Klantvriendelijk
Had het verkeerd gebruikt waardoor er niets meer uit de bus schuim kwam. Goed geholpen met filmpje over juist gebruik en ondanks dat het mijn fout was kreeg ik toch een nieuwe bus.
Aucune trace de demande d’avis
Gebruik minoxidil nu 3 maanden, mijn partner zegt dat het te zien is, ik weet t niet zeker. Ik ben tevreden met deze apotheek want ik kreeg nette informatie over wat ik kon verwachten, bijwerkingen en zo. Of het resultaat uiteindelijk goed is moeten we zien, so far so good
Via online consult met een dermatoloog (247 dermatologist) ben ik in deze webshop gekomen. Dat ging super easy en hij adviseerde minoxidil schuim bij dermadomein. Dat was veel goedkoper hier dan bij andere webshops…. Dus 5 sterren
Ben hier terecht gekomen via de dermatoloog. Eigenlijk gewoon niks op aan te merken, snel geleverd en stukken goedkoper dan in de apotheek.
Ik had 1 bus minoxidil schuim waar niets meer uit kwam maar ik voelde dat er nog best veel in zat. Meteen bereikbaar op de chat en 2 dagen later nieuwe bus ontvangen.
dankjulliewel
Postnl had pakketje bij primera shop afgeleverd en ik wist dat niet. Toen s avond via chat contact gehad en ze stuurden meteen een nieuwe die ik een dag later had. Top
Bestelde voorheen minoxidil in buitenland, nu ook schuim via Nederlandse website. Contact via chat verliep snel en buiten kantooruren. Fijn advies en fijn dat ze nederlandse goedgekeurde minoxidil hebben