Godt hjemmeside design. Meget stort vareudvalg. Fornuftige priser. Hurtig levering. Med varerne følger en personlig hilsen. Alt i alt en perfekt oplevelse. Jeg kan kun anbefale Den gule hylde.
L'entreprise a répondu
Alt gik som de skulle, hurtig betjening. Kan varmt anbefales :)
L'entreprise a répondu
Min datter fik en madkasse i 3års fødselsdagsgave. Hun tabte den uheldigt og låsen gik i stykker. Google og producentens hjemmeside var ikke til meget hjælp. Selvom skaden var selvforskyldt var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt som aftalt. Fint produkt, hurtig levering og tydelig tracking-info.

Réponse : Dengulehylde
Alt i alt en perfekt oplevelse.
Jeg kan kun anbefale Den gule hylde.

Réponse : Dengulehylde
Super fine produkter og en virkelig skøn købsoplevelse, da hjemmesiden er nem og overskuelig, at finde rundt på. Den gratis gaveindpakning og den personlige hilsen gav virkelig følelsen af, at der var gjort noget ekstra og det betyder meget. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her, og jeg glæder mig allerede til at give gaven videre til modtageren.

Fantastisk service
Nem hjemmeside
Hurtig afsendelse og modtagelse
Pakket så fint med et kort med om bare at vende tilbage hvis ikke det lever op til forventningen, hvilket det gør

Réponse : Dengulehylde
Hurtig ekspedering og endda med en lille personligt skrevet hilsen :) Kan varmt anbefales!

Réponse : Dengulehylde
Ditte fra Den Gule Hylde leverer verdens bedste kundeservice - det er en sand fornøjelse at handle hos hende. Og produkterne er også gode. Så en kæmpe anbefaling til alle.

Réponse : Dengulehylde
Altid en fornøjelse at modtage pakker. Alt er sirligt pakket ind og med lille hyggelig håndskrevet besked som vi sætter stor pris på. Kan varmt anbefales.

Réponse : Dengulehylde
Fine produkter, god kvalitet og service :)

Réponse : Dengulehylde
Så fine produkter! og pakken var enormt grundigt pakket, så mine havdyr julekugler ikke gik i stykker + hurtig levering. Tak!

Réponse : Dengulehylde
Fine og sjove varer. Hurtig levering, hurtig tilbagemelding på spørgsmål og et personligt skriv i pakken - tak for det 😊

Rigtig god hjemmeside
Lille personlig hilsen med pakken
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Sød hilsen
Fin indpakning
#whatsnottolike

Réponse : Dengulehylde
Selvom skaden var selvforskyldt var Ditte fra den gule hylde en kæmpe hjælp og skaffede en ny lås.
Kæmpe anbefaling herfra. Udover de sender hurtigt er servicen helt i top.
Det er ikke sidste gang vi er kunder hos den gule hylde.

Réponse : Dengulehylde
Super god service og information. Lynhurtig forsendelse OG et produkt som lever fuldt op til forventningerne 🌞🙏. Fulde stjerner herfra

Réponse : Dengulehylde
Alt gik som de skulle, hurtig betjening. Kan varmt anbefales :)

Réponse : Dengulehylde
Bestilte 2 snicksnack fade og 2 Göbe snack spinnere onsdag aften og har allerede modtaget dem i dag (fredag) Rigtig fine produkter. Har handlet her flere gange og det vil jeg blive ved med 😍

Réponse : Dengulehylde
Har handlet dér flere gange de sidste tre år.
Hurtig levering, god varebeskrivelse, fin service. En lille personlig hilsen med i pakken er virkelig skøn. De har flere produkter, der er brugbare især til madpakker.

Réponse : Dengulehylde
En savoir plus sur les différents types d'avis.