1. Ordinateur et accessoires

Écrit par l'entreprise

Hos Damgaard Tech bygges der computere, skræddersyet til kunden og med øje for detaljerne. Vi hjælper med rådgivning og sparring, dette for at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

9 avis

Heard a good review about Damgaardtech…

Heard a good review about Damgaardtech and it was a really good experience. Good service. Recommended 100%

19 avril 2026

Réponse de Damgaard Tech

Thank you for taking the time to share your experience, Sergei.

It was a pleasure to build your beast of a PC!

Happy gaming!

/Jonatan

Kun kvalitet

Jeg havde kigget på ny comouter ved forskellige udbydere et stykke tid, men da jeg aldrig var helt tilfreds med kvaliteten af nogle af komponenterne, så har jeg ikke købt der.

Damgaard Tech poppede op på min facebook, jeg prøvede at se hvad han havde at tilbyde ud over et frækt look. Jeg endte med at købe en maskine med kvalitets dele, som er frenstillet med henblik på at supporte forbruget af watt, af både processor og gpu.

Fantastisk service, god kundepleje, god til at vejlede i hvilken skærm der passer, selv om han ikke sælger dette. Vil jeg anbefale Damgaard Tech? Til hver en tid.

12/10☆

11 avril 2026

Hej Lars,

Kæmpe tak for den fine anmeldelse!

Det var en fornøjelse at handle med dig.

/Jonatan

Sikken en positiv oplevelse.

Sikken en positiv oplevelse.
Super service med billeder af byggeriet af min pc løbende.
Personlig aflevering.
Helt ok pris stort set samme pris som hvis jeg selv skulle have brugt tid på bestille de forskellige dele hjem og samle dem teste dem osv.

Grafikkort
ASUS TUF Gaming RX 9070 XT OC 16GB.
Lagerplads.
Samsung 990 pro 2tb.
Processor
AMD Ryzen 7 9800X3D 4.7GHz.
Hukommelse
32GB Kingston FURY Beast 6000MHz CL30.
Bundkort
TUF X870-PLUS wifi
CPU Køling
ASUS TUF GAMING LC II 360 ARGB.
Kabinet
TUF GT502 HORIZON SORT + RGB Setup.
Strømforsyning
ASUS TUF GAMING 850W Gold.
Skærm
27" GIGABYTE GS27Q X - 2560x1440 (QHD) - 250Hz - IPS.
Kan klart anbefales.

24 mars 2026

Hej Simon,

Tak for den fine anmeldelse! Godt du var glad for forløbet.

Fornøjelse at bygge din PC 👍

-Jonatan

Super god service og imødekommende

Super god service og imødekommende. Fortæller sin ærlige mening og vejleder.

18 mars 2026

Réponse de Damgaard Tech

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

Kompetent og prompte service

Købte PC. Sendte et par mails med spørgsmål og fik hurtigt svar, som forholdte sig godt til spørgsmålene. Da jeg havde besluttet mig fik jeg pc’en samme dag. Den kører indtil videre som den skal.

12 mars 2026

Tak for din anmeldelse!

-Jonatan

Købte en pc ved damgaard tech for en…

Købte en pc ved damgaard tech for en lille måned tids siden, der har ingen problemer været! Fik en fantastisk service, Damgaard bragte personligt pc'en til min adresse trods en leverings afstand der var større end hvad der blev advertised med i salgs annoncen! Køb køb køb

7 février 2026

Réponse de Damgaard Tech

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

Dejligt at høre du er glad for dit køb, og maskinen lever op til forventningen.

Vh Jonatan

jeg har købet computer hos Damgaard…

jeg har købet computer hos Damgaard tech jeg har fået den bedste service og kan kun anbefle det 10/10

27 janvier 2026

Hej Mikkel,

Tak for handlen og for din positive anmeldelse. Godt at du var glad for forløbet.

God fornøjelse med din nye PC!

10/10 Service

Jeg købte en costum computer af Damgaardtech for knap 2 uger siden. Det hele spiller 100% og jeg har fået noget af det bedste service man kunne tænke sig. Ville klart anbefale at købe en computer af ham, både hvis man er sikker på hvad man vil ha også hvis man er lidt i tvivl, så er han meget behjælpelig

19 janvier 2026

Réponse de Damgaard Tech

Tak for din anmeldelse, Alexander.

Det var en fornøjelse at handle med dig, og PC'en blev super fed.

God fornøjelse!

super godt

Her finder du en virksomhed der virkelig går op i god service og at det endelige produkt er i topkvalitet, hvis du sidder derude og overvejer at købe en pc, så kan jeg varmt anbefale damgaard tech.

3 janvier 2026

Hej Mathias,

Tak for den fine anmeldelse!

Godt du er glad for produktet.