1. Discothèque mobile

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

17 avis

Wow!

Wow!! Er et fattigt ord efter den fest Kasper leverede til vores livs største dag, vores bryllup!! En så vild stemning du skabte til vores fest, vi kunne ikke være mere tilfredse. Kæmpe anbefaling her fra!!

18 octobre 2025

Réponse : DeCain

Det er mig der siger wow! En dj er aldrig bedre end gæsterne, og i forstod at feste og danse! Tak for de rosende ord

Decain havde jeg fornøjelsen af at…

Decain havde jeg fornøjelsen af at spille til min 40 års fødselsdag som var en tyroler fest. Han fik bare folk på dansegulvet og i god stemning vh Thomas

21 septembre 2025

Réponse : DeCain

1000 tak! gennemført tema fest, og alt spillede sammen!

DJ til vores bryllup

Vi havde hyret Kasper som DJ til vores bryllup, og han stod for en svær opgave at skulle gøre et bryllupspar med to helt forskellige musiksmag glade, trods udfordringen, mesterede han det bedre end vi overhovedet kunne have forestillet os. Han kom mens vi var i kirken og stillede op, så alt var klar og han ikke forstyrrede med opstillingen på noget tidspunkt under reception eller middag da der var trang plads. Han fyrede op for en fantastisk fest! Kæmpe anbefaling herfra, han formåede at hive alt fra 25 til 65+ på dansegulvet 🥳

30 août 2025

Réponse : DeCain

Det er altid en fornøjelse at blive udfordret med musik, og det var en fest der bare blev ved og ved 😅👌

Fantastisk dj, kæmpe anbefaling 🤩

Vi havde Kasper ude og spille til vores bryllup i går, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse.
Mega god dj som bare har styr på det hele. Lys, lyd og røgmaskine.
Han var super god til at fornemme vores gæster og stemningen, og vi havde en fantastisk fest.
En kæmpe anbefaling her fra 🤩🥳

24 mai 2025

Réponse : DeCain

Mange tak for ordene! Fornøjelsen er på min side :)

Kasper spillet til vores kobberbryllup…

Kasper spillet til vores kobberbryllup og gjorde det fantastisk godt - han var super nemt at kommunikere med og alt forgik smertefrit.

9 février 2025

Réponse : DeCain

Det var en fantastisk fest! 🪩1000 tak for stjernerne!

Super dj

Super dj! Fangede stemningen og tilpassede musikken.
God og hurtig kommunikation før dagen

9 juin 2024

Réponse : DeCain

1000 tak for den flotte anmeldelse! Det varmer :)

Byfest i Valsgård

DeCain havde hele tiden en fornemmelse af hvilken slags musik der skulle spilles - han er bare go´

9 mai 2024

Réponse : DeCain

Tak for anmeldelsen! Der var go fest i teltet :)

En varm anbefaling

Vi kan give DJ DeCain vores varmeste anbefalinger!

Han spillede til vores bryllup. Han kom og satte op uden postyr. Kontakten inden festen var hurtig og nem. Udstyret var fedt og der var gode lyseffekter, som virkelig gjorde en forskel på dansegulvet.

Han gik op i at vide hvilken slags musik vi ønskede at høre til festen og ramte totalt plet med det der blev spillet. Et perfekt sammenspil mellem nyt og gammelt musik. Der kom gang i dansegulvet og festen fuldstændig som ønsket.

Derudover var prisen som vi fik tilbudt også rimelig.

4 mai 2024

Réponse : DeCain

Rigtig hyggelig fest, i hyggelige lokaler! Tak for anmeldelsen! :)

Decain / Kasper leverede bare varen!

Decain / Kasper leverede bare varen!
Fuldendte vores fantastiske bryllupsfest.

Wauw! Og hans samarbejdspartnere PALU. Fantastisk! Hvilket gæsterne også sagde hele aftenen. 🪩🕺🎶

Skal vi holde fest igen - ja, så tøver vi ikke med hvor vi ringer hen.

Tak Kasper, Peter og Niklas.

23 septembre 2023

Klasse DJ!

Klasse DJ!!

Kasper leverede simpelthen bare varen. 🥳

Vi afholder hvert år byfest og har haft mange dj’s, bands osv. Men men men, det her show var for fedt🥳🤩

Mega godt musik til alle aldre, fedt lysshow og fantastisk person.

Kasper bliver booket til næste år. Det er helt sikkert😎

Så hvis du vil have en fest, så giv Kasper et ring!

Stærkt🥳🤩😎

1 juillet 2023

Klasse DJ

Kasper spillede til min 30 års fødselsdag i marts måned, og det blev en kæmpe fest takket være ham. Der var flere gange under festen, hvor ALLE! Ikke de fleste, men ALLE var med på dansegulvet.

Kasper kom og stillede op under middagen, og var dygtig til at tilpasse stemningen og langsomt geare op til dansegulv.

Åben for ønsker og holdte gang i festen hele vejen.

Alt fungerede og der var styr på alt, helt fra booking til festen sluttede.

Kasper har alle mine bedste anbefalinger.

God fest 🥳

11 mars 2023

Réponse : DeCain

1000 tak for de flotte ord! Det var en fantastisk fest! :)

Professionel og personlig DJ

DeCain spillede til min hustrus og mit bryllup, og jeg kan med tryghed i stemmen anbefale Kasper til andres store aftener og fester.

Han formåede at gøre sit DJ-arbejde corona-sikkert, mødte op i god tid, var omskiftelig, når folk ville have deres musik på, sørgede for en meget varieret og rammende musikaften, og så er han bare et gennemført rart, nede-på-jorden menneske at kommunikere med op til arrangementet.

Hvis du vil vælge en DJ, der formår at være både personlig og professionel på én og samme tid, synes jeg, du burde vælge ham. Vi var utroligt lykkelige over vores valg!

2 avril 2022

Super dygtig DJ

Super dygtig DJ - så skal du bruge en DJ i Nordjylland, så tøv ikke med at tage fat i DeCain! Jeg har hørt ham til adskillige fester og bryllupper!

Han spiller musik alle kan li' ung som gamle! - og med flot setup af lys og lyd!

11 septembre 2021

Réponse : DeCain

Tusind tak for de varme ord 🕺🎉