Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund Avis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvad skal man bruge en fagforening til, hvis de ikke engang kan forhandle rimelige vilkår ift løn og særligt voksenelev løn. På andre uddannelser er der forhandlet en rimelig løn på plads for elever... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De sidste par år har jeg af flere omgange haft brug for rådgivning af fagforeningen. Selvom jeg både har skiftet erhverv og er blevet fleksjobber har jeg altid fået al den hjælp jeg havde brug for. Is... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Havde jeg kunne give jer 0 stjerner havde jeg gjort dette. Jeg kan på ingen måder anbefalde jer til nogen, i forsøger og afpresse klinikker og bruger beskytte metoder! Jeres trustpilot afspejler v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner herfra og KÆMPE ros til Danielle! 🤩🤩 Jeg har haft en del problemer med min tidligere arbejdsplads og Danielle har hjulpet og støttet mig igennem det hele, og nu er sagen endelig lukket... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne

Informations provenant de diverses sources externes

Beskrivelse

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

HOLD JER LANGT VÆK FRA DKDF!!!!

Havde jeg kunne give jer 0 stjerner havde jeg gjort dette.
Jeres trustpilot afspejler virkelig hvilke fagforening i er, og man skulle helt sikkert se det afsnit i kontant hvor i også var med!
Hold jer langt væk fra denne fagforening og brug hvilken som helst anden da alt andet KUN kan være bedre end dansk frisør og kosmetiker forbund!

10 mai 2021

Ingen tilbagemelding.

Ingen tilbagemelding.
Har den 17 december henvendt mig til fagforeningen, da jeg har observeret en tendens i frisørsaloner som de unge ikke er tjent med. Det lader til at de er ligeglade med deres medlemmer. Sørgeligt at vores fagforeninger ikke vil stå bag de unge og deres arbejdeforhold.

8 janvier 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Betaler til en fagforening som ikke har rygrad nok til at gøre deres arbejde ordenligt

Havde en forfærdelig sjef som snød med min løn, undlod at betale ind til Sygeforsikring Danmark, var fuldstændig ligeglad med arbejdsmiljøloven og kørte mig ned psykisk så det endte med at jeg blev sygemeldt i 2 mdr pga akut stress.
Tog så til min fagforening (DFKF) som skal forstille sig at være der for os (medlemmer) og kæmpe for vores sag.
Men hende jeg kom til møde med sagde ordret "Jamen sådan har det været siden inden du blev født." og at jeg ikke skulle forvente at det ville ændre sig foreløbigt. Og at der ikke rigtig var noget de kunne gøre andet end at kikke på den økonomiske del af det.
Er så skuffet og flov over min fagforening!

9 décembre 2014
Noté 1 sur 5 étoiles

Mage til inkompetent fagforening skal lede længe efter...

Har adskillige gange spugt til løn forhold for voksen kosmetiker-elever, har hver gang fået svaret at det slet ikke findes - lønnen er den samme uanset om man er 16 eller 26 år, det viste sig forkert - men den oplysning fik man først da man kom på skole og snakkede med andre elever !
Har flere gange spurgt til lønnen generelt, da hverken elev eller arbejdsgiver kan finde ud af det - fagforeningen svarer hver gang noget uforstående og henviser til overenskomsten, som blot fortæller om en AER sats - ved forespørgsel om man kan få noget af det de siger på skrift, til at vise arbejdsgiver, er svaret 'nej, i kan bare læse overenskomsten' (Som vi jo så ikke helt kan forstå, det er derfor vi ringer!)

Generelt virker det som om at der kun er 1-2 ansatte, som er til at snakke med - de andre snakker ned til en, afbryder mens man taler og svarer overordnet slet ikke på det man spørger til.

Vi har tilmed, mere end en gang, oplevet at få skæld ud for at vi er blevet stillet om til en forkert person - som kun modviligt vil gøre et forsøg på at hjælpe...

Hvis man har problemer med sin arbejdsgiver går man til sin fagforening, hvis man har problemer med sin fagforening går man til ??

Vi overvejer kraftigt at skifte til en anden fagforening, men er lidt i vildrede - for kan en af de frie fagforeninger hjælpe os godt nok og har vi de samme rettigheder (omvendt kan det vel næppe blive være)?

8 avril 2009

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus