Dalum Dyrehandel Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Mangler vare i min ordre som er blevet leveret. har lagt tre beskeder på tlf svarer. Sendt en mail. De vender ikke retur. Sørgeligt at skulle give denne Kedelige anmeldelse. Men sådan må det være

Det er altid en fornøjelse at handle her! Priserne er konkurrencedygtige, personalet er utrolig venligt, og butikken byder på et stort og varieret udvalg. Servicen er helt i top – personalet gør v... Voir plus

Jeg bestilte 5 pakker strøelse til min hamster, og jeg havde bestilt en ekstra pakke, så jeg kunne gøre brug af den gratis fragt til hjemmet, da meget strøelse godt kan være tungt at fragte hjem uden... Voir plus

God kundeservice Ofte bliver god kundeservice forvandlet til dårlig kundeservice, når der går et eller andet galt, men ikke hos Dalum Dyrehandel. Her løser man problemet med lige så god service. Ko... Voir plus

1. Animalerie

Écrit par l'entreprise

Vi har alt til kæledyrene. Gnavere, kaniner, hamstere, ørkenrotter, fugle, undulater, parakitter, papegøjer, dværgpapegøjer, fisk, hunde, katte, akvarier, havedam. Dyrefoder, tilbehør, plejeprodukter.

Bien

TrustScore 4 sur 5

95 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top service og konkurrencedygtige priser

Jeg kan varmt anbefale Dalum Dyrehandel, og vil købe mit hundefoder hos dem i fremtiden.

I dag bestilte jeg en sæk 12 kg. Arion Hypoallergenic hundefoder, til min hund Elsa, hos Dalum Dyrehandel.

De er super rare at snakke i telefon med, har hundefoder til konkurrencedygtige priser, og yder en kanon service! Jeg fik hundefoderet i dag - samme dag, som jeg bestilte det - leveret fragtfrit til min hoveddør.

22 septembre 2020

Gik sådan set fint..

Gik sådan set fint... købte 2 halsbånd og fik en lille gave med. Men halsbåndene var ikke i den bestilte farve. Skrev til dem..... men åbenbart svarer de ikke på mails.

19 août 2020
Logo de Dalum Dyrehandel

Réponse de Dalum Dyrehandel

Hej Dorte,

Vi beklager meget at du ikke fik svar på mail efter at have modtaget en forkert farve halsbånd. Vi har sidenhen fået flere hænder, og arbejdet på at forbedre vores svartid. Hvis du er interreseret? kan du kontakte os, og vi vil tilbyde dig en kompensation pga. din oplevelse.

Mvh.
Daniel
Dalum Dyrehandel

Super godt

Sådan en dejlig dyrehandel, flot butik og meget kompetent og venligt personale.
Købte en sød undulat, samt tilbehør og foder. Rart sted at komme i, vil bestemt komme igen :)

7 juillet 2020

De er store svindlere.

2 juin 2020
Logo de Dalum Dyrehandel

Réponse de Dalum Dyrehandel

Hej Lena,

Vi er kede af hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os. Du er meget velkommen til at uddybe, så vi kan få klarhed, og forhåbentligt løst det problem du har oplevet.

Mvh.
Daniel
Dalum Dyrehandel

Fantastisk god oplevelse med køb af…

Fantastisk god oplevelse med køb af undulat. Rigtig god vejledning og ekspedient gav sig god tid til alle mine begynderspørgsmål. Mege ærlig om hvad vi havde brug for af udstyr og hvad vi kunne undvære.
Fuglen er også superfin og blev meget hurtig tam. Jeg vil meget gerne anbefale andre at handle der.

21 avril 2020

Dejlig butik som kan varmt anbefales de…

Dejlig butik som kan varmt anbefales de er altid parat med god vejledning . De har næsten alt ellers kan de hurtigt bestille det hjem👍 Har også handlet i netbutikken og varerne sendes samme dag. Tak til jer for god service.

24 mars 2020

Supreme butik

God kundeservice.
Smilende medarbejdere.
Hjælpsomme medarbejdere.
Imødekommende.
Flot stor butik.

Der er ikke så meget at sætte en finger på.
Eneste skulle måske være at de ikke har friske foderdyr til os med krybdyr (skægagamer). he

27 septembre 2017

god service og godt humør

18. og 19 juli 2017
Hej,
Jeg har som vanligt og gennem flere år.. og især lige de sidste par dage fået den allerbedste service og hjælp fra hhv Mette og Anne Sofie i Dalum Dyrehandel. Det er hverken første eller sidste gang, at jeg har måttet trække på deres ekspertise og gode service og hjælp i den butik.
Enestående hvad det personale og Pia kan hjælpe med !
Anbefaler på det kraftigste Dalum Dyrehandel !!
mvh Jette / Anton

20 juillet 2017

Fantastisk service af både ejer og …

Fantastisk service af både ejer og personale. Vi har købt vores marsvin der, fordi vi vidste, at dyrene havde det godt og havde super forhold at være i. Vi køber vores foder til dyrene der, fordi vi altid får den bedste vejledning og gode råd. Kan kun anbefale andre at handle der. Birgitte Rohde

14 juin 2017

SUPER HURTIG levering og FANTASTISK kundeservice

Jeg skulle bruge en hundelem, fandt den på Dalums hjemmeside Bestiller den fredag aften. Lørdag morgen ligger der besked i mailboksen, at pakken er pakket og på vej :-) Sådan. Modtager pakken mandag. Desværre har jeg bestilt forkert størrelse. Ringer tirsdag og taler med en fantastisk sød, glad og super hjælpsom dame/ejer. Jeg sender merbetaling af ny hundelem over Mobilpay og aftaler vi sender den anden retur samme dag. Hun sender den nye med det samme så vi har den onsdag. Jeg kan ganske enkelt ikke få armene ned af begejstring over denne SUPER service. Tak for det... det er ikke sidste gang jeg handler der. Jeg vil klart anbefale alle at handle hos Dalum dyrehandel.

27 janvier 2016

Har handlet i butikken 2 gange, og er fuldt tilfreds. Servicen er god og de har et stort udvalg. De 2 gange vi har handlet her, har de været hurtige til at hjælpe os.

Vi vil hellere støtte en lokal forretning, med overkommelige priser, frem for at handle hos andre på nettet.

4 décembre 2015