Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
5 stjerner til dansk studie center! Har været på Japan, Australien, Bali og Gili rejsen i 5 uger og alle dage har været mindeværdige! Man udvikler sig både personligt, oplever kulturelle og adrenalinp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mest fantastiske rejse nogensinde. Der var styr på det hele fra start til slut, god variation af oplevelser, masser af frihed, stor personlig udvikling, stort fællesskab og højskolefølelse og ikke min... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Agence d'excursions
- Fournisseur d'excursions culturelles
- Fournisseur de cours de langues étrangères
- Voyagiste
- Agence de voyages
Écrit par l'entreprise
Dansk Studie Center arrangerer grupperejser og højskole i udlandet for rejselystne unge. Vores mål er, at du kommer hjem med dit livs oplevelse i bagagen, venskaber for livet, ny inspiration, gå-på-mod, er blevet klogere på dig selv og har fået indsigt i en anden kultur. Opholdet afsluttes med et kursusbevis.
Dansk Studie Center - Højskole i Udlandet

Hejrevang 11A. 1.sal, 3450, Allerød, Danemark
- info@danskstudiecenter.dk
- www.danskstudiecenter.dk
Kæmpe anbefaling
Jeg var afsted med Dansk Studie center i 3 måneder og det var en fantastisk tur. En masse fede oplevelser kombineret med fællesskab og højskolestemning. Hvis man er til højskole/fællesskab men også til at rejse og opleve noget kan det virkelig anbefales.
Jeg vil også gerne give stor ros til de undervisere vi havde på turen, Jonas og Louise. Virkelig nogle fantastiske mennesker men også virkelig dygtige og engagerede. Kæmpe ros til DSC for deres folk, og deres skræddersyede rejseprogram.
Den bedste start på 2026💞
Jeg havde den bedste start på 2026. Jeg tog to måneder til Bali, Gili T., Sri Lanka og Maldiverne med DSC🧘🏽♀️🐚🥥🌴
Rejsen var virkelig god og havde slet ikke været den samme uden mine medrejsende, vores skønne rejseleder og dygtige underviser💞
Min højskolegruppe og jeg stod desværre i den uheldige situation, at vi havde svært ved at komme hjem til Danmark grundet krig i Mellemøsten. MEN her var DSC fantastiske!✨ De gjorde alt for at få os hjem til Danmark på trods af aflyste fly, forsinkede fly og træls lufthavnspersonale.
DSC hjalp os hele vejen igennem og fik os sikkert hjem til Danmark🤗
Jeg kan klart anbefale at rejse med DSC! Selv kunne jeg finde på at gøre det igen❤️
P.S.
Hvis man er i tvivl om man skal tage afsted i 2 eller 3 mdr., så føles tiden helt anderledes når man er afsted.
Jeg kunne sagtens have taget 1 måned mere!
Havde den bedste oplevelse og tur
Havde den bedste oplevelse og tur. DSC kan klart anbefales!
Har været den fedeste oplevelse…
Har været den fedeste oplevelse nogensinde - har lært så mange Nice mennesker at kende, og oplevet så mange lande. Varmeste anbefaling🙏🏼

Fantastisk tur
Jeg var afsted med DSC i 3mdr i efteråret 2025, til Japan, Australien, New Zealand og Maldiverne. Jeg havde fagene personlig udvikling og kommunikation, samt sport og personlig drive.
Vidunderlig rejseleder, og helt igennem fantastisk underviser. Har fået de bedste oplevelser, og de tætteste venner.
Kæmpe kæmpe anbefaling ❤️

Japan, Aus, Bali, Gili T
Jeg var på tur Japan, Australien, Bali og Gili T og havde den bedste oplevelse med Dsc. Ville højt anbefale det❤️

Verdens bedste højskole
Verdens bedste højskole, det er trygt, du får verdens bedste venner og nogle uforglemmelige oplevelser. Kan kun anbefale det!

Fedeste oplevelse
Jeg var afsted fra d. 19/10-16/12 på rejsen Japan, Australien, Bali og Gili. Jeg havde den bedste tur vi var 36 unge, 20 piger og 16 drenge. Virkelig en fed oplevelse med det bedste fælleskab. Rejsen var en god blanding af kultur, adrenalinkick og afslapning lige noget for mig. Generelt var indkvarteringen fin, men også meget primitive. Noget der godt kunne opgraderes.
Undervisningen (Personlig udvikling og kommunikation) på Bali var virkelig god og lærerig. Vi havde en fantastisk underviser, nemlig Line. Hun lærte virkelig hver person noget nyt om dem selv og vi lærte også mere om fællesskabet, som gjorde os stærkere, som gruppe.
Dertil skal det også siges, at vi havde en virkelig god rejseleder med os, Camilla Trommer. Vi var hendes første hold, men det kunne man bestemt ikke mærkes. Hun udviste struktur, tillid og omsorg, når der var brug for det.
Så alt i alt en virkelig fed oplevelse, hvor jeg har lært helt vildt meget om mig selv og udviklet mig på mange punkter. Kunne bestemt godt gøre dette igen. Anbefaler helt klart DSC. Kast jer ud i det hvis I overvejer det.

Rejse i efteråret JABG
Jeg var afsted i efteråret til Japan, Australien, Bali og Gili t, hvilket var en helt fantastisk oplevelse. Der var en god blanding af kultur i alle lande, men også afslapning og egen aktiviteter samt dem som man kunne tilmelde sig gennem samarbejdspartnerne. Generelt var alle hotel/hostels rigtig fine og der var rig mulighed for både at spise ude alle steder og lave mad på hostellet. Hele turen var rigtig godt sammensat både ift længde i de forskellige lande og friuge/fridage. Undervisningen på Bali var godt lagt og synes personligt selv man fik meget ud af det, hvis man også åbnede op for det. Vores underviser Iman var utrolig imødekommende og åben, og lagde virkelig meget i sin undervisning.
Kan derfor klart anbefale DSC til grupperejser generelt, men især denne rejse var jeg glad for.

Réponse : Dansk Studie Center - Højskole i Udlandet
Dansk Studie Center har virkelig god…
Dansk Studie Center har virkelig god kundeservice. De er altid høflige, hjælpsomme og hurtige til at svare på spørgsmål. De gør meget for at imødekomme ens ønsker og er generelt meget fleksible. Jeg nåede desværre ikke at komme afsted med dem og måtte derfor bruge min tilkøbte afbestillingsforsikring. Da forsikringsselskabet ikke havde travlt, fik jeg allerede pengene tilbage efter fem hverdage. Kan helt klart anbefale Dansk Studie Center.

Réponse : Dansk Studie Center - Højskole i Udlandet
Har haft en fantastisk rejse med JAFAV…
Har haft en fantastisk rejse med JAFAV f25 holdet! Alt fungerede perfekt fra DSC’s side, og vores rejseleder Mia var utrolig sød og havde fuldstændig styr på det hele. Kan varmt anbefale DSC!

En perfekt rejse
En perfekt rejse, hvis man ønsker at møde mange nye mennesker, få unikke oplevelser og lære sig selv bedre at kende. Kan varmt anbefales!

JABG 5 ugers rejse
Jeg var med på JABG-rejsen denne sommer, og det var en fantastisk oplevelse! De var utrolig hjælpsomme og hurtige til at svare, da jeg i sidste øjeblik måtte ændre min flybillet og rejse en dag senere end resten af gruppen. Alt blev ordnet uden stress, og da jeg ankom alene til Japan, stod rejselederen klar til at tage imod mig og havde hjulpet mig med præcis, hvordan jeg skulle finde frem. Turen var den bedste oplevelse, og jeg mødte de dejligste mennesker undervejs :)

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.