Een leuke en fijne verkoopster is Fleur! Fleur heb ik contact mee gehad en heeft mij erg fijn geholpen met mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit en ondanks wachten was het dat meer da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Voor de 6e keer besteld. Altijd heel blij met mijn sieraden! Krijg altijd complimenten over mijn sieraden. Goede kwaliteit, douche er altijd mee en verkleurt niet. Snelle levering! En je wordt vriend... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb gisteren op de huishoudbeurs super mooie sieraden gekocht. De prijs & kwaliteit verhouding klopt. Leuke meiden , erg behulpzaam! Zeer tevreden.
Bij DEVENTE shop je de leukste stainless steel sieraden voor een betaalbare prijs!
Amsterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Mooie sieraden, precies zoals op de website. Maandagavond besteld, woensdag al geleverd. Mooi verpakt en in handige bewaarzakjes
Mooie sieraden en top service.
Sieraden zijn echt geweldig en een snelle topservice. Al vaker besteld en zal zeker in de toekomst weer bestellen

Réponse de DEVENTE
Hele mooie sieraden en verkleuren ook niet raad het echt aan!

Réponse de DEVENTE
Snelle levering en een cadeautje om uit te mogen pakken. Mijn vriendin was er super blij mee!

Réponse de DEVENTE
Mijn armband is nu al kapot, ik ga alle 3 terug sturen. Ik maakte het gespje los en hij breekt gewoon af.

Réponse de DEVENTE
Sieraden voor een collega besteld, ze was er super blij mee! Alles was super leuk in gepakt en super snel binnen!

Réponse de DEVENTE
Snelle levering, goede service.
Oorbellen en ketting zijn zoals omschreven, mooie kwaliteit.

Réponse de DEVENTE
Ben altijd supergoed geholpen. Snelle service en ben altijd blij met mijn aankopen! Ga zo door. Super!!!

Réponse de DEVENTE
Ik heb hier al een paar keer besteld. De sieraden zijn echt heel mooi en leuk!
Wat vooral heel fijn is dat ze ook mooi blijven, hoe vaak je ze ook draagt 🙂
De service is ook altijd snel en goed, ook als je advies nodig hebt kan je altijd even een berichtje sturen.

Réponse de DEVENTE
Ben heel erg tevreden mooi materiaal en absoluut niet duur , echt betaalbaar

Réponse de DEVENTE
Vandaag op de huishoudbeurs gekocht. Het zijn hele mooie en kwalitatieve sieraden. Super goede service en ben onwijs blij met mijn aankoop
Ze hebben vet leuke sieraden, ik heb 1 armbandje gekocht alleen is die al 2 keer stuk gegaan.

Réponse de DEVENTE
Leuke oorbellen, veel zorg besteed aan de verpakking. Snelle levering. Gewoon top dus!

Réponse de DEVENTE
leuke vriendelijke verkoopster, die met je mee denkt en goede status updates geeft over de bestelling, die snel geleverd wordt. de producten zijn mooie en hip tegen een goede prijs. van het pakketje dat we ontvingen wordt je gewoon blij zo leuk het is ingepakt.