Servicen ved Jer var kanon god. Havde dog voldsomme udfordringer med jeres leverandør. Har aldrig haft bøvl med GLS før, men denne gang skulle jeg ringe 2 gange før de ville levere pakken ud. Havde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ja min kaffemaskine forsvandt. PostNord har aldrig skannet den i sin varetekst. Har fået refunderet mine penge i dag skriver de. Så nu er jeg bare ærgerlig over jeg aldrig fik min maskine, Men held... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte en fredag og havde min ordre tirsdag, så leveringstiden gik som forventet. Der var god respons mht. informationer omkring min status på min ordre, så den del af deres system fungerer som... Voir plus
Jeg valget at handle hos Dataworld fordi de have gode Handelsbetingelser, især i forhold til "Retur". Alting virkede som det skulle (intet retur), varen kom hurtigt, samt god kommukation omkring sal... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dataworld.dk A/S - Danmarks bedste priser på det nyeste IT & hardware. Stort udvalg af elektronik, Apple produkter, bærbare, computere, gaming, printere, netværk, gadgets, LEGO, legetøj og meget mere
Coordonnées de contact
Byleddet 1, 4000, Roskilde, Danemark
- 46 38 19 11
- si@dataworld.dk
- www.dataworld.dk
A répondu à 76 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dårlig service
Dårlig service. Har prøvet at ringe flere gange og er nummer et i køen men ingen tager telefonen. Har ventet i 20 minutter flere gange. Købte en Dyson støvsuger som er gået stykker. Den er sendt retur men har intet hørt overhovedet. Var nødtil at købe en ny støvsuger til min gamle mor fordi hun ikke har nogen nu. Tak dataworld. Handler ikke her igen.
Dårlig ajourføring af hjemmeside
Indgav en bestilling på en kaffemaskine. Afleverede betalingsoplysninger. Alt så ok ud. Fik så pludselig en mail om, at varen desværre i mellemtiden var gået op i flammer. Useriøst.
Fast delivery and good price.
Tja jeg køber to Lego kasser den ene…
Tja jeg køber to Lego kasser den ene til 2199kr og kassen er revnet, samt tryk mærker på forsiden, den anden kasse er en Ducati mc til over 1000kr og da er kasse knækket i pappen på både for og bag sider fra top til bund, så er meget skuffet, da de skulle stå som et samler objekt, der ikke skulle samles, men gives som en gave, men i mener at det bare er en indpakning.. det er bare for dårligt..

Réponse : Dataworld A/S
Man kan rolig bestille fra Dataworld
Nemt at bestille via jeres hjemmeside og hurtig levering.
Hurtig ekspedition!!
meget hurtig levering
5/5 stjerner !!
5/5 stjerner !!
Kan varmt anbefales, nem og hurtig process og top karakter til buktik og med arbejdere og deres kundeservice !!
God pris og hurtig levering
Jeg bestilte en fredag og havde min ordre tirsdag, så leveringstiden gik som forventet. Der var god respons mht. informationer omkring min status på min ordre, så den del af deres system fungerer som det skal.
Lynhurtig levering
Min ordre blev pakket og sendt inden for få minutter efter bestilling og ankom med GLS næste dag.
Hej. Vild billige
Hej. Ja . Jeg er meget glad for de varer. Printer/scan er rigtigt funger godt. Ingen problem. God tilbudt og pris på 699. kr Vild billige. Varer i pakken er påpasselig og ingen beskadelig på levering. Så er jeg tilfreds. Tak
MVH Ernst G Hansen
Hurtig afvikling af min bestilling
Hurtig afvikling af min bestilling, jeg fik min vare til den lovede tid.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.