DiscoWorld Avis

1 166
TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg har været uheldig med en VIESTE DAB+Radio med subwoofer,som ikke levede op til mine forventninger. Discoworld lovede mig fuld kompensation - og det har jeg fået :-) Tak for det :-D Super og at... Voir plus

Da jeg i firmaregi holder en Luksus Halloween Whisky smagning på aftenen d. 31/10-25 (!!), så skal der jo gøres noget ekstra ud af udsmykningen i år. Stærkt inspireret af vores besøg på Fregatten J... Voir plus

Bestilte noget diskolys og en røgmaskine som hurtigt blev leveret. Røgmaskinen virkede dog ikke ordentligt, men efter en enkelt email til DiscoWorld blev der hurtigt afsendt en ny som kunne afhentes d... Voir plus

Havde hjemtaget en ukulele hos 2 firmaer og ønskede efterfølgende at beholde ukulelen fra DiscoWorld. Ved en fejl returnerede jeg den, jeg ikke ville have, til DiscoWorld. Jeg opdagede fejlen og fik... Voir plus

1. Magasin Hi-Fi
  2. aussi dans
  3. Magasin d'instruments de musique

Informations provenant de diverses sources externes

Vi sælger godt musikudstyr, komplette lydanlæg og alt inden for diskoteksudstyr musik, lyd og lys. Billige priser, kvalitet, god service og hurtig levering får du altid på discoworld.dk

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(1 166)

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super vejledning og service

Stærkt inspireret af vores besøg på Fregatten Jylland i Grenå i efterårsferien (de brugte røg med stor effekt på bl.a. kanondækket), så måtte jeg ringe til DiscoWorld. Flere venner pegede i deres retning, når man snakker røgmaskiner.
Dét var et godt valg, så vi fandt hurtigt en rigtig god løsning sammen.
Nu afventer jeg levering og afprøvning.

22 octobre 2025

DAB radio kom hurtigt

Fandt en DAB radio hos dem til en god pris. Da jeg modtog den kunne jeg se at den levede fuldkommen op til min forventning jeg havde dannet mig ud fra beskrivelse og foto af den. Kvaliteten og lyden var klart i en klasse man kun forventer fra meget dyrere radioer, så den var ikke nedsat pga at den var ringere. Tværtimod. Et rigtigt godt køb. De fik pakket den hurtigt og den blev leveret hurtigt.

15 octobre 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg skulle holde en større fest derhjemme og købte derfor en “festpakke” hos Discoworld. Bestillingen gik nemt, og pakken ankom allerede dagen efter – super service!

Et par dage senere ville jeg teste røgmaskinen, som var en del af pakken, men desværre virkede den ikke. Jeg kontaktede Christian og hans team, og de var utroligt imødekommende og hjælpsomme. Selvom det var en lørdag, sørgede de for, at jeg fik en ny røgmaskine inden for få timer. Som en ekstra gestus fik jeg endda en liter røgvæske som undskyldning for ulejligheden.

Det er første gang, jeg nogensinde har skrevet en anmeldelse på Trustpilot – men oplevelsen med Discoworld var så god, at jeg simpelthen måtte dele den. Tak for fantastisk service! 🤩

4 octobre 2025

Havde købt en soundboks som blev…

Havde købt en soundboks som blev leveret og hurtigt og ifølge specikationer. Enheden blev desværre defekt efter 1,5 år og jeg fik sendt en ny enhed hurtigt, smertefrit iog uden diskutioner.

1 septembre 2025

Rigtig god service

Rigtig fin, flexibel og proff. service jeg har oplevet.
Selvom der var ferietravlt, havde de overskud til at håndbære min “leveringsændring” gennem deres system.
Kan kun anbefale dette firma.

22 août 2025

Købte to 12" højttalere af mærket Maxx

Købte to 12" højttalere af mærket Maxx
Jeg fik en fin behandling og varen ankom efter blot en enkelt dag. Desværre må jeg skrive, at højt-talerne lugter/stinker frygteligt af kemi. Også nu på 3.die dagen efter at ha stået ude til udluftning i 2 døgn.
Det er jo (som man si'r) en rigtig Kina-container vare,
deraf også prisen, men at de skal blive ved med at
stinke/lugte sålænge syns jeg ikke er fair.

14 août 2025

God service

God service, og vil oprigtigt gerne hjælpe hvis man har henvendelser eller spørgsmål.

2 août 2025

Varme anbefalinger

Hurtig levering, og høj kvalitet af produkter til gode priser :) har handlet flere gange, og hver gang har været en god oplevelse.

10 juin 2025

Ovenud serviceniveau af Christian.

Ovenud serviceniveau af Christian.
Vi havde AKUT brug for nogle komponenter efter lukketid, men Christian gik det ekstra skridt og fik hjulpet os videre.
Denne service skal man lede længe efter.

7 juin 2025