Danske Stenhuggerier Avis

1 040
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min familie blev modtaget af en yderst positiv og imødekommen Anne Jul Bundgaard i Vordingborg afdelingen. Anne gav os tid tid at tænke over flere gravstensløsninger til min afdøde hustru. Den vi valg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En overordentlig fin , god og omsorgsfuld behandling. Stenen leveret hurtigere end forventet og superglad for det. Og hvad ser jeg; en meget smuk sten. Slebet ned og fornyet skrift. Så smukt. Stor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Maçon

Écrit par l'entreprise

Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.

Danske Stenhuggerier Support

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 040)

105 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået slebet og genhugget tekst…

Vi har fået slebet og genhugget tekst på en granitsten med et MEGET fint resultat.

5 décembre 2024

Kære Ole

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos os med 5 stjerner.

Fremragende service

Fremragende service - smuk sten.
Stor anbefaling herfra.

3 décembre 2024

Kære Børge

Noté 4 sur 5 étoiles

Det er som aftalt

Det er som aftalt, samt hurtig og god betjening.

29 novembre 2024

Kære Claus

Tak for din fine anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for, at din oplevelse hos os fortjener 4 stjerner.

Venlig og professionel behandling

Venlig og god behandling. Fint resultat.

6 novembre 2024

Kære Bendt

Godt menneskekendskab

Hej god betjening af Søren Top god menneskekender .
jeg vil give ham mine bedst mulige anbefalinger

Kære Jens

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos Søren med 5 stjerner.

Venlig og god service

Venlig og god service. God vejledning. Tak.

Kære Carsten

👍👍👍👍

En god oplevelse fra start til slutresultatet

Kære Søren

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og en sød behagelig…

Rigtig god service og en sød behagelig medarbejder.

15 novembre 2024

Kære Karen

Fra tilbud til levering

Fra tilbud til levering - en perfekt oplevelse

14 novembre 2024

Kære Grete

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service og kommunikation…

Virkelig god service og kommunikation :-)
Opdatering på status - det er en god oplevelse.

Kære Anne

Super god service

God præsentation af forskellige muligher.

11 novembre 2024

Kære Bodil

Kære Hans

Kære Kristian

Flot stykke arbejde

14 novembre 2024

Kære Pernille

Noté 5 sur 5 étoiles

God service alt udført som aftalt.

God service alt udført som aftalt.

Kære Jan

Lanterne

FIK det Jeg Bestilte

31 octobre 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Sød og forstående betjening og hjælp

Sød og forstående betjening og hjælp. God tid til at vælge og beslutte.

24 octobre 2024

Kære Hanne

God og hurtig service

God og hurtig service! Og veludført arbejde.

23 octobre 2024

Kære Birgitte

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus