À propos de l'entreprise

2. Dinandier
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Accessoires de meubles

Écrit par l'entreprise

Designprodukter.dk er en dansk familieejet onlinebutik der drives af firmaet Kobberkompagniet I/S....... Kobberkompagniet er etableret i 1990 af Dorthe og Max Michael Jensen. Firmaet startede på 1 sal i Max´s forældres ejendom med at lave kobberpostkasser til det danske folk, men måtte hurtigt rykke i egne lokaler, hvor fremstillingen stadig foregår....... Kobberpostkasserne er lavet i hånden af danske kobbersmede, hver enkelt produkt er stemplet med vores mestermærke som kobbersmedene også gjorde i gamle dage, det er garanti for gedigen kvalitet......  Seneste tiltag er en Import/salgs-afdeling der står for indkøb af kvalitets postkasser og lamper. Det sker fra firmaer som de danske LAMPAS, ALLUX og ME-FA de tyske KEILBACH og BRAVIOS det finske BOBI og fra USA de ægte US-MAIL postkasser....... Vores succes med eksklusive designprodukter gør at vi løbende udvider vores sortiment med produkter til boligen og haven.......... Designprodukter.dk Ejet af : Kobberkompagniet I/S Fuglebæks Allè 4 4400 Kalundborg Tlf.: 42 90 70 72 Mail : kontakt@designprodukter.dk.......... cvr.: 16380776 Etableret : 1990.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot postkasse

Jeg købte en flot vinrød postkasse med hurtig forsendelse fra Holland.
Venlig og hjælpsom kundeservice - som tager TELEFONEN.
Super duper handel!!

17 juin 2025
Logo de Designprodukter

Réponse de Designprodukter

Tusind Tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at du kan lide den Vinrøde BobiClassic postkasse, det er også en rigtig flot farve.

Max Michael Jensen
Kundeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Postkasse handel

Bestilte en postkasse på nettet i Cortenstål, 2 sortering, og betalte ved bestilling. Modtog ordrebekræftelse.
Leveringspris 2000 kr, bestilte derfor selv fragtmand til 800 kr. samme dag. Ringede for at aftale afhentning. Får at vide, at postkasse er solgt, og at det er træls for mig.
Designprodukter tilbød køb af hvid postkasse til 5000 kr. “Så kan du købe noget maling og male den”.

6 mai 2025
Logo de Designprodukter

Réponse de Designprodukter

Kære Janne B.

Tak for din anmeldelse, og først og fremmest vil vi gerne undskylde for den oplevelse, du har haft i forbindelse med din bestilling hos os.

Det er naturligvis meget beklageligt, at den kæmpe Cortenstål 2. sorterings pakkepostkasse på 150 kg., som du bestilte, var udsolgt, selvom den stod angivet som tilgængelig. Varen var sat til salg i et meget begrænset antal (kun 2 stk.), og desværre blev lagerstatus ikke opdateret hurtigt nok i systemet.

Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været, og vi forsøgte derfor at rette op på situationen ved at tilbyde dig en tilsvarende pakkepostkasse i hvid aluminium – i samme design og til samme favorable pris.

Vi sætter stor pris på din interesse og håber, du trods alt har oplevet, at vi har forsøgt at finde en fair løsning.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen nærmere, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte.

Max Michael Jensen / Kobberkompagniet - ejer af onlinebutikken : Designprodukter.dk
Kundeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Postkasse handel

Leveringspris 2000 kr, så bestilte selv fragtmand til 800 kr. Ringede for at aftale afhentning. Får at vide, at postkasse er solgt, og at det er træls for mig.

6 mai 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Dont!

Jeg er nu ejer af postkassen elegance med tilhørende stande. Første gang vi før postkassen er den grim grundet bukkemærker i kanterne. Vi får den relativt smertefrit byttet og GLS kommer og henter og afleverer en nu. Den nye har nøjagtigt de samme skavanker. Skid hul i det vi bruger den. Jeg får den samlet uden brugsanvisning som ikke følger med eller kan hentes på hjemmesiden.

Den ene skrue på bagbeklædningen sidder nu halvt i og vil hverken ind eller ud. Popnitten må være gået løs. I toppen af postkassen gaber den grundet den måde den er samlet på.

Flot postkasse. Elendigt samlesystem.

Ordrenummer: 11011495

18 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Lige efter bogen.

God pris, kvalitet og hastighed.

Virkede for mig. Bestilte i går, og modtog i dag. Pakket fint og ingen problemer.

Tak.

Hilsen
Kim H.

17 avril 2018
Noté 4 sur 5 étoiles

problemfrit

Bestilte en vare som blev leveret inden for få dage. Prisen var ok, og produktet ligeså. Webshoppen ser meget hjemmebygget ud, og der er ikke megen kommunikation - efter varebestilling må man bare vente og se hvad der sker. Men altså: problemfrit.

8 octobre 2011

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus