4,0

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Vele mooie occasions in de ruime showroom waar je op je gemak alles kan bekijken

Eindelijk na jaren 'zeuren' mijn droomauto gekocht. Een Mini Countryman 2.0 Cooper S E ALL4 Chili 224PK LIMITED- EDITION!!
Bijzonder veel keus qua occasions, je kan er op je gemak rondkijken. Goed geholpen op het moment dat het nodig was. Geen probleem om een proefrit te maken, zelfs al staat je auto acherin de showroom;-). Na de proefrit gelijk onderhandeld en gekocht
Ik heb mijn Mini nu bijna een maand en ik ben er helemaal 'verliefd' op. Geweldige auto en ik superblij!!!

6 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een mooie MINI clubman daar gekocht…

Een mooie MINI clubman daar gekocht voor mijn dame. Het eerste contact was direct goed. Werd op tijd teruggebeld en de zaterdag dat wij er waren voor de bezichtiging etc verliep uitstekend. Hebben de auto gekocht en de afwikkeling is perfect verlopen en hebben de auto laten bezorgen. Ook dat gaf geen problemen en was keurig op tijd. Al met al kunnen wij geen negatieve zaken melden en zijn blij met de aankoop. De kontakten met Henk waren vriendelijk en niet overdreven en ja ... zeker om te vermelden "de koffie "is er heel goed.

9 janvier 2024

Let goed op !!!

Hebben een 1-serie BMW gekocht
Mensen! Ga na of er een beurt wordt gegeven als dat beloofd is, dat is bij ons niet gebeurd. Wel degelijk voor betaald! Geconfronteerd hiermee maar willen hier niks van weten...
Nu 1 jaar later en 9000 km verder moest de auto een grote beurt hebben.

15 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met mijn gave auto!

Super blij met mijn gave auto!
Dema auto’s heeft een grote collectie met prachtige occasions! Dus veel keuze. Super aardige mensen ook. Ik ben heeeel blij met de aankoop van mijn mooie Mini Countryman hybride!
Hij is keurig opgeleverd! Nogmaals dank Henk en Marco! Groetjes Yvonne

22 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Bmw 3 serie uit 2016 gekocht op 30…

Bmw 3 serie uit 2016 gekocht op 30 januari 2023 met alleen de garantie op de inwendige delen van de motor en de versnellingsbak. Al snel blijkt dat er een storing is in de aandrijving. Mijn auto heb ik gebracht bij BMW. Motor kabelboom is kapot volgens hen. Dit aangegeven bij Dema of dit al bekend was “natuurlijk niet zeggen geven ze aan”. Ze hebben aangeboden om de auto uit te lezen, dit terwijl deze bij de BMW dealer staat. BMW vervangt de motor kabel a 600€ maar de melding blijft. Bij nadere controle blijkt de turbo kapot te zijn omdat deze storing al van langere tijd is. Totale kosten 4000€. Nu komt het mooie, als je dan probeert te zoeken naar een oplossing wordt er aangegeven dat ik met hen contact op had moeten nemen. Maar wat had DEMA anders kunnen doen dan BMW? Er wordt geschuild achter voorwaarden van garantie. BMW dealer wilde voor DEMA de diagnose op papier zetten zodat zij ook kunnen zien wat er aan de auto mankeert. Er kan iets kapot zijn wat over het hoofd is gezien als je de auto koopt maar dan los je dat als bedrijf op.

8 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie showroom met ruime keuze…

Mooie showroom met ruime keuze prachtige auto's. Ik kreeg van de verkoper alle ruimte om alle Mini's te bekijken waarna ik alle tijd kreeg om op mijn gemak een keuze te maken. Na een proefrit was ik verkocht. Ik kan me niet voorstellen dat ik mijn Mini ooit wegdoe, maar als dat zo is kom ik hier zeker terug!

11 décembre 2022

SUPER ZAAK

Mijn mini clubman daar gekocht.
Super geholpen, je kunt op je gemak rondkijken, proefrijden, niets is teveel.
Geen opdringerige verkopers in pakken, gewoon eerlijke mannen, met een goed verhaal.
Ga kijken , je slaagt zeker in deze zaak.
Ik ben in ieder geval super geslaagd!

27 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit en waar voor je geld in 's-Gravendeel

Na wat rond te hebben gekeken raadde een vriend van me aan is een bezoek aan DEMA Auto’s te brengen. Kan niet anders zeggen dan dat het een uitstekende beslissing is geweest daar te gaan kijken voor m’n nieuwe Mini.

Je wordt er goed en vrijblijvend geholpen, de verkoper is vriendelijk en behulpzaam, ook echt goede koffie! Kon er op m’n gemak kijken naar het ruime aanbod en kreeg een eerlijk en vakkundig verhaal. De occasions zijn evenals de showroom gewoon spic en span.
Zoek je een nette auto voor een scherpe prijs zou ik zeker een bezoek brengen aan ‘s-Gravendeel.
Kwaliteit en waar voor je geld. (Ruud, jij ook bedankt he gabber!)

Freek, Amsterdam

30 novembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Mooi wagenpark , vriendelijk en behulpzaam tot de verkoop ……

In juni 2022 heb ik Audi Q5 met “vele” opties gekocht .
Op de wagen zaten echter zoveel opties dat ik tijdens mijn proefrit niet alles heb gecontroleerd of alle opties er ook daadwerkelijk opzaten en of het ook werkte .
Van de opties die er achteraf niet op bleken te zitten, was voor mij de cruisecontrol die er wel op had moeten zitten de belangrijkste waar ik over viel.
De bewuste hendel die cruisecontrol had moeten zijn was een speedlimit control!
Achteraf inbouwen was mogelijk en moest € 500,- kosten .
Ik heb hierop Dema gebeld maar die vertelde me dat het er wel op zat en stuurde me dan ook de foto van de bewuste hendel . Toen ik vertelde dat dit een speedlimit control hendel was werd ik erop gewezen dat er op de website staat dat Dema niet verantwoordelijk is voor typ of spelfouten?!?
Hoezo typfouten als je er van overtuigd bent dat het erop zit er er een notabene nog een foto van opstuurt ?
Maar goed mijn voorstel was dat ik het achteraf liet inbouwen en dat we in alle redelijkheid die kosten zouden delen. Over een aankoop van een wagen van bijna 40000,- euro dacht ik dat ik heel redelijk was . Helaas werd ik erop gewezen dat ik als koper een verplichting had om een aankooponderzoek te moeten doen ? Dus nee ,dat ging Dema niet betalen!

Ik heb het maar voor lief genomen dat ook de optie elektrische bedienbare achterklep gewoon met de hand moest worden geopend en waarschijnlijk ook een typfout is geweest. Inbouwen was €2000,-
Dat is het mij niet waard maar ongetwijfeld heb ik wel betaald voor opties die er niet op zitten !
Een foutje toegeven en een kleine tegemoet komen in kosten was mijn inziens heel redelijk geweest en had een minder positieve review gescheeld.

Ps ik hoef geen reactie ! Ik lees meerdere kritische reviews op de website zelf met op en of aanmerkingen en bij allen ligt het aan de koper dus dat zal bij mij niet anders zijn ….!

16 août 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn eerste auto heb ik hier gekocht!

Mijn eerste auto heb ik hier gekocht. Debbie Zwiers (zijn vrouw) promootte destijds Dema Auto's via haar instagramkanaal middels haar dochter die hier een auto had aangeschaft. Uiteindelijk begreep ik later pas dat dit het bedrijf is van haar vader. ;-)

Debbie is in mijn ogen betrouwbaar en hierdoor ben ik naar Dema gegaan. Eenmaal daar was er ontzettend veel keuze. Als beginnend bestuurder had ik geen idee en had echt advies van de medewerkers nodig. Geen vraag was in ieder geval te gek.

Ik heb 7 jaar met heel veel plezier in mijn auto gereden. Weinig problemen gehad met de auto en de aankoop bij Dema verliep vlot.

Waar ik wel altijd een beetje een nare smaak van had betreft de autosleutel. Op het moment van ophalen was ik zo door het dolle heen dat ik niet besefte dat ik 1 auto sleutel had gekregen. Een auto wordt meestal gewoon geleverd met 2 sleutels, als reserve. Nu heb ik hier vrij snel voor na gebeld maar eigenlijk kwam het er op neer dat ik zelf de sleutel zou zijn kwijtgeraakt........

Dit was absoluut niet het geval en ik heb het er destijds bij gelaten, maar vond dit wel een beetje zuur........ Goede leerles voor mezelf. Inmiddels heb ik een andere auto aangekocht (niet bij Dema) en zal ik hier zeker op letten. :-)

25 juin 2021

SLECHT BEDRIJF

Bij Dema Auto,s een Peugeot gekocht bj 2011. Drie maanden garantie op motor en versnelling Mee proef gereden.Het was koud dus de airco niet aangezet. Een paar dagen later warm weer maar airco was defect. Bema gebeld en het antwoord was sorry geen garantie. Naar garage gegaan waar blijkt dat de zekeringkast is vernieuwd met een verkeerd type waardoor de compressor is doorgebrand en de ventilator niet meer werkt. kosten 1195,01 euro. Een dag later stopt de motor onderweg. ANWB gebeld en deze man zegt ; ik krijg zoveel foutmeldingen ik sleep je naar de garage. Daar blijkt dat het kleppendeksel is gescheurd en aan de binnenkant met dikke klodders kit is dicht gesmeerd waardoor alles onder de troep zit van kleppen zuigers leidingen tot zelfs de katalysator zat dicht. Bema gebeld en het antwoord was ;geen garantie. De garage is hier lang mee bezig geweest om het weer schoon te krijgen. Kosten 1116,54 euro en vragen mij of Bema contact met ze wil opnemen om te vertellen wat er aan de hand was. Bema wenst geen contact met de garage en zegt mij dat ik met de auto en rekeningen naar Bema moet komen. Daar aangekomen hebben ze totaal niet naar de auto gekeken en op een vergoeding hoefde ik niet te rekenen. Uiteindelijk heeft Bema Auto,s van de 2311,55 euro die het heeft gekost 500 euro vergoed. Ik wil iedereen waarschuwen, als je bij Bema een auto wil kopen laat hem dan eerst keuren voor je ook maar een cent betaald. De garage zei me, Bema heeft je een kat in de zak verkocht. De auto heeft mij totaal. 7581,55 euro gekost en daarvoor had ik elders een Peugeot met volledige garantie kunnen kopen. Bema Auto,s Bedankt en ik hoop dat veel mensen dit lezen zodat zij niet zoals ik de boot in gaan.

7 août 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Leuke auto's maar niet helemaal eerlijk...

Dema auto's heeft veel keuze in tweedehands auto's. Deze worden ook via de website gepubliceerd en aangeboden. Na overleg via mail/sms en een kleine aanbetaling op een auto, zouden mijn vader en ik de auto op een zaterdagochtend afhalen. Helaas hebben een aantal zaken mij doen besluiten dat ik een auto toch dichterbij wou kopen. Ik heb die ochtend Dema autos verteld dat wij de koop toch niet door laten gaan, zowel telefonisch als schriftelijk (per mail). Ik heb de auto niet gezien, maar het autobedrijf is 200 km verderop en hebben daarom besloten zonder te komen kijken de koop af te blazen.
Jammer voor het bedrijf uiteraard, maar ik moet bij zo'n grote uitgave wel een goed gevoel hebben. Het is een bedrag en aankoop waar je immers lang voor spaart.
Helaas wil dema autos nu op geen enkele manier mijn aabetaling teruggeven. Ik heb de auto notabene niet eens gezien, als bleek dat ter plaatse de auto niet naar wens was of er gebreken aan zaten welke op een foto niet te zien zijn, had ik toch ook recht gehad op terugbetaling van de aanbetaling? De auto is enkele dagen daarna alsnog verkocht aan een andere partij. Navraag bij enkele juristen blijkt dat ik gewoon recht heb op terugbetaling daar het een aankoop is geweest zonder het object te hebben gezien op locatie met de verkoper. Zolang je het object niet hebt gezien wordt het beschouwd als een internet-aankoop volgens hen. Dan vallen dit soort zaken onder 14 dagen herroepingsrecht.

Ik krijg enigszins het vermoeden dat vanwege het afzeggen van de koop, ze uit frustratie mij het bedrag niet willen teruggeven.. Uit coulance heb ik gezegd dat ik mee wil betalen aan de apk keuring voor de auto zodat ze hiervan geen extra kosten ondervinden. Alleen volgens hen is de APK keuring 180 euro.......heel iets minder dan de helft van de aankoopsom.

Ik vind het heel bijzonder dat dit kan, je vraagt netjes om je aanbetaling terug te krijgen... Jammer dat zulke bedrijven en zulke mensen nog bestaan. Er zullen vast veel verkopen goed gaan bij hen, maar ik heb er helaas een slechte ervaring mee welke riekt naar ten onrechte geld achterhouden... stug volk..

11 novembre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Na aankoop & probleem, alles perfect opgelost.

Na aankoop van Opel Astra, even grote problemen daar er zaken toegezegd waren en helaas later ontkent.
Echter heeft firma DEMA, na meermaals aandringen, alsnog probleem verholpen.

Ondanks mindere communicatie, alsnog goed opgelost van firma DEMA.

21 juin 2014
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus