Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig behagelig oplevelse at snakke med Thomas Grau. Super dygtig og kompetent til at sætte kunden ind i dækninger mv. samt at følge op med evt. spørgsmål så kunden føler sig set. Og så er prise... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S. Jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af Thomas Grau, og det var en super oplevelse fra start til slut. Han v... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Opsagt lønsikring I forbindelse med en flytning af A-Kasse og lønsikring i slut 2025, som sidenhen er blevet annulleret, er min lønsikring så faktisk blevet annulleret ? Selvom resten af fl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god service. Den skønneste telefon sælger ringede til mig i går. I starten var dét med en fagforening ikke noget jeg lige havde tænkt over, men som nylig student i sabbatår med 3 forskellige ans... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Compagnie d'assurance habitation
  6. Compagnie d'assurance personnelle

À propos de Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S

Écrit par l'entreprise

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S tilbyder forsikringsløsninger til medlemmerne hos Det Faglige Hus. Vi sikrer, at medlemmerne er rigtig forsikret. For os betyder det, at du hverken skal være over- eller underforsikret. Du skal have præcis de forsikringer, der passer til dig og din familie - til den rigtige pris. Vi kalder det "forsikring med fordele".

Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig - uanset om du skal have et tilbud på dine forsikringer, har spørgsmål til dine forsikringsprodukter eller har en skade. Du træffer os på tlf. 73 40 41 45 eller mail: info@detfagligehusforsikring.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

55 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Var en dejlig og forstående samtale

Var en dejlig og forstående samtale . Intet gik stærkere end man kunne følge med og forstå alt

11 juillet 2024

Hej Lillian

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hjælpsom.

fantastisk hjælp med at finde frem til de rigtige forsikringer og med bedre vilkår end jeg havde i forvejen. Var en da hjælpsom med at finde vilkår på opsigelse af tidligere autohjælp.

10 juillet 2024

Hej Jan

Tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for, at kunne hjælpe dig til bedre dækninger.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke noget fylder en med løgn vil…

Kan ikke noget fylder en med løgn vil ikke hjælpe med en skid når arbejdsgiveren bryder mod loven

4 juillet 2024

Hej Johnny

Jeg kan ikke se, at du har dine private forsikringer ved os.

Vil du kontakte mig, således vi kan hjælpe dig i forhold til det du har oplevet. Ring venligst på tlf. 7340 4149.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service,jeg fik alle svar på mine…

Super service,jeg fik alle svar på mine spørsmål og jeg fik en godt tilbud på eksistering forsikring. Tak for en godt service en mere gang.

3 juillet 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft det forsikring selskab i mange…

Har haft det forsikring selskab i mange år og de er fantastiske! Vil klart anbefale det. Så søde og rare og god service og fantastiske priser oven i. 😃

28 juin 2024

Hej Gro

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed og service.

Hilsen

Be careful

De lover guld og grønne skove, og kringler tingene så man bliver bundet til ting, man så skal betale ekstra for ved opsigelse.... 🥲
Be careful

28 juin 2024

Hej Sarah

Jeg ved du er i kontakt med en af mine kolleger omkring din oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7340 4149, såfremt du har brug for yderligere oplysninger.

Dårlig kundepleje!

De lagde gebyr på at jeg ville skifte forsikring til trods for st jeg har været kunde hos dem i ca 10år! Men de siger at fordi de er blevet opkøbt gælder de 9,5 år åbenbart overhovedet ikke!! Tjek efter inden du vælger dem her, bare så du ikke brander nullerne dom jeg har gjort!

24 juin 2024

Hej Carina

Jeg ved du har talt med min kollega Kasper. Du er velkommen til at ringe, såfremt der er noget, du ønsker yderligere uddybet.

Proper good service!

Proper good service!

24 juin 2024

Hej

Tak for din anmeldelse af vores service.

Reel vejledning

Kyndig og behagelig vejledning omkring nuværende forsikringer. Intet pres eller salgstricks for at tilkøbe (unødvendige) forsikringer.

19 juin 2024

Hej Michael

Vi er glade for, at du deler den oplevelse du har haft, i forbindelse med din kontakt til vores afdeling.

Very good company

Very good company. Nice adviser Christian

Hej

Vi er meget glade for din anmeldelse. Tak for den.

Very Nice service

Very Nice service, especially big thanks for Christian.

Hej Oleksandr

Tak for din flotte anmeldelse af Det Faglige Hus Forsikring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Christian Klingert Krüger har været en…

Christian Klingert Krüger har været en rigtig god rådgiver i forhold til forskellige tilbud jeg har fået fra forskellige selskaber. Det har været en god oplevelse hele vejen igennem.

Hej Michal

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med at få tilbud fra os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Han hjælpe mig meget at jeg spar mange…

Han hjælpe mig meget at jeg spar mange penge. M V H. Mehdi Mobarez Rad

13 juin 2024

Hej Mehdi

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik den bedste snak med en…

Jeg fik den bedste snak med en konsulent, som ikke kun havde salg for øje - hvilket var meget rart, man kunne mærke hun var virkelig reel.

12 juin 2024

Hej Louise

Jeg er glad for at du oplever at få god rådgivning, når du er i kontakt med os. Tak for din tilbagemelding

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god og effektiv behandling

Meget god og effektiv behandling. Christian der hjalp var meget behjælpelig og rar at have med at gører. Både mig og min kæreste har forsikringer ved dem og de er meget prisvenlige

Gode anbefalinger herfra

12 juin 2024

Hej Kris

Tak for den flotte anmeldelse af vores forsikringsrådgiver. Vi er glade for, at du deler din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Snakker med ellers en flink ung mand

Snakker med ellers en flink ung mand, ang mine forsikringer som skal overgå til dem, alt er klaret og klar og dato er også klar, brugte en lille uge på at få det på plads, nu i dag ringede så en anden gut som har været ude og lige se på huset, og forklarede mig at mit hus var lige under standart og at de så ikke havde lyst til at forsikre det alligevel, huset er ellers vurderet til ca 1,3 mil. Og ligger lidt ude på landet, så nu har jeg så også taget et valg, det faglige hus er hermed fra i dag ikke min fagforening mere da de ligger lige under standarten så dem gider jeg ikke mere. Føj siger jeg bare. FØJ!!!

7 juin 2024

Hej Thomas

Jeg ved at du er blevet kontaktet af en medarbejder omkring ovenstående problemstilling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Umådelig sød og rolig agent..

Umådelig sød og rolig agent..
Yderst tilfreds med opringning vedr. vores forsikringer.

31 mai 2024

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du værdioplever vores serviceopkald.

Noté 5 sur 5 étoiles

Selvom jeg ikke valgte forsikringer her, ville jeg stadig anbefale dem!
God og hjælpsom service af Stig!

14 mai 2024

Hej Rasmus

Tak for den flotte anmeldelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

25 avril 2024

Hej Labinot

Tak for din anmeldelse af vores service.

Hilsen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus