Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig behagelig oplevelse at snakke med Thomas Grau. Super dygtig og kompetent til at sætte kunden ind i dækninger mv. samt at følge op med evt. spørgsmål så kunden føler sig set. Og så er prise... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S. Jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af Thomas Grau, og det var en super oplevelse fra start til slut. Han v... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opsagt lønsikring I forbindelse med en flytning af A-Kasse og lønsikring i slut 2025, som sidenhen er blevet annulleret, er min lønsikring så faktisk blevet annulleret ? Selvom resten af fl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god service. Den skønneste telefon sælger ringede til mig i går. I starten var dét med en fagforening ikke noget jeg lige havde tænkt over, men som nylig student i sabbatår med 3 forskellige ans... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Compagnie d'assurance habitation
  6. Compagnie d'assurance personnelle

À propos de Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S

Écrit par l'entreprise

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S tilbyder forsikringsløsninger til medlemmerne hos Det Faglige Hus. Vi sikrer, at medlemmerne er rigtig forsikret. For os betyder det, at du hverken skal være over- eller underforsikret. Du skal have præcis de forsikringer, der passer til dig og din familie - til den rigtige pris. Vi kalder det "forsikring med fordele".

Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig - uanset om du skal have et tilbud på dine forsikringer, har spørgsmål til dine forsikringsprodukter eller har en skade. Du træffer os på tlf. 73 40 41 45 eller mail: info@detfagligehusforsikring.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

55 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God, professionel kundeservice

God kundeservice, meget veludført hjælp især af Lone Eskerod!

Har haft brug for forsikringen og ingen problemer der.

Et plus er også meget billige forsikrings priser der er ikke noget at sætte din finger på der kan varmt anbefales!

25 juillet 2023

Hej Anders

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du vælger at dele din oplevelse.

God God God

Alt er bare godt

10 juillet 2023

Hej Dennis

Tak for at du deler din oplevelse med Det Faglige Hus Forsikring. Det er vi meget glade for.

God oplevelse

Jeg snakkede med en yderst kompetent og rar medarbejder, som vidste hvad han snakkede om. Han var god til at forklarer tingene så man forstod tingene.

29 juin 2023

Hej Jane

Tak for din ros af vores kollega.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kundeservice findes ikke

Kundeservice findes ikke hos dem. De godtager ikke indsendte dokumenter medmindre det er fra a-kassen og derefter får man ingen svar. Ikke meget ide i man tegner en lønsikring og man måske er heldigt at få noget udbetalt midt i måneden🤦‍♂️ tegn en lønsikring et andet sted.

30 juin 2023

Hej Søren

Vi beklager, at du har en oplevelse af, at vi ikke har leveret en ordentlig kundeservice. Vores målsætning er altid at betale lønsikring rettidigt, men indimellem bliver vi forsinket af, at vi ikke har den nødvendige dokumentation, der skal danne grundlag for vores udbetaling. Det er nødvendigt, at vi har informationer fra A-kassen for, at vi kan behandle din skade.

Venlig Hilsen
Anette Vestergaard
Skadechef Personskade og Lønsikring

Hej Frank

Tak for at du deler din erfaring med din kontakt til os.

Sublimt

Eminent hurtig håndtering af skadesanmeldelser ved telefonisk kontakt.

Yderst serviceorienterede medarbejdere.

Om de er dyrere eller billigere end andre er fuldstændig irelavant, når man får så sublim service og handlekraft.

Tak til Det faglige hus forsikring 😊

17 mai 2023

Hej Tina

Tak for din anmeldelse af vores skadebehandling. Vi er glade for, at du har taget dig til til at skrive den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har i dag snakket med Mads omkring…

Har i dag snakket med Mads omkring forsikringer. I den forbindelse har jeg beslutte at flytte vores forsikringer til DFH. Håber selvfølgelig hvis behovet opstår, at hjælpen er lige så god.

22 février 2023

Hej Michael

Tak for din flotte anmeldelse af Mads og Det Faglige Hus Forsikring.
Vi er glade for, at du bliver kunde ved os.

Helt Fantastisk

Helt Fantastisk! Søde om kompetent medarbejdere, snakkede med 2 og fik løst det hele, et Stort tak til Finn for en kæmpe indsats, og super hjælp. Vil anbefale DFH til alle.

7 février 2023

Hej Andreas

Tak for din flotte anmeldelse af Det Faglige Hus Forsikring. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er ganske tilfreds med DFH

Jeg er ganske tilfreds med DFH! Jeg har kun positive oplevelser at dele, plus møder altid fleksibilitet fra alle de medarbejdere som jeg kommer i kontakt med.
Der er plads til spørgsmål og god hjælp at hente, så jeg har personligt intet at klage over.

30 janvier 2023

Hej Mette

Tak for din anmeldelse af din oplevelse med Det Faglige Hus Forsikring.
Vi er meget glade for, at du deler din erfaring.

Venlig Hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Snakkede med en meget sød

Snakkede med en meget sød, veltalende, forklarende herre 🤗 han kunne gøre alle mine forsikringer billigere, så fantastisk medarbejder 🤗

18 janvier 2023

Hej Mia

Tak for at du deler den oplevelse, du har haft med vores forsikringsrådgiver.

Det er vi glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Du finder ikke bedre fagforening

Du finder ikke bedre fagforening. Flinke og gør alt for at hjælpe en med ens problemer. Så gør sig selv den tjeneste at få det faglige hus som fagforening.

4 janvier 2023

Hej Steffan

Tak for din 5 stjernede anmeldelse. Vi er glade for, at du deler den her.

Bedste fagforening ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Så god fagforening.
De sørger for alt. De arbejder hurtigt. Altid søde og meget hjælpsomme. De sørger for man er opdateret på sine forsikringer, så det er så godt og billigt som muligt
Helt klart den bedste fagforening

1 janvier 2023

Hej Dorthe

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du deler den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Go behandling og service bare helt…

Go behandling og service bare helt iorden flinkt personale

28 décembre 2022

Hej Alex

Tak for din anmeldelse af din oplevelse ved os. Vi er glade for at du deler den.

Et kæmpe tak til Fin

Havde fornøjelsen af at blive ringet op af Fin Jensen som var så høflig at give mig et tilbud som man bare ikke kunne sige nej tak til!

Servicen er i top!

Kan klart anbefalede at få forsikring her! Så mangler du et godt tilbud så spørg efter Fin Jensen

22 décembre 2022

Hej Mads.
Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for.
Lone Eskerod
Salgssupporter

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk service og helt igennem…

En fantastisk service og helt igennem fantastisk medarbejder ved navn Rasmus. Meget tilfreds

12 décembre 2022

Hej Maddy

Tak for din fine anmeldelse - Hele teamet er glade for din feed back.

Noté 5 sur 5 étoiles

Givende og reel samtale med…

Givende og reel samtale med forsikringsrådgiver. Dejligt at få overblik i et forståeligt sprog.

11 décembre 2022

Hej Miriam

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi stolte af.

Hyggeligt og alvorlig

Hyggeligt, sjov og alvorlig. fik en god snak om alle forsikringerne.

11 décembre 2022

Hej Kim

Tak for at du deler din oplevelse i forhold til din forsikringsgennemgang. Det er vi glade for.

God kunderådgivning

Palle, rådgiveren som jeg talte med, har været meget kvalificeret og stillide nogle vigtige spørgsmål ved overflytning af min lønsikring til DFH, at selvom prisen ved DFH er højere end den, jeg betalte før, efter at gennemgået min tidligere lønsikringspolice for at finde svar på Palles spørgsmåle, som var krav og vilkår på forsikringen, vidste det sig, at det alligevel bedre kunne betale sig for mig at have forsikringen tegnet i DFH end hvor jeg havde den før.

1 décembre 2022

Réponse de Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S

Tak for at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse med vores Forsikringsrådgiver Palle.
Det sætter vi pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige haft den mest behagelige…

Har lige haft den mest behagelige samtale med Finn Jensen fra Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S. Jeg har kun rosende ord. Jeg fik en yderst kompetent og professionel behandling, så jeg kan varmt anbefale dem.
Helle, Aalborg

8 décembre 2022

Hej Helle

Tak for den 5 stjernede anmeldelse og de flotte ord.
Vi er glade for, at du deler din oplevelse her.

God og hurtig service

God og hurtig service. Et godt sted at have forsikringer.

8 novembre 2022

Hej Kasper

Vi er glade for, at du er tilfreds med at være kunde ved os - og at har lyst til at dele dine oplevelser.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus