Datezone Avis 23

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Brak logiki.

Ten portal jest erotyczny, a nie randkowy, jeśli administracja nie rozróżnia tych dwóch pojęć, nie powinna zajmować się prowadzeniem takiej strony i pobierać za to opłat. Moderacja zdjęć budzi wątpliwości. Zdjęcia wykonane z oddali, nawet jeśli spełniają zasady, są odrzucane, natomiast te z wyraźnymi zbliżeniami intymnych części ciała są akceptowane. Jak to ma się do regulaminu? Czyżby zależało od humoru moderatora? Kolejna sprawa — zdjęcia profilowe powinny przedstawiać właściciela konta, choćby samą dłoń, tymczasem wiele profili zawiera zdjęcia przedmiotów, bez jakiejkolwiek identyfikacji osoby. Co więcej, zdarza się, że zdjęcia wcześniej zaakceptowane są po czasie usuwane bez wyjaśnienia. Brak spójności zasad i konsekwencji w ich egzekwowaniu. Nie polecam.

12 avril 2026

TEN PORTAL TO PORAZKA

ZALOZYLEM KONTOA ZDJECIE PRZESZLO WERYFIKACJE A POZNIEJ ZDJECIE ZOSTALO USUNIETE BEZ ZADNEJ INFORMACJI I W DODATKU W TRAKCIE WYKUPIONEGO VIP-A.WIDZIALEM PODOBNE ZDJECIA,KTORE NADAL FIGUROWALY NA PORTALU.NIE WOLNO PUBLIKOWAC ZDJCEC ZE ZBLIZENIEM GENITALIOW.PRZEPRASZAM CZY TO MOZE JEST BURO MATRYMONIALNE CZY PORTAL EROTYCZNY?JAK TO TLUMACZA ZMIANA MA NA CELU PODNIESIENIE TRESCI W SERWISIE.MOWIE PO POLSKU,ALE O CO TU CHODZI?LUDZIE BLOKUJA SIE NA TYM PORTALU TYLKO Z TEGO POWODU,ZE WSZEDLEM NA ICH PROFIL,ZACZYNAJA ROZMOWE I POZNIEJ JEJ JUZ NIE KONTYNUUJA MARNUJAC CUDZY CZAS.REALNE SPOTKANIA SA RZADKOSCIA.KAZDA KRYTYKA JEST TRAKTOWANA JAKO GROZBA I OBRAZANIE DRUGIEJ OSOBY CO WIAZE SIE Z BLOKADA KONTA.PISALEM JUZ DO NICH SKARGI,KTORE POZOSTAWALA OCZYWISCIE BEZ ODPOWIEDZI.CZLONKOSTWO NA DATEZONE WIAZE SIE Z DUZA FRUSTRACJA A NIE Z RELAKSEM I PRZYJEMNOSCIA.MOZE JAK CHCA PROWADZIC BIZNES TO POWINNI WYBRAC INNA BRANZE?

11 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ja dla jaj wstawiłem zdjęcia pępka i…

Ja dla jaj wstawiłem zdjęcia pępka i też mnie zablokowali z powodu zbliżenia miejsc intymnych mimo że miałem wykupionego VIPA Już zbiornik jest lepszy Bynajmniej normalnie można wstawiać zdjęcia i różne opisy i pisać bez wykupywania VIP datezone to parodia lepij jak by zniknęła z platformy

5 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Administracja uporczywie oddaje się…

Administracja uporczywie oddaje się kreatywnej semantyce i stawia zarzut łamania regulaminu - rzekomo w postaci oferowania odpłatnych usług seksualnych. Dzieje się to zawsze przy aktualizacji opisu profilowego - gdzie w opisie profilu nie ma żadnej wzmianki o oferowaniu odpłatnych uslug seksualnych. Zablokowałi ma konto sześć razy, w tym cztery razy w trakcie dwóch miesięcy podczas wykupionych statusów VIP (marzec i kwiecień 2025) bez których nie można zainicjować żadnego kontaktu z innymi użytkownikami. Kolejne dwie blokady konta miały miejsce w tym miesiącu (marzec 2026, w tym jedna dziś). Oferuję takie usługi jako sporadyczne spotkania - w formule przyjemne z pożytecznym dla mnie - ale nie w Datezone, gdzie szukam kogoś do relacji bez podtekstu finansowego. W różnych serwisach poszukuję różnych kontaktów i relacji i już irytuje mnie dowolność interpretacji wpisów przez moderatora Datezone, przez co nie mogę opublikować o sobie informacji, które byłyby przydatne innym użytkownikom i co z kolei zmusza mnie i inne osoby do zbędnych konwersacji, gdyż ktoś nie wiedząc o mnie czegoś, nawiązuje kontakt na darmo - w tym serwisie dostępne są narzędzia statystyczne i jeśli ktoś potrafi z nich korzystać, to wnet przekonuje się, iż 92% kontaktów niepotrzebnie angażuje uwagę i czas ... Właśnie dziś, 29 marca zablokowano mi konto po raz siódmy bo usunęłam jedno zdanie z tekstu sprzed dwóch tygodni. Nie polecam nikomu tego serwisu.

15 mars 2026

Market ogłoszeń kurew.

Usuwanie wstawionych zdjęć. Nikt nie odpiszę oprócz,, kobiet pracujących " oferujących usługi seksualne za $$$$ i wyłącznie za te ogłoszenia burdel mam trzeba płacić abonament. Dział obsługi klienta ....a ta reklama1.1 mln aktywnych kont to już pełny odlot parę powtarzających się kont w każdym mieście lub nie aktywne od lat i zablokowane. Oszustwo przez duże O. Zgłosić do odpowiednich służb aby to zamknąć.

23 février 2026

Ciagle blokują, kradną

Ciagle blokują, na 3h, na tydzień, teraz na miesiąc 😂założyłam nowe konto, wykupiłam vipa- po 5 minutach usunęli - ani kasy, ani konta. Złodziejstwo w biały dzień

20 février 2026

To bardzo zły serwis

To bardzo zły serwis. Ciągle coś blokują, odrzucają zdjęcia bez jasnego powodu i nie pozwalają normalnie korzystać z platformy. Praktycznie wszystko jest zabronione, co sprawia, że korzystanie z tego portalu staje się frustrujące i męczące. To już nie jest ten sam serwis, który kiedyś działał dobrze — teraz jest gorzej niż kiedykolwiek.

Szczerze mówiąc, lepiej korzystać z innych stron, które są bardziej przyjazne dla użytkowników. Wiele dziewczyn nawet nie chce się już tam rejestrować, ponieważ proces rejestracji i późniejsze korzystanie z serwisu jest prawie niemożliwe. Zdecydowanie nie polecam.

20 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam, admin od lat uprawia samowolkę, a do tego strona jest agresywnie reklamowana fejkowymi profilami typu "randki z ukrainkś", gdzie profile reklamujące są prowadzone przez boty, teksty pisane przez AI, i ogólnie w sposób amoralny naganiają sobie jeleni co dadzą się nabrać na to że na tym g..nianym portalu znajdą miłość lub przygodę.

Poza tym trzeba płacić by w ogóle móc wysłać wiadomość a finalnie i tak admin blokuje losowe konta mężczyzn jak już zapłacą za konto premium. Ot, strona do wyłudzania kasy i nic więcej

19 janvier 2026

Beznadziejny serwis..

Beznadziejny serwis... większość zdjęć kobiet eksponujące swoje cipki a faceci są pod tym względem dyskryminowani że wstawiają zdjęcie ptaka... dodatków zero konkretów... oszuści wyłudzacze zdjęć...

15 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Byleby z dala od tego g!

Jakiś administrator serwisu datezone.com usuwa lub blokuje profile, nawet po zapłacie!
Zwykle dziadostwo, nie można się do niczego i nikogo odwołać!

1 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Cudowne spotkania i chec odkrywania swoich pragnien fantazji

W tych czasach nic za darmo moze i drogo ale dzieki tej srronie spotkalem sie z fajnymi facetami kobietami jak i sam sie otworzylem i odkrylem co mnie podnieca co lubie jak lubie i w czym lubie sie kochac. Choc tak co do dodawania fotek to tragedia z akceptacja bo usuwaja naprawde fajne sexowne fotki np . Gdy pokazuje pupe i widac choc troszke szparke to usuwaja je gdy z kapili wstawiam z daleka fote cialka z widocznym kutaskiem tez usuwaja to mam pomysl na rozwiazanie ich problemow. Niech organizuja w miastach raz w miesiacu sesje zdjeciowe z ich fotografem i niech on nam robi prawidlowe fotki by mogli ludzie zobaczyc co inni chca pokazac i sie tym nie wstydza. Ja moge isc pierwszy na taka sesje😊

11 octobre 2025

????

Dodane zdjęcia najpierw zatwierdzają, a po jakimś czasie usuwają i blokują konto

10 décembre 2025

Stracicie pieniądze

Strona sprawia wrażenie, że jest pełna prawdziwych ludzi, którzy chcą się umówić. To jest mylne wrażenie. Kobiety dodają posty w stylu: kto chętny i zdecydowany na teraz? Zdjęcia kobiet są kuszące. Ale żeby napisać wiadomość lub komentarz to trzeba wykupić konto premium za 50 zł. Po czym gdy napiszesz do takiej osoby, która jest chętna się spotkać, nie dostaniesz odpowiedzi. Nawet nie przeczyta wiadomości. Tak jakby takie konta powstały jedynie do zachęcenia kupienia abonamentu. Czasami dostaniesz odpowiedz ale z wymaganiami, że wyślij zdjęcie twarzy po czym brak odezwu. Albo jak chcesz się spotkać to przelej blik na taxi. Albo napisz na telegram poczym proszą o blik. Niektóre osoby tam siedzą 24h, wiecznie chcą się spotkać. Ale nawet nie odczytają wiadomości. Jest opcja na portalu: kto mnie oglądał, oczywiście prawie nikt mimo że posiada się dobre zdjęcia.

25 octobre 2025

Po raż ka

Zauważyłem, że dodając swoje zdjęcie swojej twarzy jest ok. Kobiety które dają zdjęcia swojego ciała, pośladków czy piersi jak najbardziej OK. Dadzą zdjęcie swojej myszki - to według datezone jest OK. Ale jak facet da zdjęcie swojego przyrodzenia które NIE JEST PRZYBLIŻONE to już jest ała, jest wielkie halo dramat afera jest AŁA... boże k...... ten serwis upadł na głowę w ostatnim czasie

6 octobre 2025

Jest to portal erotyczny

Jest to portal erotyczny. A od pewnego czasu dają bana za to że ktoś wstawi tam swoje genitalia. Mam tam konto od ponad 10 lat i wiele zmieniło się już na gorsze. Portal ma nastawienie tylko i wyłącznie na zarobek. Kiedyś można było wysłać dwie wiadomości dziennie, dziś już ani jednej. Skasowali grupy,skasowali możliwość nadawania na kamerkach . Same zakazy czas chyba usunąć tam konto

30 septembre 2025

Ta strona to syf

Ta strona to syf. Same fejkowe konta co ciekawe ze zdjęciami ukradzionymi z różnych miejsc jakiś social mediów snapow itd..ludzie nawet nie wiedzą że ktoś ich zdjecia zamieszcza bez ich wiedzy na takiej stronie..administracja tego nie weryfikuje chociaż twierdzi że to robi. Pozatym masa fejkow tworzonych przez samą administrację i pedałów podszywających się pod kobiety oraz oszustów wyłudzających kasę na blika za jakieś kamerki zdjęcia itl. Nie polecam nikomu takimi stronami jak Datezone czy erodate powinien się zająć urząd ochrony konsumentów i dziwię się że jeszcze nikt się za to nie wziął bo to syf

12 juillet 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus