dengodesmagnyborg.dk Avis 20

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

God mad, god service og en dejlig stemning. Fik 3 retters og det var det hele værd, super top kvalitet, for en rimelig pris.

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

God mad

14 mars 2026

Ventetid

Min kone og jeg var i dag på Den gode smag og spise frokost.

Det var dejligt solskin og vi valgte at sætte os ude, der sad kun 2 andre gæster.
Efter nogen venten, valgte vi selv at gå ind efter menukort. Jeg valgte en burger til 199 kr. og min kone en tun sandwich til 159 kr.
Efter nogen ventetid igen, blev der taget imod vores bestilling. Drikkevarerne kom efter lidt tid, men åbenbart var det dagens tema med ventetid. Der gik meget lang tid inden vores mad kom.
Min burger havde en meget veltillavet bøf, der var saftig og velsmagende. Bollen var god og ikke tør. Tilbehøret i burgeren var 1 salatblad og ellers dressing, syltet løg og syltet agurk. Jeg kunne godt have tænkt mig lidt friske grønsager, agurk, løg eller tomat.
Den blev serveret med pommes frites, som var ganske ok, bare der havde været salt på. Der var ikke salt og peber ved bordene, så det krævede en tur ind i restauranten for at få det. Den mayo der var med smagte meget som den mayo jeg plejer at få på min tun i makrel hjemme. den blev alt for fed til pommes frites, særligt når der ikke var noget frisk grønt i burgeren.
Min kones sandwich var lavet i et velsmagende og godt brød. Salat, syltet løg og rød pesto, var tilbehøret , sammen med lidt tunsalat. Det var synd at der var så lidt tunsalat. Det druknede lidt i pestoen. Når man tog den øverste del af, hvor der var mest pesto på, og spiste det for sig selv, smagte det virkelig godt. Men lad være med at spare så meget på tunsalaten, det bør være det bærende element i en tunsandwich.
Så alt i alt, nogle gode elementer, men desværre ikke fulgt helt i mål. og til en pris for burgeren, hvor man forventer mere. Pæn uden at være prangende, må passe godt ind her.
Det er ikke et sted jeg ikke kommer igen, men jeg vælger måske at prøve andre først, næste gang jeg kommer til Nyborg.

10 mai 2025

Vi var en gruppe på 7 der havde glædet…

Vi var en gruppe på 7 der havde glædet os til en hyggelig aften med god mad og drikke og vi havde valgt jeres sted fordi det er en rigtig hyggelig atmosfære der er i jeres restaurant og maden er rigtig god, men vi måtte selv gå op til tjeneren og spørge om mere drikke ingen service, da vi havde spist vores hovedret og sad og sundede os ville vi gerne have en dessert heller ikke her kom tjeneren ned og spurgte om vi ønskede dessert nej vi måtte selv spørge, og så fik vi af vide at køkkenet lukker kl 20 her var klokken 19.50 og køkkenet havde været lukket længe for vi så og hørte at de ryddet op og slukkede lyset allerede mellem kl 19.15 og kl 19.30, men tændte det igen lidt efter så gæsterne troede der var åbent i køkkenet men der var ikke et øje derude fra kl 19.30.
Det virker absolut ikke som om i ønsker at tjene penge, for det er ikke måden at gøre det på ikke at opsøge gæsterne og spørge ind til om de ønsker mere mad og ikke gøre opmærksom på at køkkenet er lukket.
Hvis man ønsker at holde liv i Nyborg by skal man da ikke lukke sit køkken kl 20 på en lørdag aften hvor der sad en del i restauranten.
Jeg tænker at jeg vil vælge en anden restaurant til næste gang hvor jeg skal ud og spise og have en hyggelig aften trist men der mistede i 7 gæster for vi var alle enige om at det var en dårlig oplevelse og service.

14 décembre 2024

Dejligt sted!

Vi har været mange gange hos den gode smag.
Altid så hyggeligt, min datter på 4 år elsker det fordi der er spil man kan spille der.
Sindssygt lækkert mad! Og god kaffe!Og bare en hyggelig stemning. Kan varmt anbefales!

20 novembre 2024

Super dejligt sted.

Super dejligt sted.
Har lige spist 2 dejlige, vel tilberedte og mættende retter til 300,-
Virkelig er sted jeg kan anbefale. Sød tjener og maden kom hurtigt.
En rigtig god oplevelse.

6 novembre 2024

Perfekt

Vi besøgte for første, men bestemt ikke sidste gang stedet i dag til frokost.

Utrolig venlig betjening og utrolig veltillavet mad! Jeg fik en overdådig tapasanretning, så smuk og velkomponeret - og rigelig! Skal opleves, men fremhæver gerne tunmousse og paté (!!!!!) samt nok 10 slags små tilbehør fra syltede valnødder til veltilberedte peberfrugter som formidable.

Manden min gik med spaghetti bolognese og blev tavs af glæde i en lille halv times tid. Vi havde valgt at sidde tæt på det åbne køkken, og alt blev tilberedt med stor omhu og sans for detaljerne.

Vi blev spurgt om alt var vel med maden i starten af måltidet og senere opfølgning på, om jeg ville have mere brød til tapas. Der var rigeligt med brød i første servering, så nej tak, men man bliver glad i låget af meget og alligevel diskret opmærksomhed.

Øv, at vi ikke bor på Fyn, men broafgiften vil ikke afskrække os fra at komme forbi igen, 464 kr. for det hele inkl. en stor cola og en Albani pilsner.

Så kompetent, velsmagende og venligt er meget sjældent til en madoplevelse til en fornuftig pris.

Tak ;-)

14 octobre 2024

God mad - meget dyrt

Maden smagte godt, men portionerne var utroligt små. Meget dyrt til prisen. Min datter bestilte en burger, god smag, men ikke gennemstegt kød. Forretten, carpaccio, var meget lille og slet, slet ikke som “grenen” i Odense, hvor man sagtens kan dele en forret. Det var ikke muligt at få et glas postevand, på trods af, at jeg bestilte et glas hvidvin.

17 août 2024

Øv for en oplevelse

Øv for en oplevelse. Jeg var på den gode smag igår med min familie. Vi havde bestilt bord til kl.18. Da vi ankommer får vi af vide at der er lidt travlt og vores bord var ikke blevet gjort klar, vi fik også af vide at man kan risikere at vente på maden i 30 min. Det sagde vi okay til. Vi fik bestilt vores mad, og drikke vare. Vi bestilte en flaske vin, hvor vi spurgte om vi kunne få en kande vand til, hvor der blev svaret "nej vi har desværre ikke postevand". så vi endte med at betale for en lille vand på flaske. Efter vi havde ventet i 45 min efter vores bestilling og ikke havde set vores mad endnu spurgte vi hvor lang tid der gik. her til fik vi af vide at der vil gå 10 min. efter 50 min fik vi endelig vores mad. Men ikke noget bestik, det blev vi selv nød til at spørger om. Selvom de havde haft 50 min til at gøre det klar. Da vi skulle betale endte vi med at betale den fulde pris, hvilket jeg spurgte ind til, hvordan det kunne være, vi var 7 mennesker som hvade købt drikkelse og mad ikke engang gratis drikkevare eller noget som helst. Der blev svaret vi har haft meget travlt i dag. hvilket sagtens kan være de har haft men der blev sagt til flere kunder at det har været sådan i flere uger. SÅ GØR DOG NOGET. ingen steder skal man vente 50 minutter på sin mad.

31 juillet 2024

Elendig og uforskammet betjening.

Elendig og uforskammet betjening.
Sætter aldrig mine ben der igen! Har aldrig fået så langsommelig, elendig og uforskammet betjening. Blev overfuset af indehaveren, fordi jeg bad om en ekstra tallerken til vores bestilte tapasbræt.

1 juin 2024

Et klassisk frokostkort - virkelig lækkert

Et klassisk frokostkort, som blev veltilberedt, og der var et fint udvalg af drikkevarer til. Gode vine på glas og de rigtige øl. Pariserbøffen var virkelig god, og nachos til knægten sprængte alle rammer. Datteren glemte sin bøjle, men efterfølgende sendte restauranten den til Kbh. Service var præget af smil og stor venlighed hele vejen igennem.

2 mars 2024

Falsk Wienersnitzel

Venlig betjening, ikke noget der, men wienersnitzel skal da være kalvekød. De bruger svinekød og så ville jeg kalde det skinkesnitzel. Meget tør og kedelig

29 juillet 2023

Super god betjening og elendig mad.

Super god betjening, men så er det også slut med roserne. Vi bestilte pariserbøf, der var 3 små skiver rødbeder( ikke hakket), knap 2 teskefulde hakket løg, der var så lidt peberrod at det ikke er værd at nævne. Æggeblommen var en tynd blomme hældt ud af en flaske.
Ok, så tager vi en dessert, Smuk jordbær panna cotta toppet med smuldret chokolade og frisk frugt
kr. 129,-
Jordbær, den smagte ikke af det og havde en lysebrun farve, 8 blåbær og smuldret hvid chokolade, intet smukt. Da jeg klagede til tjeneren gik han i køkkenet og fik den besked at det kunne der ikke gøres noget ved. Vi fik kaffen , og rødvinen var super.
Vil ikke anbefale at spise der.

3 juin 2023

Til grin...🤬

Hvor var det til grin...🤬 Et stykke kød på en håndfuld salt, det var hvad jeg fik og spise til Open By Night i Nyborg. Vi var på den "Gode Smag" hvor jeg ønskede at få noget med spaghetti/pasta, vores ven gik ind og bestilte til alle mand, men de havde de åbenbart ikke spaghetti, hvorefter han kom ud for, at jeg skulle skynde mig, at bestille noget andet. Jeg gik med ind og bestilte for 270 kr Ribeye 😱. Tjeneren slog det bare ind og det var det... Han gjorde os ikke opmærksom på at der ikke var noget, som i overhovedet ingenting, som tilbehør til...Må sige det var et fint stykke kød, HVIS ikke salaten var ren SALT, hvilket der gjorde det nærmest uspiseligt saltet... Som en sød dame i køen sagde da jeg gik ind og klagede at jeg kunne da bare havde læst menukortet ordenligt, det var da ikke svært at forstå...🤷 Temmeligt svært når det hele skulle gå så stærkt pga kø og almindelig god service, så spørger man da om man ikke skal have noget til.... 😶 Desuden ville jeg da ALDIG købt et stykke kød til 270 kr hvor der intet er til. Det er simpelthen for dyrt...

12 mai 2023

Min kone og jeg havde været på Johannes…

Min kone og jeg havde været på Johannes Larsen Museet i Kerteminde, og på vejen hjem kørte vi omkring Den Gode Smag på torvet i Nyborg for at få lidt frokost. Det fortrød vi bestemt ikke. Her blev vi modtaget af en meget venlig mand (ejeren ?), der straks tilbød at tage vores frakker og hænge dem ud i garderoben. De gør det i italienske specialiteter", og vi valgte et "standard" tapasbræt, der bestod af to italienske salamier, en dejlig italiensk kogt skinke og to italienske oste. Dertil en meget velsmagende basilikumpesto, blommechutny, grillede artiskokker og peberfrugt, let ristede mandler og to slags godt brød. Alt sammen til en meget rimelig pris. Af drikkevarer valgte vi den fremragende Anarkist New England Pale Ale (den lyserøde) fra Albanis specialbryggeri. Dog kunne man godt ønske et lidt mere varieret udbud af øl end lige Albanis sortiment. Ved betalingen blev vi tilbudt en smagsprøve af Summerbirds dejlige chokolade. Alt ialt en god måltidsoplevelsse på et lille hyggeligt sted.

4 mars 2023

Lang ventetid på maden

En ellers hyggelig fortovscafe, hvor drikkevarerne kom hurtigt. Men vi skulle vente 65minutter på maden og da den så kom var pastaretten lun og pomfritterne kolde!
Det var ikke ventetiden værd.

11 juillet 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit