Holbæk. Super lækker mad - hele vejen igennem! Vi fik "buffet" til 22 personer, leveret til døren, perfekt til en fødselsdag i solskinsvejr. Alt var godt: salaterne, kyllingen, laksen og falafel. Smu... Voir plus

Spild af penge!! Fik to slags salater med kylling strimler ved siden og enkel falaffel - efterlod maden kort efter jeg smagte det! Føj - alt på tallerkenen var GAMMELT! Kylling strimlerne var tørret... Voir plus

Det er virkeligt synd og deprimerende, for det kunne være så godt. Har købt mad tre gange i Det sunde køkken i Køge, men aldrig fået det jeg havde tænkt mig. Der er aldrig nok kyllingespyd. Græsk sala... Voir plus

Maden er sådan set ok. Portionerne er bare alt alt for små, ofte er de løbet tør for flere af retterne lige omkring rush-hour, og så er der enkelte venlige ung arbejdere, men oftest er betjeningen su... Voir plus

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super mad og service

Skulle bestille mad til 20 personer, sådan lidt akut. Ringede og fin super god vejledning (samme dag). Der var Inter som ikke kunne lade sig gøre og da jeg kom fik jeg alt maden i til kasser, som de bar over i min bil. Jeg er super tilfreds med servicen og maden var bare så lækker og frisk.

18 mars 2018

Ikke som før

Har fået mad her rigtigt mange gange og været godt tilfreds. I dag var det noget ringere. Dels var mængden af salat reduceret, dels var det flere, som ikke helt levede op til tidligere. Bl. a. var brokolisalaten sort det uden dressing, rosiner mv - det var ren rå brokoli. Undre om der er kommet nye ejere.

13 février 2018

god oplevelse hver gang

Uden undtagelse lækre varierende salater der altid smager friskt og til rimelige priser. Venligt professionelt personale med overskud selv når der er lang kø. Dét er go' stil! :)

11 mai 2017

God mad og betjening!

Et rigtig godt koncept. Jeg oplever altid en god betjening. Frisk og velsmagende mad. Overskuelige priser. Skiltene er utrolig nemt læselige og forståelige. Jeg forventer ikke, at medarbejderne kan læse mine tanker, som visse andre anmeldere.

3 décembre 2015

Skuffelse

Jeg købte idag 2 salater og 2 grillspyd til 84kr.
Da jeg har betalt siger manden bag disken "husk en anden gang kan du få 3 salat og 2 grillspyd for samme pris"...
Hvorfor så ikke lige sige det, når jeg bestiller? Jeg blev virkelig irriteret. Det var virkelig dårligt service.
Maden var rigtig god trods omstændighederne men bestiller ikke derfra igen efter det nummer (: !

27 mars 2015

God mad

Grundlæggende er maden og betjeningen god.

Dog kan priserne være lidt høje, hvis man er flere end 2 personer, der skal have mad, og så kan der også være en del kø.

Men alt i alt er det et godt sted :)

26 septembre 2014

Københavns ubetingede bedste salat- og sandwichbar

I mit job som chauffør kommer jeg rigtigt meget rundt i København og hovedstadsområdet. Jeg gider ikke spise usund burgermad og har derfor nok prøvet samtlige salatbarer der er i københavn. Jeg kan nu fastslå at der kun er ÈN der dur og det er "Det sunde køkken" på Lyngby hovedgade. Deres salater er altid super friske og lækre. Deres sandwiches er fulde at smag og man kan få både bagels og flutes. Brødet smager som om de selv har bagt det og det er bare en ren nydelse. Personalet er meget søde og imødekommende og priserne er ikke dyrere end andre salatbarer. Den eneste ulempe er, at man ikke gider spise andre steder mere efter man har prøvet "Det sunde køkken" i Lyngby

23 mars 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit