À propos de l'entreprise

3. Torréfacteurs
  4. Magasin de café
  5. Distributeur de café
  6. Grossiste en café

Informations provenant de diverses sources externes

dé koffieplek van Enschede - van espressomachines, heerlijke koffiebonen en thee tot een mooie cappuccino om van te genieten.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top ervaring!

Espresso koffiebonen besteld bij dit bedrijf. Scherpe prijzen en gratis bezorging (vanaf 50 euro). De bonen de volgende dag in huis met een origineel cadeautje en een kortingbon voor de volgende bestelling. Kijk zo hoort het, chapeau!

25 novembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Proefpakket 1 grote grap

Bij het zoeken naar een Jura E6 op de site van Koffieloods terecht gekomen.
Levering was snel. Donderdag voor 15.00 besteld en zaterdag geleverd.
Ze geven aan een proefpakket van €70 toe te voegen(koffiepakket van €55 en 2 glazen van €15). Bij het openen van de doos schoot ik heel hard in de lach. Dit moest een grap zijn!! 3x zakjes koffiebonen van 250 gram en 2 koffie glazen met reclame er op van de geleverde koffie. Dus die 3 geleverde zakjes koffie van 250 gram moet €55 kosten??

15 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte ervaring koffieloods en nivona

Mijn Nivona koffiezetapparaat zou voor Jura: 'Dead on arrival' heten. Nivona denkt er echt anders over. Van koffieloods kreeg ik dringend verzoek om het apparaat voor reparatie aan te bieden. Ik heb me over laten halen. Het apparaat lekt na reparatie nog steeds water, ook in de koffieprutbak. Zonder melding vooraf vond ik mijn apparaat na de reparatie ergens in mijn tuin. Voor iedereen zichtbaar, dus blij dat deze er nog was. Aangezien er een ander e-mailadres stond dan het mijne vraag ik me überhaupt af of dit mijn 'eigen' apparaat is.

Nu geeft ook koffieloods geen positief bericht meer. Hoewel ik mijn verhaal goed gedaan heb blijft de reparateur via koffieloods vragen stellen over welke koffie ik gebruik en of ik het zeefje wel goed schoonmaak. Koffieloods had me toegezegd dat als het na reparatie nog niet goed zou zijn, dat ik een nieuw apparaat zou ontvangen. Helaas heb ik haar naam niet genoteerd en krijg ik inmiddels geen reactie meer op mijn e-mails

De melding is gedaan bij rechtsbijstand, maar nog meer werk en een koffiezetapparaat dat nog steeds niet te gebruiken is

7 octobre 2025

Jura J8 lekt meteen bij eerste gebruik MAAR: goed opgelost

Mijn Jura J8 van Koffie-Loods kwam vanmidddag nieuw binnen. De koffie is echt erg lekker, maar wat we ook probeerden: hij lekt aan de onderkant; iets wat je toch met alle respect niet verwacht (en ook niet hoeft te verwachten) in deze prijsklasse.
Waarschijnlijk zit ergens in de machine een aansluiting los.
Koffie-Loods is gesloten en morgen zal ik contact met hen opnemen om te bekijken hoe dit wordt opgelost. Duidelijk is wel dat ik nu niet een week of langer ga wachten op reparatie. Zodra ik met Koffie-Loods heb gesproken maak ik een update van deze review en pas ik deze zonodig aan.

UPDATE Koffie Loods heeft de machine meteen de volgende dag en zonder enig bezwaar omgeruild voor een nieuwe omdat het ging om een zogenaamde doa (dead on arrival). Kijk, hier zie het grote voordeel van een geautoriseerd Jura verkooppunt. Zeer goed opgelost en mijn beoordeling gaat van 2 naar de volle 5 sterren

1 juillet 2025

Goed en vakkundig geholpen

Via de chatbox opgegeven wat ik graag wil en we kwamen uit op de Jura ena4, mooi compacte machine, die alleen maar koffie zet.
Meer hoeft voor ons ook niet.
Hij is heel simpel te bedienen, want ik vroeg in de ochtend niet eerst op 10 knoppen moeten drukken.
De volgende dag had ik hem al thuis en precies zoals verwacht, snel, stil en simpel, maar wel met een hele mooie uitstraling

11 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Koffieloods heeft zich enorm ingezet

Koffieloods heeft zich enorm ingezet om de Jura J8 zwart op tijd bij ons te krijgen. Zijn daarvoor zelfs op pad gegaan. Heel dankbaar voor. Ook extra gadgets erbij zoals koffie en melkbeker wat je bij andere aanbieders er niet bij kreeg. Erg vriendelijke hulp.

19 décembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Zo kan het ook!

Net een Jura D4 bij hen aangeschaft. Beste uit test consumentenbond. Het duurde wat langer dan normaal, maar zij legden goed uit met welke bijzondere omstandigheden ze te maken hadden. Ik was op basis van een eerdere ervaring met een andere webwinkel, van een half jaar wachten op een vaatwasmachine, wat wantrouwig. Dat bleek geheel onterecht. Prima apparaat (al maakte ik pas 1 kopje espresso ;-) ) en met het gratis 1 1/2 kilo bonenpakket, is dit een zeer voordelige koop!

13 octobre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Let op dat je niet wordt opgelicht!

Let op dat je niet wordt opgelicht door Patrick Reinders van De Koffieloods of Tuttitalia!
Dhr Reinders heeft een vlotte babbel maar weet ondertussen de klant op een slinkse wijze te bedonderen. Als vertegenwoordiger van Jura koffiemachines doet hij voorkomen dat apparaten van nog geen 5 jaar oud – met een klein defect – niet meer te repareren zijn. Via deze valse voorlichting is het hem gelukt om een defect apparaat voor een luttel bedrag te kunnen inkopen om deze direct weer door te verkopen aan opkopers. Een reparatie had ons een paar honderd euro gekost (inclusief servicebeurt), nu zijn we een paar duizend euro verder omdat we zijn bedonderd door De Koffieloods!

10 mai 2017
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus