaling 👍💪

30 octobre 2024

Service i topklasse

Altid en dejlig oplevelse at sende sin bil ned til Dækgaragen. Meget serviceminded og professionelt personale sørger altid for at man får en RIGTIG go behandling.. Og ALTID konkurrence dygtige priser

22 octobre 2024

Réponse de Dækgaragen ApS

Vi bliver altid behandlet godt

Vi bliver altid behandlet godt, de er flinke og altid godt arbejde kan kun anbefale Dækgaragen på Langeland.

Réponse de Dækgaragen ApS

4 nye dæk udvalgt efter kompetent…

4 nye dæk udvalgt efter kompetent diskussion, monteret og afregnet på 3 kvarter; -
alt perfekt som forventet 😋

Altid til at stole på

Altid imødekommende, god service, præcise svar og altid til at regne med.😊

Personalet er super

Fik en snak om bilen og vedligeholdelse. Råd om rustbeskyttelse mm. Meget serviceminded personale.

16 octobre 2024

Supergod service

Supergod service, gode priser og altid et godt humør.

15 octobre 2024

God service

God service.
Hurtige
Flink personale
Og jeg kunne blive ved. Kan varmt anbefales.

16 octobre 2024