0,0 ster.
0,0 ster.
Deze lui doen niks anders dan liegen, bedriegen onder 't mom van huizen verhuren. Ondertussen gentrificeren ze langzaam hele woonwijken waar ze de betaalbare verhuurwoningen laten slopen en er veel duurdere woningen neerzetten waar uiteindelijk kapitaal naartoe word getrokken terwijl ze de mensen met minimumloon wegdrukken die worden uitgeleverd aan huisjesmelkers . Er is geen wooncrisis die is begonnen omdat immigranten de boel inpikken. Er is een wooncrisis omdat alle betaalbare woningen GESLOOPT worden. En dan zetten ze tussen de reviews allemaal positieve reviews met buitenlandse namen zodat de indruk word gewekt dat de immigranten alles inpikken en Nederlanders alleen maar bozer worden en niet doorhebben dat 't niet de immigranten zijn die alles inpikken . Ik sta zelf als Nederlander met een buitenlandse achtergrond en naam al 5 jaar ingeschreven en ze doen alles om mij geen woning te verhuren. CORRUPT.
EDIT : hun reactie is gewoon pure lucht. Blijf reageren blabla. Woonplaats is trash plus dat alles geloot wordt niet klopt. Zelfs op inschrijfduur ben ik nog duizendste als ik reageer.

Réponse de De Woonplaats