Banner for Daells Bolighus

5. Magasin de meubles de salon
  6. Magasin de canapés

À propos de Daells Bolighus

Daells Bolighus

– Bedre råd. Ærlige priser. Med garanti.

Vi er et bolighus, som sælger møbler og boliginteriør, og det har vi gjort i mere end 100 år. Daells Bolighus er en dansk- og familieejet møbelforretning med historie tilbage fra Daells Varehus i Nørregade. Vores bolighuse rummer møbler til alle rum i hjemmet, og vi bestræber os altid på at møde vores kunder med ærlige og lave priser på kvalitetsmøbler, som holder til et almindeligt liv med legende børn, snavs og afslapning.

Faste lave priser, altid

Vi ønsker, at bringe ordentligheden tilbage i bolig- og livsstilsbranchen. Det er blevet uoverskueligt som kunde at gennemskue, hvad en given kvalitet skal koste. Vi vil derfor med vores nye koncept stille os på kundens side og skabe gennemsigtighed i branchen, ved at sige tingene som de er. Den reelle pris for en vare er vigtigere end opdigtede udsalgskampagner, provisionslønnede sælgere eller skuespillet om vilde rabatter. I Daells Bolighus går vi ind for, at du som kunde skal føle dig tryg ved at handle hos os. Derfor har vi faste lave priser på vores sortiment hele året, og droppet tilbud, procentkampagner, sælgerrabatter osv.

Stort sortiment

I Daells Bolighus finder du et stort udvalg af møbler som senge, sofaer, garderobeskabe, spiseborde og -stole til priser hvor alle kan være med. Vi har også altid mere end 900 lamper på lager. Eller du kan forny boligen med lækkert boliginteriør som puder, vaser, lysestager og meget mere.

Derfor kan du trygt handle hos os:

• Faste lave priser 365 dage om året
  • 100% prisgaranti

100% prisgaranti

på hele vores sortiment

på hele vores sortiment
I Daells Bolighus vil vi være konkurrencedygtige og arbejder hver dag på at have de laveste priser. Men lad os være ærlige. Bolig- og livstilsbranchen vælter sig i tilbud og rabatter, både på internettet og i de fysiske butikker.
Mange butikker giver prisgaranti, men i Daells Bolighus er vi unikke, ved at vi giver 100% prisgaranti. Det vil sige, at vi matcher alle danske konkurrenter, både i fysiske butikker såvel som online butikker. Visse produkter sælges endda under forskellige navne i de forskellige kæder. Vi matcher identiske varer uagtet, om konkurrenten måske kalder varen noget andet. Så finder du en vare hos en konkurrent i samme periode til en lavere pris, sælger vi varen til en tilsvarende pris. Medbring blot dokumentation enten fysisk eller på din mobil. Du kan gøre brug af prisgarantien ved dit køb eller helt op til 30 dage efter varen er leveret/udleveret.

4,2

Bien

11 k avis

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Flot service

18 mai 2023
Logo de Daells Bolighus

Réponse : Daells Bolighus

Hej Pia.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på :-)

Du ønskes en dejlig dag.

Venlig hilsen
Kathrine

Tres satisfait.

Udmærke.
Tres satisfait de ce magasin.

12 juin 2019
Logo de Daells Bolighus

Réponse : Daells Bolighus

Hej Alain.

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre at du er meget tilfreds med vores butik.

Du ønskes en god dag.

Venlig hilsen
Stine
Daells Bolighus

Afficher les avis dans toutes les langues. (10 906 avis)