Banner for Diætisthuset

Diætisthuset Avis

1 182
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Anne har været en kæmpe støtte gennem det sidste år og hjulpet mig med at tabe 10-12 kg og derefter holde vægten også selvom livet blev svært, jeg blev stresset og presset. Hun lyttede til hvordan mi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anne er en rigtig dygtig og varm person som sætter sig ind den person problemer og sætter også gerne spørgsmål Hendes væremåde har i den grad været med til at jeg kom i mål med det som jeg havde sa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan desværre ikke anbefale dette vægttabsforløb ud fra min egen oplevelse. Jeg var tilknyttet diætisten Cecilie, men oplevede desværre manglende engagement og følte mig ikke mødt eller støtte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Har gået hos Birgitte i Aarhus siden 2019 og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Og man kan se progression fra gang til gang! Og det giver mig tryghed i at der er styr på det og jeg bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'amincissement
  2. Centre de santé communautaire
  3. Clinique spécialisée

Écrit par l'entreprise

Diætisthuset har Danmarks største netværk af autoriserede kliniske diætister med 15 klinikker fordelt over hele landet. Vi arbejder for at optimere den danske sundhedsadfærd. Vi skal styrke danskernes forståelse af deres eget helbred, og udvikle deres handlekompetencer, til at træffe sunde valg, på et oplyst grundlag. Vores mission er at skabe en sundere fremtid for alle danskere ved at tilbyde personlig og effektiv ernæringsvejledning, der imødekommer specifikke ernæringsbehov og fremmer vedvarende livsstilsændringer. Vi arbejder for et liv uden livsstilssygdomme. Vi gør Danmark sundere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 182)

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super forløb på Amager

Jeg gik hos Gita på Amager, for at få hjælp til IBS og vægttab, og havde en rigtig god oplevelse. På få måneder fik jeg styr på maven på en måde jeg ellers aldrig har haft, og vægttabet kunne vi gennemgøre uden at det blev indgribende i min hverdag, og i mit eget tempo. Tak!

20 février 2025

Hej Katharina,

Tusind tak for din anmeldelse og at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at læse hvordan du har fået hjælp til til både IBS og vægttab, og så i dit helt eget tempo.

Vi ønsker dig godt videre med de nye rutiner etc.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg følte mig godt tilpas og forstået

Jeg følte mig godt tilpas og forstået. Der blev snakket meget om hvad jeg spiser og det er jo det man gør. Men Idas forståelse var perfekt i forhold til mine problemer.
Så jeg har også bestilt kostplan ved hende. 5 stjerner ja tak

25 février 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder enormt meget for os og vores diætister.

Det glæder os at læse hvordan vores diætist Ida har taget godt imod dig og I er kommet godt i gang med en god snak om kosten, dine problemstillinger og nu arbejder videre med en kostplan.

Vi ønsker dig et godt videre forløb!

Rigtig godt forløb

Har haft et rigtigt godt forløb hos Ida i Lind ved Herning.
Gode samtaler og værktøjer.
Tabte ca. 10kg igennem forløbet.

Stort tak til Ida og Diætisthuset

1 janvier 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter både vi og vores diætist utrolig stor pris på.

Det er dejligt at høre du har haft et godt forløb og fået bl.a. nogle gode værktøjer til at opnå det utrolig flotte resultat.

Vi ønsker dig fortsat god vind her fra.

Noté 4 sur 5 étoiles

Spise uden afsavn

Jeg har gennem mit forløb hos Natacha I Slagelse Diætishus, fået en klart bedre spisrytme og gode værktøjer til ikke at havne i de dumme beslutninger, man i løbet af lange arbejdsdage kan og bliver præsenteret for.
Det er bliver gjort på en måde så jeg ikke føler jeg mangler mad, og snacks ikke behøver være usunde og jeg effekten er at jeg mærker en nedadgående trang til søde sager og taber mig👏🏻
Senest 2,6 kg. på 14 dage🤩

21 janvier 2025

Hej Kim,

Tusind tak for den flotte anmeldelse af dit forløb hos vores diætist Natacha i Slagelse.

Det glæder os at læse hvordan du har formået at optimere din spiserytme og med værktøjer fra vores diætist, har fået skabt en hverdag uden afsavn og opnået en sund mæthed, til at kunne modstå hverdagens fristelser.

Vi ønsker dig et videre godt forløb mod flere flotte resultater - Godt gået!

Rigtig godt forløb

Rigtig godt forløb, det fungerede super godt. God vejledning. Fik nogle gode redskaber med derfra.tabte gennem forløbet, 10 gange. Lidt over 10 kg.Stime G. Performede super professionel og engageret

13 janvier 2025

Hej Alfred,

Tusind tak for din fine anmeldelse af dit forløb og oplevelse hos vores diætist Stine på Frederiksberg.

Det glæder os at læse hvordan du med god vejledning og redskaber fra vores diætist har formået utrolig flotte resultater, godt gået!!

Vi ønsker dig fortsat god kurs.

Som født på ny

Som født på ny
En kæmpe stor tak til Charlotte fra Roskilde - du har trukket mig ud at mit hi, med din fantastiske hjælp - du er så rolig, kompetent, lyttende, støttende og jeg mærker så tydeligt at du glædes over min fremgang - Tak for alt det du er :-)

For mig vendte Charlotte mit liv fra træt med træt på pga lavt stofskifte og maveproblemer - til et langt mere energifyldt liv - med den dejlige bonus, at jeg har et stille og fornuftigt vægttab. Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset men særligt Charlotte i Roskilde.

16 janvier 2025

Hej Sussie,

Først og fremmest tusind tak for din meget fine anmeldelse og at ville dele din historie og oplevelse hos vores diætist, det sætter vi utrolig stor pris på.

Det glæder os meget at læse hvordan du føler du er født på ny og hvordan du med god hjælp fra vores diætist Charlotte, har som du selv siger kommet ud af dit hi via hjælp, støtte, lytte og viden fra vores diætist. Og det glæder os endnu mere hvordan du har opnået både et mere energifyldt liv og bonus noget vægttab - Godt gået!!!

Vi ønsker dig rigtig god vind videre på din rejse og forløb.

Super vejledning af Birgitte fra Aarhus

Jeg stod i starten af 2024 med en læge der sagde at vægten nok snart skulle til at ned hvis jeg ikke skulle bøvle med den fremover.
I forbindelse med dette fik jeg arrangeret et diætistforløb med Birgitte i Aarhus.

Birgitte har siden maj-24 bidraget med professionalisme, dygtighed, nærvær, positivitet, og generelt været ufatteligt opmuntrende og hjælpsom på hele vejen. Dette har ledt til et betydeligt vægttab på 23kg.
Hendes mantra med at intet er forbudt, og at man ikke skal føle man går glip af noget har betydet at det er gået som smurt og kiloene bare er dalet støt over perioden. Hun giver gode guidelines som gør det nemt at tage fornuftige valg, men samtidigt tillader spontane ture i byen.
Jeg er på nuværende tidspunkt kommet halvvejs i mit vægttab, men planen er helt sikkert at Birgitte også for lov til at hjælpe mig med de næste 25 kg.

10 janvier 2025

Hej Torsten,

Først og fremmest et kæmpe tillykke med det indtil nu utrolig flotte resultat, godt gået.
Og det glæder os at læse hvordan du med vores diætist Birgitte, har formået at opnå dette flotte resultat og har lyst og mod på at fortsætte mod dit endelige mål.

Vi er sikre på at du nok skal klare det, med netop det mantra at intet er forbudt, men man tænker over sine valg og mængder.

Vi ønsker dig rigtig god vind videre herfra og takker for den utrolig fine anmeldelse på dit forløb indtil nu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelige samtaler med personlig…

Super behagelige samtaler med personlig vejledning som fokus.
Rigtig gode forklaringer og god opfølgning.
Oplever at være i fokus og ikke blot et nummer i rækken.
Kun ros, anderkendelse og anbefalinger herfra.

19 décembre 2024

Hej Laila,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, den sætter vi utrolig stor pris på og glæder os over at læse denne.

Diætisthuset arbejder bla. ud fra den personlige vejledning, hvor der netop er fokus på dig som person og der tages højde for dine behov, problemstilling og livsstil, så man ikke blot er et nummer i rækken.

Vi ønsker dig et fortsat godt forløb herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fint forløb tabt 11 kg på 3 1/2…

Meget fint forløb tabt 11 kg på 3 1/2 måned, Gita i Charlottenlund, er en dygtig diætist som som giver lyst til at fortsætte selv om julen står for døren, jeg har fået rigtig gode tip til nye sunde vaner.

18 décembre 2024

Hej Lone,

Tusind tak for din fine anse, den sætter vi utrolig stor pris på.

Det glæder os at læse du har haft et fint forløb og opnået flotte resultater, og at du har fået nogle gode råd til nye sundere vaner og især her henover julen.

Vi ønsker dig et videre godt forløb og rigtig glædelig jul.

Noté 5 sur 5 étoiles

Birgitte fra Diætisthuset i Århus er helt fantastisk!

Jeg fik bevilliget et forløb hos Diætisthuset i Århus via min sundhedsforsikring. Jeg valgte Birgitte og hun har fået mit vægttab på hidtil ca 20 kg siden maj 2024 til at føles som en leg.
Birgitte er utrolig professionel, motiverende, positiv og rosende og samtidig et meget sødt menneske.
I modsætning til tidligere kostomlægninger i andet regi, som var præget af restriktioner, påbud og forbud – som jeg til sidst løb sur i – så er Birgittes tilgang baseret på sund fornuft – intet er forbudt, man må ikke føle at man går glip af noget, siger hun! – Det gør det så meget nemmere at træffe fornuftige valg, mærke efter om jeg er sulten eller ej, få mere motion ind i hverdagen – og vægten falder og falder, samtidig med at der er plads til vin og restaurantbesøg!
Jeg er slet ikke i tvivl om at mit vægttab denne gang vil være varigt, men jeg har valgt at fortsætte i forløb ved Birgitte, efter forløbet via sundhedsforsikringen var afsluttet, da jeg ikke er helt i mål endnu.
Mvh Susanne

17 décembre 2024

Hej Susanne,

Tusind tak for den meget fine anmeldelse af dit diætistforløb hos vores diætist Birgitte i Århus.

Hvor glæder det os at læse, hvordan du sammen med diætist har fundet nogle nye vaner og livsstil, der opnår gode resultater, netop uden det virker til at gå glip af noget og samtidig have følelsen og oplevelsen af, at det du taber og gør giver resultater og de er vedvarende.

Vi ønsker dig fortsat godt forløb hos diætisten, tillykke med det flotte resultat indtil nu og god vind mod dit mål.

Noté 5 sur 5 étoiles

I'm happy with the weight-loss plan.

I'm happy with the weight-loss plan.

I have been going to Diætisthuset since late April 2024 and until December 2024, and I have lost over 9 Kg. They have guided me into making smart decisions on my food habits, how to manage hunger and to remind myself to be kind to myself during my weight loss.

The only downside I had, was that during the time I was following the plan I had 3 different Specialists that I talked to, so I felt like by the time I was comfortable with one Specialist, they were gone and I got a new one. Regardless, all 3 of them were very professional and I liked talking to them.

Overall it has been a very positive experience and I would most definitely recommend them.

13 décembre 2024

Hi Thomas,

Thank you so much for your nice review, we really appreciate it.

Of course, we are very sorry to hear about the many dietician changes in connection with your course, it is of course never optimal or our wish that our clients should experience, but we look forward to reading that despite this, you have achieved good results and had a good course.

We wish you a very good wind ahead.

Best regards
Customer Service Diætisthuset

God hjælp og vejledning

Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset. Jeg har på et par måneder nået det vægttab jeg ønskede, og har med vejledning og kostplanen, som jeg fik udleveret fået mit kolesterolral ned.

9 décembre 2024

Hej Joan,

Tak for den meget fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på og ikke mindst glæder det os at læse at du med kostplan og diætetisk vejledning fra vores diætist, har opnået det ønskede vægttab og sænket kolesterol tallet. Godt gået!.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min bedste anbefaling af Kathleen fra Kolding.

Jeg fik bevilliget et forløb via min sundhedsforsikring på 4 måneder. Jeg valgte Diætisthuset i Kolding og jeg kan varmt anbefale Kathleen. Hun mødte mig, hvor jeg var og var utrolig lydhør. Vi har brugt meget tid på at arbejde med vaner og det psykiske aspekt i en livsstilsændring. Kathleen er utrolig positiv og god til at komme med råd og vejledning. Min forløb via sundhedsforsikringen er afsluttet, men jeg har valgt at fortsætte i forløb ved Kathleen, fordi jeg føler mig tryg og hørt.

9 décembre 2024

Hej Stine,

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi utrolig stor pris og glæder os over at læse om din oplevelse og forløb hos vores diætist Kathleen i Kolding.
Det er dejligt at høre hvordan I sammen har arbejdet med vaner og livsstilsændringer i et trygt miljø.

Vi ønsker dig et rigtig godt videre forløb med Kathleen og rigtig god jul.

Godt forløb fra Mathilde Jensen

Læste hvad Mathilde Jensen stod for. Det tiltalte mig at der blev lyttet og kikket på mig som person og kan kun sige Mathilde lever 100 % op til det og det er rart forløb jeg har. Fået mange gode forslag til hvad jeg kan gøre anderledes mht. mad. Stor anbefaling herfra.

10 décembre 2024

Hej Inge,

Vi takker mange gange for den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre du havde en god oplevelse med vores diætist Mathilde og ikke mindst hvordan hun har inspireret til nye ting og metoder omkring mad.

Vi ønsker et videre godt forløb til dig hos vores diætist Mathilde.

Noté 1 sur 5 étoiles

Røg i fælden med deres abonnementer

Røg i fælden med deres abonnementer, en mærkelig måde at køre en forretning på, man er ganske enkelt bundet til det sted.
finder et andet sted

2 décembre 2024

Hej Henrik,

Vi er selvfølgelig utrolig kede af at læse om din oplevelse i forbindelse med vores abonnementer og opsigelse heraf.

Vi vil prøve fremadrettet, at gøre det endnu mere tydeligt på vores hjemmeside; abonnementernes indhold og opsigelsesvarsel heraf.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel vejledning med øje for og på målet

Jeg/vi har nu igennem de sidste 4 måneder gået hos Gita Mørch i Charlottenlund. Vi havde/har et ønske om at tabe os, men ikke på bekostning af tab af muskelmasse, da både min kone og jeg dyrker en del sport, løb, cykling, Crossfit. Det er og hele tiden været super professionel tilgang til tingene og Gita har hele tiden været motiverende og med hendes indsigt kommet med råd og vejledning som vi dels forstod/forstår, og uden begrænsninger, men sikre fokus på de rigtige ting. Det er derfor at Gita får 5 stjerner, og vi/jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger

30 novembre 2024

Hej Henrik,

Først og fremmest tusind tak for din anmeldelse, det glæder os utrolig meget at læse hvordan du/I har fået den vejledning I søgte, ud fra jeres behov og livsstil.

Det handler nemlig om hvordan vi i Diætisthuset, bedst kan motivere og rådgive, så du/i opnår de ønskede resultater og netop som du skriver gerne uden for mange begrænsninger, men med fokus på de rigtige ting.

Endnu engang glæder det os at læse hvordan vores diætist Gita, kunne vejlede jer og ønsker Jer fortsat god vind.

Kommer ikke igen.

Jeg bookede tid, med en forventning om at jeg til en pris af 1400? Kom ind til professionel, og kompetent person, som vidste hvad de lavede.

Jeg endte med at komme ind hos en person, som virkede til aldrig at have talt med et rigtigt menneske. Jeg sad i 45 min. Med en person der end ikke kunne kigge mig i øjnene. Blikket flakkede rundt, og der var et eller andet bag på, nede på fodpanelet der tiltrak sig mere opmærksomhed end mine øjne.

Hele samtalen var præget af øhhh, jaaaa, det må jeg lige se om der ligger noget om på nettet.
Voldsom usikkerhed, og det skaber utryghed.

Jeg havde faktisk forventet at komme ind til en der havde styr på det.

15 novembre 2024

Hej Søren,

Vi takker for den utrolig fine dialog vi havde tidligere i dag i telefonen, i forbindelse med din anmeldelse og den oplevelse du beskriver du har haft hos en af vores diætister.

Det er som sagt noget vi tager meget seriøst og er bestemt ikke den oplevelse vores klienter skal gå der fra med, efter en konsultation.
Det er altid vores ønske at vores klienter oplever en kompetent og professionel diætist, der kan rådgive og vejlede indenfor den enkeltes problemstilling. Din tilbagemelding bliver som sagt håndteret af vores faglige teamleder, der straks gået ind i sagen og hele din oplevelse, hos vores diætist.

Rigtig god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søren i Horsens var utroligt lydhør for…

Søren i Horsens var utroligt lydhør for problem.
Jeg havde selv en mistanke om irritabel tyktarm, og jeg blev under mit forløb bekræftet. Han introducerede mig til FODMAP, ikke nok med at jeg slap af med mine gener, som jeg har forsøgt at leve med i næsten 25 år, jeg har tillige tabt mig, fordi der nu er ro på min mave.
Jeg kan stærkt anbefale et forløb.
Jeg har netop afsluttet i dag.

21 novembre 2024

Hej Anette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dejligt du ville dele din oplevelse og historie her.

Det glæder os at læse, hvordan du med hjælp fra vores diætist Søren, har kunne efter så lang tid få ro på dine mave og sluppet af med dine mange års gener.
Og så er det jo en ekstra fint at der også er opnået et vægttab - Godt gået.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft et godt og virkningsfuldt…

Har haft et godt og virkningsfuldt forløb. Og Bliver i det!

11 novembre 2024

Hej Stephan,
Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre når vores diætister kan give noget vejledning og viden, der både er godt og virkningsfuldt, og så man har lyst til at fortsætte sit forløb.

Vi ønsker dig et godt videre forløb:-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Stine fra Diætisthuset på Frederiksberg…

Stine fra Diætisthuset på Frederiksberg tog udgangspunkt i præcis min situation med nykonstateret Type-2 diabetes. Jeg havde nok en forestilling om en masse ting, jeg ikke måtte længere, men fra starten havde Stine den pointe, at det slet ikke handler om forbud, men derimod om at skifte
ud med noget andet. Om det er mad, dårlige vaner eller drikkevarer, er det samme gode princip i al Stine's rådgivning. De bedste anbefalinger herfra! (og jo, jeg har tabt mig gennem hele forløbet med Stine😊)

11 novembre 2024

Hej Stephan,

Tusind tak for den utrolig fine anmeldelse af dit forløb hos vores diætist Stine på Frederiksberg.

Hvor er det dejligt at høre hvordan I sammen har fået fundet frem til netop det vi arbejder med, at det ikke er forbudt men måske mere de rigtige mængder eller gode og sunde alternativer og variationer af noget. Og så flot med vægttab igennem hele forløbet.

Vi ønsker dig fortsat god vind herfra!! :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus