Snelle verzending. Na een probleem met mijn bestelling ontzettend goed geholpen en het probleem snel opgelost. Vlotte communicatie met de medewerkers en top service. Deze webwinkel is een echte aan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Betrouwbaar, Behulpzaam, goed bereikbaar, snelle levering, fijn contact met de klantenservice. De stofzuigmond werkt niet goed op ons apparaat. Wij hebben contact gehad met de stofzuigerzak.nl en z... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Stofzuigerzakken en -onderdelen voor elk merk stofzuiger. Laagste prijs. Gratis levering v.a. € 15,-. Niet goed, geld terug!
Coordonnées de contact
Lorentzlaan 2, 3401MX, IJsselstein, Pays-Bas
- 030-7671111
- klantenservice@destofzuigerzak.nl
- www.destofzuigerzak.nl
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Topper!
Snelle verzending.
Vlotte communicatie met de medewerkers en top service. Deze webwinkel is een echte aanrader
Bestelling was niet goed gegaan
Bestelling was niet goed gegaan
Maar top service en probleem heel netjes opgelost
Echt fijn
Snel, betrouwbaar en vriendelijke klantenservice
De stofzuigmond werkt niet goed op ons apparaat. Wij hebben contact gehad met de stofzuigerzak.nl en ze hebben ons goed ondersteund in het vinden van de eventuele oorzaak en oplossingen.
Prima service
Ontzettend goed geholpen door de klantenservice (Pim).
Levering ging heel snel, prima verpakt, goede kwaliteit.
Bestel gerust bij de stofzuiger.nl.
Voordelige prijs en erg fijne service
Voordelige prijzen, vooral als bundel met een filter. Daarnaast leverden ze erg fijne service, waarbij ze mij goed en uitgebreid uitleg gaven over het bestelde filter. Volgende keer besteld ik zeker weer hier :)
Zeer snelle levering en bestelling.
Zeer snelle levering en bestelling.
Bovendien zeer vakkundig geholpen bij vraag over een product. Hierop duidelijke informatie over terug ontvangen.
Heel prettig en klantvriendelijk!
Ik schrijf niet vaak een recensie
Ik schrijf niet vaak een recensie, maar deze verdient wep 6 sterren. Hun eigen merk zuigmond voor Dyson V11 Animal Extra is werkelijk een uitvinding van buitencategorie. Door de slimme constructie is stofzuigen ineens een plezier, omdat er grote wielen onder gemaakt zijn. Slim bedacht, goede kwaliteit en goed advies in aanloop naar de aankoop. Echt blij mee!
Er was na een half jaar een mankement…
Er was na een half jaar een mankement aan onze stofzuigermond en dit is zeer netjes en snel opgelost! Uitstekende klantenservice en groot + fijn assortiment.
Goede service goed bedrijf prima opgelost
Goed bedrijf, er was iets niet goed gegaan, Ze gaan het gelijk oplossen (Pip) Service goed werd gelijk zelfde dag terug gebeld voor de oplossing, uit service nog extra service gekregen. Vertrouwen is zeker weer terug voor mij bij dit bedrijf, super dank. J Benard en C van de Langkruis.

Réponse de DeStofzuigerzak.nl
Stofzuigerzakken voor mijn oud toestel goed ontvangen
Stofzuigerzakken voor mijn oude stofzuiger, die ik in de handel niet meer kon vinden, besteld bij DeStofzuigerzak.nl.
Alhoewel het verlangde aantal niet in voorraad was, hebben ze hun uiterste best gedaan om mij op zeer korte tijd de gevraagde hoeveelheid in perfecte staat toe te sturen en in tussentijd mij ervan op de hoogte te houden hoever het stond met de levering.
Steeds zeer beleefd en dus een zeer fijne ervaring met stofzuigerzak.nl. 👍👌
Arsène Van Snick
Toppers !
Heb mijn bestelling gisterenavond geplaatst en vandaag al ontvangen. Snelle nette afhandeling, prijs/kwaliteit verhouding perfect, goede service en supersnel!
Zeer tevreden
Fantastische professionele service!!!
Fantastische professionele service!!!
Super kundige en vriendelijke klantenservice. Kunnen veel bedeijven een voorbeeld aan nemen!
Probleem kwam door PostNL
PostNL had mijn pakket kwijt gemaakt maar wel laten weten dat het was bezorgd. Stofzuigerzak.nl heeft dit heel netjes opgelost met mij en waarschijnlijk een coulance met dat rommelige postorderbedrijf bedrijf.
Zeer dankbaar ❤️🙏🏼
Goed advies en kreeg de goede zakken
Ik twijfelde of ik wel de goede stofzuigerzak kon bestellen bij. Ik heb over en weer met een geduldige medewerker geappt die al mijn vragen beantwoordde. Uiteindelijk de zakken besteld en was blij te merken dat het de goede waren. Fijn, want ik kocht ze voorheen bij Blokker, maar dat kan niet meer.
Verder een snelle levering en goed verpakt.
Aanrader!
De Triactive zuigmond en de pistoolgreep zonder afstandbediening aangeschaft voor de Philips XB9154/09 want de standaard zuigermond en handgreep met afstandbediening van Philips zelf werkte niet fijn. Ik was even bang dat het niet zou passen, aangezien andere sites aangaven dat het niet zou kunnen. Het past allemaal prima en ik ben er erg blij mee. Meteen ook maar eigen merk filters mee besteld, wat een aanzienlijk bedrag scheelt t.o.v. de originele. Het bestellen ging ook erg goed. De volgende dag had ik het al binnen en bezorgd door PostNL. Dik tevreden, ik bestel hier weer.
Snelle en goede reacties op vraag om…
Snelle en goede reacties op vraag om ondersteuning. Correcte levering
Misleading advertising & fraudulent payment
Misleading advertising online via Bol.com and fraudulent payment means you end up paying 30% more than what is advertised on Bol.com and you only get half of what you ordered. Next they will use excuses to state other vendors are responsible while agreeing that the advertising is "confusing", yet they will not send the rest of the order and only offer to refund when sending the product back ... thus avoiding having to ship what they owe you. Total scam!
Top service!!
Top service!!
Postnl had de zending uit eigen beweging retour gestuurd, maar na mailverkeer tussen de klantenservicemedewerker Claudia toch een nieuwe slang voor de stofzuiger mogen ontvangen.
Dit bedrijf is echt een aanrader als je iets voor je stofzuiger nodig hebt.
Doen wat ze beloven
Bestellen kipsimpel, bericht dat het klaar stond kwam als de brandweer en de bezorging idem dito. Schoolvoorbeeld van belofte doen én waarmaken ook. Gewoon een heel dikke 10!
Wat een fijn bedrijf
Ik moest onverhoopt een nieuwe stofzuiger kopen, maar was een parket zuigmond gewend. Ik had de oude per ongeluk mee naar grofvuil gebracht. Via Google zocht ik een universele en zo kwam ik uit bij de Stofzuigerzak. De volgende dag had ik hem in huis. Heerlijk. Toen bleek echter dat ik niet goed had gekeken en paste hij niet. Gebeld met het bedrijf en het is zo netjes opgelost. De oude hoeft niet terug om onnodige kosten voor mij te voorkomen en de nieuwe ontvang ik voor de meerprijs zonder verzendkosten. Ik ben zo blij dat ik hier heb besteld en niet bij Bol.com of een andere dropshipper die als eerste naar voren komen op Google. Hier kun je nog gewoon telefonisch contact hebben, wordt er meegezocht en meegedacht. Bijzonder fijn. Ik raad ook zeker aan om bij twijfel contact op te nemen zodat in 1x het juiste wordt bezorgd. Beter voor iedereen. En aanbevelen doe ik dit bedrijf absoluut.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.